nije iskljucena mogucnost da ce majami rizikovati sa odenom. kad je vec neko pitao za njega...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Detroit napravio qualifying offer za Stuckey-a od 3.8 miliona cime je Rodney postao RFA.
http://detnews.com/article/20110617/...alifying-offer
Sto se tice drafta i sta bi tu sve moglo da se izdogadja, Minnesota je spremna za trade, ali ne zeli da prva inicira nego ceka ponude praveci se da im je pik potreban. Dva igraca koja su im posebno zapala za oko su Pau Gasol i JaVale McGee.
Philadelphia stavlja svima do znanja da je Iggy slobodan i da zele jednog od prva 3 pika kako bi uzeli dobrog visokog igraca. Sad verovatno jaucu sto su prosle sezone preskocili Favors-a i Cousins-a.
Cleveland je takodje vrlo aktivan i u ponudi su paketi koji sadrze 4. pika i Baron-a/Sessions-a. Jazz isto spreman na razmenu, Millsap i Devin Harris u glavnim ulogama.
Toliko za sada...sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Sta se u Majamiju desava, odlaze Bibby, Ilgauskas i J.Howard?
Comment
-
Originally posted by Debeli Majk View Postnije iskljucena mogucnost da ce majami rizikovati sa odenom. kad je vec neko pitao za njega...sigpic
Comment
-
Evo malo novosti i iz mog home campa, nagadja se opasno da ce Dwane Casey biti novi trener.
(Dwane Casey je assistant coach Dallasa)
"Seems Dwane Casey was in town on Tuesday to be interviewed for the job – he flew up between Dallas winning the championship and today’s parade – and that would lead me to believe that Bryan Colangelo has to be getting close to making a decision on Jay Triano’s replacement.
No one will say it even off the record because things are being held more close to the vest on this decision than any other in Bryan’s tenure it seems, but It only makes sense that Casey would have been the last of the interviews since they had to wait for him to finish his season.
And that might give us an announcement in the next few days."
Comment
-
Originally posted by Reise View PostTesko da ce Miami doci do Odena. Oden je rfa i ne vjerujem da ce ga Portland pustit samo tako. A ako bude neki trejd Miami nema sto da ponudi za njega.
iz majamija najverovatnije idu hauard, bibi, haus, dzouns, dampier, z se penzionisao koliko ja znam, meglor ce verovatno dobiti funkciju nekog trenera/mentora ne znam ni ja..
Comment
-
Nema sanse da ce Portland pustit Odena.
Evo malo vise informacija:
http://www.oregonlive.com/blazers/in...ions_with.htmlsigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostMike Brown and Lakers, on other hand, would love to somehow get Varejao. And will try.
5 hours ago
Lep tim sastavljaju Lakers-i, hoce Brown izgleda da se bori za ulazak u PO....
Ne bi me cudilo da prihvate ponudu i uzmu drugog pika za Gasol-a....
EDIT: Chandler nije iskljucio mogucnost da napusti Dallas, tako da ce testirati FA ovog leta.
http://espn.go.com/blog/dallas/maver...ut-free-agencyLast edited by D-Wade; 17-06-11, 21:24.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Portland zeli da se resi Miller-a po svaku cenu i najverovatnije ce to i uraditi do kraja nedelje.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Dallas-u se raspade odbrana ukoliko im Chandler ode.
Detroit zeli da se resi igraca sa velikim ugovorima, među kojima je i Gordon. Ali, uzimaju samo igrace kojima isticu ugovori.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Debeli Majk View Postfora je sto ce ga portland najverovatnije pustiti jer im je dosta rizika sa njima. bila je prica na espnu neegde oko januara ali nema sanse sad da ja nadjem to.. a pat riley moze sve.
iz majamija najverovatnije idu hauard, bibi, haus, dzouns, dampier, z se penzionisao koliko ja znam, meglor ce verovatno dobiti funkciju nekog trenera/mentora ne znam ni ja..
Majami počeo sa renoviranjem ekipe
Čelnici kluba sa samog juga Floride i finaliste nedavno završenog finala NBA lige, Majamija, počeli su da renoviraju tim za sledeću sezonu. Istina, krenuli sa smanjivanjem igračkog kadra. Četvorica igrača će od 1. jula postati slobodni agenti, a među njima je i Majk Bibi, koji će verovatno, posle saznanja da neće produžiti ugovor sa Hitsima, kao i Zidrunas Ilgauskas, otići u penziju. Osim Bibija na "tržište" će otići Erik Dempjer, Džamal Maglor i Džuvon Hauard.
Za razliku od ove četvrice košarkaša, Mario Čalmers, koji je ove sezone igrao za 847.000 dolara, već je dobio informaciju da Majami želi da produži saradnju što će se najverovatnije dogoditi i sa Džejmsom Džounsom.
Comment
-
Evo sta kaze Fish, to u principu i jeste ubedljivo najveci problem koji moraju nekako da premoste!
Derek Fisher, union prez: in this jigsaw puzzle of a million pieces, "1 piece (hard cap) controls several hundred thousand other pieces."sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostTesko da ce Miami doci do Odena. Oden je rfa i ne vjerujem da ce ga Portland pustit samo tako. A ako bude neki trejd Miami nema sto da ponudi za njega.Last edited by JimJarmush; 18-06-11, 03:01.
Comment
Comment