Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako odradi celu sledeću sezonu sa Hornets-ima onda će sigurno preći u Knicks-e kao FA. A Knicks-i će imati slobodno u salary cap-u, planski je to urađeno sa Billups-om, produžen je ugovor sa njim za platu od 14.2m dolara a mogli su za 4m dolara...

http://www.twackle.com/articles/Knic...ne-Year-Option

Planski da se oslobodi prostor za Paul-a. Ali će možda Hornets-i pokušati da ga trejduju što je vrlo moguće. Mogao bi on kao Melo da zapne da hoće samo u Knicks-e i nigde više i onda NY ponudi Billups-a i još nekoliko igrača i napravi deal. Ako tako nešto bude to će sigurno biti tek pred kraj trade deadline-a sredinom februara.
    IO NON RUBO IL CAMPIONATO
    ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Koga to Knicksi mogu ponudit uz Billupsa?
      sigpic

Comment

• nikoga pritom jos bilaps ce odigrati jos 2-3 godine i ide u penziju sigurno

Comment

• Originally posted by Reise View Post
          Koga to Knicksi mogu ponudit uz Billupsa?
          Fields, Turiaf, Shawne Williams i Toney Douglas

Ma napraviće se nešto 100%, nadam se da će i CP3 insistirati na tome da pređe samo u NY...
          IO NON RUBO IL CAMPIONATO
          ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
          C'E SOLO L'INTER

Comment

• NBA nece insistirati na non-guaranteed ugovorima, tako da su jednu stvar skinuli sa dnevnog reda, ali zato hard cap...
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Postaje malo dosadno to spajanje po nekoliko vrhunskih igraca u jedan tim,e pa zato sam ja ove godine navijao za bilo koju ekipu osim za Majami,cisto da se i u praksi vidi da ne moze nista na silu.Zato NBA pocinje da bude crap,upravo zbog tih zgusnjavanja najboljih igraca u nekoliko timova.Ali,Dalas je pokazao svoje ove sezone Ja i mislim da ce Paul-a da trejduju,ali,jednostavno,trenutno nemaju sta Niksi da daju za njega,nije lud Nju Orleans da uzima nesto,osim ako ne zbog rebuildinga,pa onda bi i Bilaps sa tim visokim ugovorom koji istice bio pogodan;ali sta Hornets-i planiraju,to ne znamo Mozda predje kao FA po isteku ugovora,to stoji.Meni su npr. interesantne ekipe poput Oklahome,Dalasa,Portlanda,Orlanda,San Antonia,Cikaga,pa i Nju Orleansa,koje postepeno steluju svoje ekipe,nabacuju iskustvo,i to se ceni,pa iako traje nekoliko sezona(moze da se isplati,u bliskoj proslosti primeri Detroita 2004. i Dalasa ove sezone),slicno je bilo i u 80-im i 90-im pa smo gotovo svake godine imali po 8-10 timova koji bi realno mogli da napadaju titulu...a ovo ako se ovako nastavi,od Majamija,itd,to ce biti dosadno i isiljeno!

Comment

• Warriors-i ponudili Ellis-a, Biedrins-a i Udoh-a za Howard-a...

http://bayarea.sbnation.com/golden-s...-and-ekpe-udoh
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Kasnis Ernesto,Mekinja to postavio pre 10 sati

Nema nista od toga...to je neko moj misljenje

Comment

• E jbg, tek sam sada video , bilo da drugoj strani.

Nesto citam, pominje se neki trejd Kobe-Melo. Jel citao neko nesto o tome?
                    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Ne verujem da ce se to desiti, mislim da ne bi oprostili navijaci trade Kobe-a. Mada, nije ni on srecan sto je Mike Brown trener, ali opet ne verujem.

Po meni, nema sanse !
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        Ne verujem da ce se to desiti, mislim da ne bi oprostili navijaci trade Kobe-a. Mada, nije ni on srecan sto je Mike Brown trener, ali opet ne verujem.

Po meni, nema sanse !
                        Koji navijaci,David Beckham?!?
                        Ne verujem da ce se to desiti i ne bih naravno voleo.
                        sigpic

Comment

• Evo i linka...

http://bleacherreport.com/articles/7...armelo-anthony

Comment

• Pa imaju valjda normalne navijace jbt, a ne samo poznate licnosti.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• minesota hoce da trejduje flina ili bizlija a da u suprotnom pravcu krene neki centar. odbili su krisa kejmena.
                              moguc trejd flin za daglasa.

Comment

• Moguce da Miami i Atlanta uđu pregovore oko trade-a. Po kojima bi u Atlanta-u otisli Chris Bosh, Joel Anthony i Pittman, a na Floridu bi dosli Kirk Hinrich i Josh Smith.

Postoji mogucnost da Heat dovede Ming-a, ako on pristane na smanjene plate, veliko smanjene.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X