Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by T-Mac View Post
    WTF, KC Johnson upravo ovo napisao!?
    Upravo to i kazem, veoma male sanse, al mozda Stern uspe da skupi vecinu vlasnika koji nisu spremni da zbog 2-3 stavke u sistemu izgube celu sezonu

P.S. Stern gostuje za sat vremena na NBATV, ne znam dal ce biti live stream, al vredi pogledati. Ako kaze da ce sutra biti sastanka, to bi verovatno znacilo da je spreman da se odrekne nekih stvari u sistemu
    Last edited by lenjivac; 08-11-11, 23:09.

Comment

• E to ne gledam...igram menadzer i citam forum. Dosta je bilo

P.S. Samo je jedan covek veci optimista od mene-Sheridan

Comment

• Ne znam, ja i dalje mislim da se ovo moze zavrsiti. Iznenadilo me je da su igraci spremni da prihvate 50-50. Valjda sad vlasnici nece zasrati, verujem da vecina nije spremna da zbog ovoga izgubi celu sezonu

Comment

• Ma kad malo razmislim...Eto Sheridan kaze da su igraci spremni jos para da se odreknu,a da zauzvrat dobiju odredjene sistemske stvari. Sto je skroz korektno. Ali sta ja znam

Comment

• Nesto mi bas Fisher-ova izjava i ne deluje da su spremni.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ljudi, braćo, pa šta je ovo? Da li je moguće da neko može da bude toliko lud ?
              Pa kako misle da zarađuju ako ne budu igrali sezonu? Pa majku vam jebem govnarsku! Pa treba vas sve pobiti stoko nepismena! I ko postavi ovog Fisher-a da predsedava Unijom? On je bre kreten jedan najobičniji. Oduvek sam govorio da iz LA ništa dobro ne može da dođe.
              Ovo nije normalna situacija ili sam ja prestao da razumem sve mehanizme sportskog menadžmenta?

Bez teksta sam!

Ide Štern na avatar jer je on poslednja slamka pred potop!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• Ja cu da podjem sa Hunter-om, Steve nas izneverio...
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Aha, sad sam skontao. Hunter i Fisher su ovlasceni da prihvate 50-50 ako dodje do sistemskih promena.
                  sigpic

Comment

• Evo ga!
                    Sluša čovek šta ova goveda pričaju i pita se da li je moguće da to čuje ili halucinira? U svojoj dugogodišnjoj karijeri još nije naišao na više ludaka okupljenih na jednom mestu. Sluša, gleda, ne veruje!

sigpic
                    - 4xMVP -

Comment

• Moram još jedan post, izvinjavam se!

@ Mac, D-wade, Ljuba, MVP

Pripremite temu NCAA, napišite sve štoje najbitnije da bih mogao da je pratim, ukažite mi na igrače koji imaju neki potencijal, napišite koji je igrač po vama najbliži Lebron-u (ako ima takvog) i da se više ne zajebavam.

Umesto da sada gledam Lebron-a i Miami, Chicago, Boston, OKC... ja se od kraja juna drkam ovde, jedem govna, postavljam klipove šta trenutno slušam, igram H2H ligu sa MVP-jem u kojoj satiremo drugare sa fudbala, pišem šale i pošalice... Više mi je pun svega.
                      Dajte NCAA pa da bar nešto pratim, a Lebron-a ću da gledam po uličnim turnirima i srednjoškolskim salama za fizičko!

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Ja u principu u NCAA pratim samo dobre prospekte. Ne znam nista o timovima,trenerima,taktikama,istoriji itd...Gledam samo utakmice u kojima igraju vrhunski talenti i March Madness-to morate svi da gledate Niko nije blizu LeBrona. U smislu da ne postoji trenutno takav tip igraca. Ako moram da biram koji igrac moze najbolje u NBA da odigra-to je onda svakako Harrison Barnes iz Severne Karoline. Ima jos masa talentovanih igraca. Ali ima vremena za to

Comment

• 16 vlasnika je bilo spremno da potpise taj ugovor koji je ponudjen, 13 nije (ne znam gde se izgubi jos onaj 1?) valjda ce ih Stern ubediti da popuste za jos 2-3 stvari u sistemu. Ja mislim da moze doci do dogovora, do sada su uvek propadali pregovori zbog BRI-a, i evo sad konacno unija prihvatila tih 50-50, nece Stern dopustiti da sad sve propadne. Ja se nadam da cemo od sredine decembra gledati NBA.

U sv. slucaju ne bi skodilo da se napise par bitnijih stvari za NCAA za nas koji smo totalno neupuceni

Comment

• @ Ljuba

Brate dajte bilo šta. Ako do kraja nedelje ova stoka ne uspe da se dogovori, otvorite temu, napišite nešto najopštije i dajte imena timova i igrača koji nešto vrede. I naravno strimove.

sigpic
                            - 4xMVP -

Comment

• Rekao je Mac da cemo pisati o NCAA,ne brinite se

NCAA ce se pratiti i u slucaju da NBA uskoro pocne.

Comment

• Evo sad se prozivaju preko medija.
                                Btw, ovog Stern-a covek mora da voli...

Stern says Xmas not canceled yet. "I don't know what ground he's talking about or under what ground he's looking"

sigpic

Comment

Working...
                                X