Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post

Lep tim sastavljaju Lakers-i, hoce Brown izgleda da se bori za ulazak u PO....

Ne bi me cudilo da prihvate ponudu i uzmu drugog pika za Gasol-a....

EDIT: Chandler nije iskljucio mogucnost da napusti Dallas, tako da ce testirati FA ovog leta.

http://espn.go.com/blog/dallas/maver...ut-free-agency
    Hehehe,mislis li da ce Cuban,Novicki i Teri tek tako da ga puste!?Ja sam citao da ce najverovatnije zadrzati potpuno isti tim,vecina igraca se slozila,iako bi neki poput Cendlera i Baree mogli da testiraju trziste.Pitanje je sta ce sa Batlerom,ali mislim da bi on i Bobua oporavljeni zajedno sa onim timom,bili jaki kao crna zemlja,opet .Stojakovic ce najverovatnije dobiti sut kartu,osim ako mu opet ne ponude neki minimum,mada on moze u Evropi mnogo vise da iskansira.
    Mislim da ako jedan od njihovih slobodnih agenata potpise za Dalas,i ovi ostali ce istim smerom,a u suprotnom,bice promena

EDIT: Ako puste Milera,on ce opet imati puno mesta i u drugim timovima,jer plejmejkeri njegovog tipa su uvek izuzetno korisni...Odlican je u odbrani,ne trosi previse lopte,a opet moze da ubode puno puno poena kada zatreba,a i iskustvo je na njegovoj strani.Po meni Oklahomi bi on bio pun pogodak,sjajan bi bio sa klupe,da smiri onu divljinu od Vestbruka po potrebi!Lejkersima takodje,ako bi se otarsili onog ogromnog cap-a,pomogao bi dosta,pravi igrac da malo odmeni Fisera kojem ponestaje goriva.

Brate, nemoj praviti duple postove nego koristi opciju edit, mrzi me da se ponavljam vise...

Comment

• http://sports.yahoo.com/nba/news;_yl...ug=ap-nbalabor

Ide na bolje

U utorak je "d-day"...mada svi znamo da je hard cap najveci problem ;)

Comment

• mene boli jaje za odena samo sam prenosio sta se pricalo. a btw juce bila vest da oden ne igra do januara. sad vec moze da trazi drugo zanimanje.

Comment

• Lejkersi i Minesota pregovaraju o razmeni, u kojoj bi glavni igrači bili Pau Gasol i Kevin Love, s tim što bi L.A. dobio i 2. pika sa ovogodišnjeg drafta..
          How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
            Lejkersi i Minesota pregovaraju o razmeni, u kojoj bi glavni igrači bili Pau Gasol i Kevin Love, s tim što bi L.A. dobio i 2. pika sa ovogodišnjeg drafta..
            Nadam se da od toga nema nista...Love mora da bude "franchise player" u Minnesoti

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
              Nadam se da od toga nema nista...Love mora da bude "franchise player" u Minnesoti
              Ja se nadam da ime,vise zbog drugog pika nego zbog Love-a.Jer on sam nije dovoljan za Gasola,trenutno.
              sigpic

Comment

• Pa zato se ja nadam da nema,jer je Minesota talentovan tim sa velikim potencijalom,i ne zelim da se sve to srusi ovim potezom...

Comment

• Opa, poceo lov na Dwight-a!
                  Golden State ponudio Ellis-a, Biedrins-a i Udoh-a, Magic naravno najverovatnije glatko odbija.
                  NY zeli Biyombo-a, ali posto se sanse da padne do 17. mesta mere u promilima pokusavaju da se pomere gore na sve nacine.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                    Opa, poceo lov na Dwight-a!
                    Golden State ponudio Ellis-a, Biedrins-a i Udoh-a, Magic naravno najverovatnije glatko odbija.
                    NY zeli Biyombo-a, ali posto se sanse da padne do 17. mesta mere u promilima pokusavaju da se pomere gore na sve nacine.
                    Dvajt ce otici krajem trejd dedlajna 100%

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Dvajt ce otici krajem trejd dedlajna 100%
                      a all-star u orlandu :A zamisli to rasulo...

Comment

• Ja mislim da jedini koji mogu da dovedu Howarda su Lakersi i Netsi...Jedino oni mogu da ponude kvalitetne centre zauzvrat. Sto bi rekao Edin Avdic,valjda ce Lakersi shvatiti da Bynam nikad nece biti kao Howard

Comment

• Minesota bi upropastila sve kada bi u tolikoj želji da upare Gasola i Rubija dali Lova i Derika Vilijamsaa...
                          Ne znam kako ne skapiraju da Rubio nije nikako spektakularan plejmejker,a obećano mu je mesto u startnoj petorci..
                          Šta će sada da rade sa Flinom i Ridnaurom..nastaće opšta pometnja..
                          A Lov bi svakako trebalo da bude franšizni igrač,međutim smatram da se on ne bi bunio protiv toga da ode u LA.

Ne znam kakve su šanse da Hauard ode u Nikse,verovatno jedino posle naredne sezone kao slobodan agent,ali čini mi se da ti to bilo najpametnije za njega.
                          Odigra još ovu sezonu za Orlando,igra i taj All-Star u Orlandu i onda se lepo pokupi i ode..e pitanje je mogu li Niksi da ga plate...
                          Zasigurno ne bi pogrešio ni kada bi razmislio o Oklahomi,još ako se desi trejd Vestbruk-Pol..dolaze bolja vremena za njega sigurno !
                          How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• CP3 je taj koga NY planira u 2012... On je i sam izjavio da planira da sa Melom i Amar'e-jem napravi BIG 3 u NY. I to još pre Melovog dolaska... Znači to se ostvaruje

Mada i Hornets-i se pitaju tu, možda ga do kraja februara trejduju negde drugde...

Malo mi je verovatno da Howard dođe u Knicks-e...
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Nece oni tek tako ni za sta da puste Kris Pola,nisu ludi,pa iako Njujork ponudi Bilapsa i par role plejera,tesko to;mozda kao FA ali pitanje da li Niksi imaju cap za to.A sto se tice Lejkersa,samo se nadam da nece da se izvuku kao onda kada su uzeli Gasola iz Memfisa,sto je bio najglupsi trejd u istoriji NBA lige,verovatno i namesten da bi Lejkersi mogli opet u plej of,jer su samo sa Brajantom bili veoma prosecna ekipa!

Comment

• Hornets-i ce morati da trejduju Paul-a vec sledece sezone, nisu valjda ludi da ga izgube za dzabe! Paul-u istice ugovor na kraju 2011/12 tj. ima opciju da produzu na 2012/13 koju gotovo sigurno nece iskoristiti. Kada celni ljudi NO-a nisu uspeli da izgrade sampionski tim oko njega sve ove godine, nece ispeti ni za godinu dana. Tako da mu je vreme da ide i da trazi neku bolju ekipu koja ce biti konkurentna za titulu.
                                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Working...
                                X