Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• The last rumors from Turkey is Hedo Turkoglu as well to Anadolu Efes until lockout ends.

Besiktas-Pelinka meeting was positive. Kobe wasn't there. Club made an official offer. Today they'll meet again.

Latest Kobe rumor from source in China: he could make eight figures playing there, easily, but only with no opt-out clause if lockout ends.

Kobe izgleda u ozbiljnim pregovorima...
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
      Ukratko, nema leba od ove sezone! Igraci spremni da ne igraju 2 sezone kao bi dobili sta traze, s druge strane vlasnici ne popustaju, tvrdoglavi i jedni i drugi. Vidim uporedjuju mnogi ovaj lockout sa NFL lockout-om, razlika je nebo i zemlja! Cinjenica je da su NBA igraci najplaceniji sportisti u Americi sa prosecnom godisnom platom od 5.8 miliona dolara ali oni za razliku od NFL igraca imaju alternativne lige, vidimo da su neki timovi iz Evrope i Kine spremni da plate novac koji oni traze tako da za njih nema zime, ne zuri im se...
      Hvala,procuo sam da je situacija skoro bezizlazna,barem u ovom trenutku...A to za alternativne lige je cinjenica,a kinta nije samo u SAD;nisam znao da su u proseku NBA igraci najplaceniji od americkih profesionalnih sportova;mislio sam da su to igraci iz Major League Baseball-a,posto tamo najbolji igraci poput Alberta Puholsa,Rajana Hauarda i Aleksa Rodrigeza imaju astronomske ugovore od 150-200 milpna dolara,za 5-10 godina...ali,verovatno su u proseku plate manje,gledajuci celu ligu.

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
        Hvala,procuo sam da je situacija skoro bezizlazna,barem u ovom trenutku...A to za alternativne lige je cinjenica,a kinta nije samo u SAD;nisam znao da su u proseku NBA igraci najplaceniji od americkih profesionalnih sportova;mislio sam da su to igraci iz Major League Baseball-a,posto tamo najbolji igraci poput Alberta Puholsa,Rajana Hauarda i Aleksa Rodrigeza imaju astronomske ugovore od 150-200 milpna dolara,za 5-10 godina...ali,verovatno su u proseku plate manje,gledajuci celu ligu.
        Evo kako sam saznao da su najplaceniji sportisti ne samo u Americi, nego i u svetu (doduse cim si u Americi najplaceniji onda si i u svetu, logicno)... ;)

Btw, obozavam Skip-a i njegove emisije, jes` da je hejter i da ume ponekad da pretera, ali je covek hodajuca enciklopedija...

EDIT: A najveci sok medju sokovima je da Lakers-i naplacuju 40 dolara parking... ludilo...
        Last edited by Ernesto; 06-08-11, 15:40.
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
          Evo kako sam saznao da su najplaceniji sportisti ne samo u Americi, nego i u svetu (doduse cim si u Americi najplaceniji onda si i u svetu, logicno)... ;)

Btw, obozavam Skip-a i njegove emisije, jes` da je hejter i da ume ponekad da pretera, ali je covek hodajuca enciklopedija...

EDIT: A najveci sok medju sokovima je da Lakers-i naplacuju 40 dolara parking... ludilo...
          Veliki Pejton zaradjuje blizu 40 miliona dolara po sezoni Jesu NBA igraci prosecno najplaceniji ali NFL zvezde prave vise para od NBA zvezda + igraju u najboljem slucaju 20 tekmi u sezoni, kakav posao

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
            Veliki Pejton zaradjuje blizu 40 miliona dolara po sezoni Jesu NBA igraci prosecno najplaceniji ali NFL zvezde prave vise para od NBA zvezda + igraju u najboljem slucaju 20 tekmi u sezoni, kakav posao
            Slazem se, ipak je NFL broj 1 sport u Americi, a i ne mogu da budu prosecno najplaceniji kad ih ima ne znam ni ja koliko u ekipi.

Comment

• Atlanta dobila novog vlasnika...

http://www.nba.com/2011/news/08/07/h....ap/index.html
              sigpic

Comment

• Dirk ima ponudu Zheijang Lions-a od 1.5 miliona mesecno.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Besiktas pregovara sa Durant-om. Navodno je Besiktas vec otpoceo pregovore sa Durant-om, dok ceka odgovor Kobe-a, koji bi trebao da donese odluku u naredna 24 sata. Ukoliko Kobe odbije Besiktas ponuda ce biti prosledjena Durant-u, koji je prema nekim navodima vec prihvatio da igra u Turskoj. Pominje se suma od 750k mesecno...

Artest blizu potpisivanja ugovora sa Cheshire Jets-ima, u pitanju je tim iz Engleske...

Comment

• A, Earl Clark otisao u Kinu...
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Vejd: igraću u svakom slučaju
                      Napisao: Branislav Jocić

Dvejn Vejd je odlučio da ni u kom slučaju neće biti bez košarke ove sezone.

"Igraću košarku ove godine. Previše volim ovu igru i previše sam do sada pauzirao zbog povreda da bi propuštao celu sezonu".

Vejd je već primio ponudu od jednog neimenovanog kineskog tima da igra za dva miliona dolara mesečno, ali "Fleš" deli mišljenje klupskog druga Lebrona Džejmsa i veruje da će sezona dogoditi.

"Kada su takvi pregovori u pitanju, do 11 sati ne mora da se desi ništa, a može sve da se dogovori u 11.55. Nikad se ne zna. Morate da se pripremati kao da će biti sezone", zaključio je Vejd.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

• All Star 2013 u Houstonu.
                        Pa bio je pre par godina,zar nisu mogli neki drugi grad naci.
                        sigpic

Comment

• Comment

• T-mac se pominje kao moguce pojacanje Majamija.

Comment

• PAOK u ozbiljnim pregovorima sa Maggette-em!
                              sigpic

Comment

• Izgleda da je McGrady potpisao za Miami u sred lockouta a PAOK se toliko pojacava da ce to biti strasno cak se suskalo da bi se Stojakovica mogao tamo vratiti
                                Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Working...
                                X