Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bilo bi dobro videti Ajversona u Majamiju....

EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=ncYTS...mbedded#at=329

Hauard komičan zaista..

Daj ljudi, pa nemojte nas zajebavati, koliko puta treba da spomenemo da ne pravite duple postove, nego da ih editujete...
    How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Dallas ponudio Odenu 8.8M vrijedan ugovor i Portland ima fore do 30. juna da izjednaci ponudu, koju ce 99% izjednaciti, evo malo vise o tome:
      http://www.oregonlive.com/blazers/in...tarts_tic.html
      sigpic

Comment

• Mickael Pietrus je iskoristio opciju u svom ugovoru i naredne sezone ce nastupati za Phoenix Suns-e.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• U petak novi sastanak izmedju vlasnika i igraca,mozda cemo tada znati nesto vise...i dalje postoje velika razilazenja u zeljama i idejama,ali imamo pravo da se nadamo

Comment

• Ja bih voleo da se dogovore do 30. ako nista, bar zbog Free Agency-a (mog omiljenog dela sezone ), inace ce sve zivo da se poremeti i nece ekipe znati sta da rade.
            Ima dosta timova koji su polagali velike nade u ovogodisnji offseason i bice tesko skockati roster ako se CBA ne potpise u dogledno vreme.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ja sam citao negde da ce bas zbog straha od lock outa,draft vece biti najludje ikada...i to bi bilo zanimljivo

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                "Nagadja" se da bi sledece sezone Iverson mogao da predje u Majami. Sta mislite kako bi to bilo?
                Alan Ajverson mi je idol od kako sam bio klinac,a i danas mi je omiljeni kosarkas,poseduje retko vidjeno lavovsko srce,ali ne bih voleo da ga vidim u Majamiju...mislim da bi im prilicno pomogao,ali ne ide to tako...previse ega u jednoj svlacionici...vise bi mu odgovarali Orlando ili Njujork,lepo bi se uklopio...

Comment

• Alen Ajverson gde gods je igrao kocio je tim.Videti u primeru Detroita i Denvera.Denver se sa njim borio tek za plasman u plejof, a kada su ga trejdovali u Detroit, tek je tada Detroit pao ''tako nisko'' sa njim da je i dalje medju losijim ekipama na Istoku.
                  Pretprosle sezone su jedva usli u plejof.Slazem se sa tim da je vreme za Ajversona da ode u penziju.

Comment

• LA Clippersi produljili ugovor Griffinu

Podijeli

Los Angeles Clippersi produljili su ugovor svojoj mladoj zvijezdi Blakeu Griffinu na dodatnih godinu dana, pa bi snažni zakucavač u tom NBA klubu trebao ostati minimalno sa zaključenjem sezone 2012/13.

Griffin je u protekloj sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta izabran za najboljeg novaka i to jednoglasno što je bio takav prvi slučaj nakon 21 godine počeka. Prvi izbor drafta iz 2009., podsjetimo, propustio je prvu godinu igre zbog ozljede koljena, a u premijernoj sezoni, u kojoj je kao prvi rookie nakon osam godina izborio All-Star dvoboj i naslov pobjednika u zakucavanjima, prosječno bilježio 22,5 poena, 12,1 skok i 3,8 asistencija po utakmici.
                    Ugovore prošlogodišnjim novacima za dodatnu, treću godinu Clippersi su produljili i Ericu Bledsoeu i Al-Farouqu Aminuu. DeAndrea Jordana su učinili uvjetno slobodnim igračem što će reći da ga pariranjem ponude moguće zainteresirane strane mogu u svojim redovima zadržati još jednu sezonu.

odlican posao za Clipperse produzili su ugovore sa mladim igracima,pre svega mislim na Griffina,Jordana,Aminua i Bledosea...i ovi pametno nesto da urade,fala Bogu

EDIT:
                    Spoelstra "bezbedan" na klupi

Izvori bliski ekipi Majamija ekipe koja je u ponedeljak od Dalasa izgubila finale NBA lige sa 2:4 u pobedama govore da je trener Erik Spoelstra "bezbedan" na klupi i da će tim predvoditi i sledeće sezone. Isti izvor je dodao da će se uprava tokom leta potruditi da "obnovi" sastav i triling Vejd-Džejms-Boš "ojača" iskusnim, pre svega visokim igračima. Zbog velikih primanja spomenute trojke čelnici Hita bili su primorani da angažuju "jevtinije" igrače zbog opasnosti "probijanja" seleri-kepa. Sada se kao prvo pojačanje spominje centar Sakramenta Samjuel Delamber, koji je od juna slobodan igrač.

Željkov bek interesantan Kjubanu

NBA liga, pod uslovom da se igra od oktobra, mogla bi da postane "radno mesto" za još jednog sjajnog beka iz Evrope. Posle Rikija Rubija koji je prelomio i odlučio da se oproba u dresu Minesote, na put "preko bare" mogao bi da se odluči i američki Grk Nik Kalates. Uzdanica Željka Obradovića u nedavno završenoj sezoni je na ceni, a prvi bi do njega mogao da "stigne" Mark Kjuban, vlasnik Dalasa.

Kalates je rođen u SAD, gde je igrao i na Univerzitetu Florida, a pre dve godine ga je sa 45. pozicije izabrala baš Minesota. Međutim, T-vulfsi su ga odmah, za izbor na sledećem draftu, prosledili u Teksas. U NBA nikada nije zaigrao jer je brzo prešau u PAO gde je potpisao trogodišnji ugovor za nešto više od šest miliona evra! Nekoliko partija u dresu zelenih bilo je dovoljno da se "preporuči" poslodavcima u Dalasu, koji su, kako piše američka štampa, spremni da plate famoznih 500.000 dolara odštete. Pitanje je samo koliko je Nik (22) spreman da se odrekne sopstvenog novca i da li je "zreo" da "uči" od, recimo, Kida i Terija.
                    Last edited by miki1; 15-06-11, 10:28.

Comment

• Izvor: Blic

POSLE PORAZA MAJAMIJA U FINALU NBA LIGE

Lebron: Mnogi slave moj neuspeh

Stigao je u Majami kao zvezda prelaznog roka. Stigao je kao "kralj", da sa dotadašnjom zvezdom ekipe Dvejnom Vejdom i još jednim velikim pojačanjem, Krisom Bošom, osvoji titulu. Lebron Džejms je sezonu završio ne baš impresivnim nastupom u finalu, u kome je Dalas a ne "njegov" Majami došao do trofeja.

Odlazak iz Klivlenda je navukao bes mnogih. Pompezno, kako su ga američki mediji i pratili još dok je bio srednjoškolska zvezda, Džejms je prošlog leta u jednočasovnoj emisiji na najgledanijoj svetskoj sportskoj TV stanici, ESPN-u, saopštio svoju odluku. "Svoje talente nosim u Majami. Ne samo da bih pobedio u tri utakmice zaredom, ili u pet u nizu, već da bih osvajao titule".

Nije se tada Lebron previše zamerio Klivlendu, štaviše - naglasio je da će njegovo srce "uvek, jednim delom, biti u tom gradu", ali je istakao da je došlo vreme za novi izazov. Onaj kome nije mogao da kaže "ne". Pa opet, ambicije Majamijeve "velike trojke" naišle su na Dalasovo "ne" - i to baš u velikom NBA finalu.

Džejms je bio jedan od lošijih aktera tokom šest mečeva sa Maveriksima. Pokazuje to i njegov učinak u završnicama koje su i odlučivale pobednika, ali i činjenica koliko je Dalas dobro igrao dok je "kralj" bio na parketu. A Dalas je u finalu postigao 36 poena više od Majamija dok je Lebron bio u petorci. U poslednjoj utakmici, upravo u Majamiju, gosti su dali 24 koša više nego domaćin dok je "kralj" bio u igri. Mnoge je takav epilog obradovao možda i više nego sam trijumf veterana iz Teksasa.

"Ne dotiču me takvi ljudi. Jer, na kraju krajeva, svi ti koji su slavili moj pad, jednom će se probuditi i ponovo morati da se posvete svojim sopstvenim problemima. A ja? Ja ću nastaviti da živim kako ja želim da živim i nastaviću da se ponašam prema sebi i svojoj porodici onako kako želim. I biću srećan. Oni će, pak, biti nekoliko dana ili nekoliko meseci srećni ne samo što ja nisam uspeo, već i što Majami nije uspeo u svom cilju. Ali će, pre ili kasnije, morati da se vrate u realnost", kaže Džejms.

Njegova realnost je možda čak i slična. I njegovu karijeru prati jedan problem: nastavilo je da živi mišljenje da je odličan košarkaš, ali ne i sposoban za velika dela u važnim situacijama. Protiv San Antonija je, u finalu u kome je nosio dres Klivlenda, ostao bez i jedne pobede. Sada je došao samo do dve protiv Dalasa. Optužen je i da je prošle sezone, u Klivlendu, naprasno odustao kada je njegov tadašnji tim naleteo na prejaki Boston u plej-ouf.

"Nekada vam ide, nekada ne. To je bio slučaj sa ovim finalom. Ne zanima me šta ljudi pričaju. Shvatam ja vrlo dobro da je ovo velika scena i da na njoj nastupate ni za koga drugo osim za svoje saigrače. To i mene jedino zanima. Ako mogu dodbro da igram za svoj tim, da pomognem svojim saigračima da pobeđujemo, mene će to zadovoljiti. Ali, priznajem, boli me i ljut sam na sebe kada ne odigram dobro i kada ne pomognem ekipi da pobedi", priznaje Džejms.

Neki kažu da se veliki igrači vide onda kada je najpotrebije, u završnicama utakmica. Lebron Džejms je, ne računajući poslednji meč finala, u prvih pet mečeva za trofej sa Dalasom - postigao samo 11 poena u poslednjim četvrtinama. Premalo za kralja. Sasvim dovoljno za sve njegove kritičare.
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• http://www.tvarenasport.com/podcast/...anovica--.html

Hvala ti Edine na ovom podcastu, hvala!

Comment

• Edin govori ono sto ja mislim !!

Comment

• Uprava Sacramento Kingsa ponudila je svom beku Marcusu Thortnonu novi ugovor, on je sjajno igrao od kada je trejdovan iz New Orleansa belezio je na 23 utakmice sjajne ucinke od 21 poena, skoro 5 skokova i skoro 4 asistencija.Za kraj dodajmo kako Kingsi imaju tzv. qualifying offer, što u prevodu znači da mogu izjednačiti bilo koju ponudu za Thorntona od preostalih NBA ekipa, i samim time ga zadržati u svojoj ekipi.

Comment

• Horry-u umrla cerka u 17. godini zivota...
                              Doduse, imala je redak genetski poremecaj tako da ovo verovatno i nije toliko cudo, al' opet...
                              sigpic

Comment

• [QUOTE=Maric91;522627]Alen Ajverson gde gods je igrao kocio je tim.Videti u primeru Detroita i Denvera.Denver se sa njim borio tek za plasman u plejof, a kada su ga trejdovali u Detroit, tek je tada Detroit pao ''tako nisko'' sa njim da je i dalje medju losijim ekipama na Istoku.
                                Pretprosle sezone su jedva usli u plejof.Slazem se sa tim da je vreme za Ajversona da ode u penziju.[/QUOTE ]

Zapad je tad bio toliko jak da je Denver sa 50 pobeda bio tek osmi...tako da je to relativno,zavisi od toga kako ekipe igraju u sezoni...Isti taj Denver je sa 50 pobeda bio peti ove godine na zapadu!A za neuspeh Detroita je prilicno kriv Dzo Dumars,njihov GM,jer kada su istekli ugovori Iversonu i Rasid Valasu,oni su imali skoro 30 miliona dolara viska,a potrosili su na Carlija Vilanuevu i Bena Gordona,a obojica slabo igraju u ekipi...da ne pricam da im je fransizni igrac Rodni Staki,sto je stvarno smesno

Comment

Working...
                                X