Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nema nista od pocetka sezone na vreme

Comment

• Kako stvari stoje pocetak sezone je otkazan,tj prva polovina novembra...
      sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
      -Jürgen Klopp

Comment

• Osim ako ne bude nekih tajnih sastanaka do ponedeljka, odose prve dve nedelje regularne, a samim tim i Chicago - Dallas.
        U ponedeljak, NBPA ce imati neki sastanak sa igracima i agentima u LA-u.

EDIT: Earl Clark pobegao iz Kine, a Yi potpisao jednogodisnji ugovor sa Guandong-om, s tim sto ima NBA Opt Out klauzulu.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Dirk nigde ne prelazi,izgleda da je ono neko pusito buvu,ono u vezi sa Realom,jenostavno rekao je da ne prelazi u Reala i nada se da ce se resiti problem oko lockuota u skorije vreme

Comment

• Gasol cim zine laze

Comment

• Durant preko tvitera rekao da ne bi zrtvovao 20m koje treba da zaradi ove sezone zarad boljeg CBA. Izgleda da su vlasnici uspeli da unesu nesuglasice medju igracima, i cini se da ce igraci biti ti koji ce morti da popuste

Comment

• Sorry ako je neko postavio, ali evo....Wall, Wade, James, Durant, Gay, CP3 i CO, se igrali malo...

sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• http://miami.cbslocal.com/game-live-broadcast/
                  Vidim niko ne postavlja link za ovu utakmicu Team Lebron-Team Wade...eto ga, nije neki stream ali je najbolji na netu.

Comment

• Meloooooooooooo, kakva utakmica

Pobedi Wade tim 141-140
                    Last edited by Dusan; 09-10-11, 03:24.

Comment

• Upravo zakazan sastanak za veceras u NY! Izgleda da ima sanse da se spasi cela sezona. Bice ovo duga noc...

Comment

• Originally posted by lenjivac View Post
                        Upravo zakazan sastanak za veceras u NY! Izgleda da ima sanse da se spasi cela sezona. Bice ovo duga noc...
                        Bilo bi dobro da se spasi,mada cisto sumnjam u one ale

Navodno Bayern je zaniteresovan da dovede centarski tandem iz reprezentacije Camana i Nowizkog,mada ja cisto sumnjam u ovo jer je Dirk javno rekao da zeli da se odmori i da ne planira da prelazi nigde za sada,videcemo,i da covek veruje da se se ovo oko locouta zavrsiti,mozda i veceras

Comment

• Upravo zato sto su ale, mozda i dodje do dogovora, jer i jedni i drugi ce mnogo vise para izgubiti ako se ne bude igralo. Ovde je vise stvar ego-a

Igraci nisu pristali na onaj preduslov, da podela bude 50-50, al su ipak uspeli da zakazu sastanak. Ne znam, ja sam i dalje pesimista i mislim da je ovo ocajnicki pokusaj, al ajde da vidimo...

Comment

• NBA liga pocinje da mi se gadi.
                            money-basketball.jpg
                            A ova slika je objasnila.
                            Last edited by .....; 09-10-11, 21:50.

Comment

• Ako se dogovore veceras,znaci li to da ce sezona poceti bez odigrane predsezone,trening kampova,tj. tek tako ?
                              Cak i da do dogovora dodje veceras,trenutni lockout je naneo ogromnu stetu NBA ligi i to je cinjenica.
                              A cinjenica je da su realne sanse da sve postane jos gore,mnogo gore..
                              How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Predsezonske utakmice su vec otkazane, trening kampovi i FA bi se strpali u pretpostavljam jednu nedelju i onda bi pocela sezona.

Sastanak jos nije ni poceo, cak se ni lokacija ne zna, tako da ce se tek ujutru znati dal su uspeli da dogovore nesto. Ni u njihovim medijima vest nije propracena sa mnogo paznje, izgleda da svi gledaju NFL

Comment

Working...
                                X