Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lawrence Frank novi trener Pistons-a...

http://sports.yahoo.com/nba/news?slu...pistons_072011
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• kobe ce izgleda u besiktas,kazu da ce dobijati po milion mesecno,au koliko para ce baciti ovi turci dal su normalni,nego pitam se odakle im

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
        kobe ce izgleda u besiktas,kazu da ce dobijati po milion mesecno,au koliko para ce baciti ovi turci dal su normalni,nego pitam se odakle im
        Možda Turkish Airlines malo pomaže
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Minny ce danas obaviti razgovor sa Adelmanom, koji je jedan od kandidata da nasledi Rambis-a.

http://www.startribune.com/sports/blogs/126017313.html
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Lebron neće da igra tokom lok auta

Za razliku od brojnih kolega iz NBA lige as Majami Hita Lebron Džejms tokom lok auta ne planira da se “druži” sa loptom.

Zvezda najjače lige na svetu, navodi “ESPN” je rešena da se tokom štrajka individualno priprema i ne zanimaju ga eventualne bogate ponude iz Evrope ili Azije.

Za sada je svakako najzvučnije ime koje se iz NBA lige preselilo na Stari continent Deron Vilijams, zlatni reprezentativac SAD na Svetskom prvenstvu u Turskoj 2010. i član Nj Džersija, koji će tokom lok auta igrati za Bešiktaš.

Moj covek, bio i ostao! Tako je majstore, Kralju! Malo dostojanstva!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
            sigpic
            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
            - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
              Lebron neće da igra tokom lok auta

Za razliku od brojnih kolega iz NBA lige as Majami Hita Lebron Džejms tokom lok auta ne planira da se “druži” sa loptom.

Zvezda najjače lige na svetu, navodi “ESPN” je rešena da se tokom štrajka individualno priprema i ne zanimaju ga eventualne bogate ponude iz Evrope ili Azije.

Za sada je svakako najzvučnije ime koje se iz NBA lige preselilo na Stari continent Deron Vilijams, zlatni reprezentativac SAD na Svetskom prvenstvu u Turskoj 2010. i član Nj Džersija, koji će tokom lok auta igrati za Bešiktaš.

Moj covek, bio i ostao! Tako je majstore, Kralju! Malo dostojanstva!
              Nisam znao da je D-Will igrao na SP u Turskoj.

Valjda ce se ovo resiti brzo, pa da se odigra barem 50 tekmi....
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                Nisam znao da je D-Will igrao na SP u Turskoj.

Valjda ce se ovo resiti brzo, pa da se odigra barem 50 tekmi....
                Sta su napravili od lige i od igraca sve im... Onaj Stern je covek za neverovati!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                  Sta su napravili od lige i od igraca sve im... Onaj Stern je covek za neverovati!
                  nemoj se nervirati bane sredicemo mi i tog sterna

Inace Lebron je izjavio da nece prelaziti u evrpou

Comment

• Ali cek sada recimo lock out se prekine u Novembru i svi sto su presli iz NBA u Evropu se vracaju u NBA odmah posle prekida ?? Pa to ce neverovatno uticati na timove u Evropi sa NBA Igracima kada odu ...
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Da Miko,D-Will recimo cim se potpise CBA bezi iz Evrope,jedva cekam da glupavi turci shvate kakvu su glupost uradili.

Comment

• jackson je izjavio kako bryant zeli da nadmasi jordana po broju koseva... haha u ovo nisam ni sumnjao,kobe zivi da da sto vise na tekmi

zaista nikada ne bi rekao da bi durant ovo uradio

http://sports.yahoo.com/nba/blog/bal...urn=nba-wp6742

jervis hayes u krasnaja krilima iz samare

egzibiciona utakmica

Kobe Brajant i nekoliko njegovih drugara nalaze se u "radnoj" poseti Manili, prestonici Filipina. Oni su, kako sami priznaju, "za velike pare" došli da promovišu košarku i da odigraju dve utakmice protiv selekcije tamošnje lige, ne reprezentacije. Mesto je idealno jer su Filipinci "zaluđeni" basketom, a NBA zvezde tamo nemaju nikakve veze sa NBA ligom. Naime, kako je lok-aut na snazi, to znači da se ime NBA organizacije ni u kakvom kontekstu ne sme spominjati ili vezivati za Brajantov tim.

Ko je u tom timu? MVP Derik Rouz, najbolji strelac Kevin Durant, Kris Pol, nekada ruki godine Tarik Evans, Durantov saigrač iz Oklahome Džejms Harden, plej Lejkersa Derik Fišer, Derik Vilijams, ovogodišnju Draft pik broj 2, ali i majstor zakucavanja Džaval Mekgi. Sjajan tim, nema šta... S druge strane, sa klupe je Filipince predvodio naš stručnjak, Rajko Toroman, koji već treću godinu predvodi nacionalni tim ove azijske zemlje. Zvezde NBA su se mučile, ali su na kraju slavile sa 98:89.

- Morate da nastavite da podržavate svoje košarkaše - obratio se publici Kobe, strelac 17 poena, kratko dodavši: - Imate veoma talentovan tim.

Rajko Toroman i nije bio previše impresioniran viđenim, ali je priznao da je zadovoljan učinkom njegovih izabranika...

- Sada smo ih naterali da igraju drugačije. Nismo im dali da zakucavaju i trče kao što su radili u nekim pređašnjim utakmicama. Sada smo igrali protiv njih, a nismo bili samo onaj drugi tim. NBA tim je individualno neuporedivo jači od mojih momaka, međutim moram da kažem da smo pokušali da igramo po našem sistemu. I jesmo. Neke stvari su funkcionisale - rekao je Toroman i dodao da su izgubljene lopte njegovih momaka iz prvog poluvremena determinisale tok cele utakmice.

Utakmicu u Manili posmatralo je više od 21.000 gledalaca, a Toromanova ekipa je četiri minuta pre kraja imala minus od osam poena (82:90).

- Sjajno je kada vidiš da publika i u ovakvom meču navija za tebe, da te podržava i mislim da je baš to i najveći uspeh ove utakmice. Čini mi se da su uvideli da ovaj tim može da igra na visokom nivou. Imamo potencijal i pitanje je vremena kada ćemo ga dokazati - dodao je Toroman.
                        Last edited by miki1; 24-07-11, 20:38.

Comment

• Jody Genessy: ESPN salary cap expert Tom Penn: “If NFL is a badly sprained ankle, NBA is a torn ACL, a microfracture and a ruptured Achilles”

sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ja se izvinjavam, ali za ovo svakako treba novi post...

Antonio Vázquez: There will be no NBA season in 2012 if an agreement is not reached by November 23rd.

Gary Washburn: NBA agent Mark Bartelstein: "The problem at this point we just have no confidence that the league wants to get a deal done."

Pa da se mi polako presaltavamo na evropsku kosarku i navijamo da sto vise igraca predje ovamo... ;)
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• lakersi zbog lockouta otpustili 20 radnika,ako ovako nastave mislim da ce dosta naroda ostati bez posla

Comment

• Dogovor u NFL je pao.Sezona ce poceti na vreme.
                                Meni se ovo cini kao dobra vest i za nas ljubitelje NBA
                                Ovo pokazuje da je ipak dogovor moguc.
                                How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

Working...