Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Berger je veliki optimista...'ebe ovde lud zbunjenog.

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
      Pa mi smo bedna drzava,ne mozemo ni da pomisljamo na takvu alavost,a njima se moze-basnoslovne plate,pa ako vec imaju mnogo,zasto ne bi imali i vise od toga;niko nece da poklekne,svi teraju svoje u svoju korist;a siguran sam da ni mi da se nadjemo u takvoj situaciji ne bi nista blaze postupali.Jedno me zanima,nisam pratio forum u skorije vreme:Kada bi liga najranije mogla da pocne,posle dosadasnjih runda pregovora?Znam da se mozda cela nece igrati,sto je najgora opcija.Ali sta je u ovom trenutku najbolja opcija za pocetak sezone?Procitao sam da ukoliko se do ponedeljka ne dogovore Unija i vlasnici,nece se sigurno odigrati prve dve nedelje sezone,sto je vec veliki udarac i po timove i finansijski uopste,s obzirom da je predsezona ukinuta...Ovo je pitanje za sve na forumu,pa ko bude mogao,neka ukratko odgovori
      Brate, sam si odgovotio na svoje pitanje.
      Dakle, ako se dogovore do ponedeljka, sezona pocinje na vreme. U najgorem slucaju (ne verujem da ce se desiti) sve ovo moze da se razvuce do januara u tom slucaju bi imali sezonu od 50-ak utakmica (kao 99-e).
      Nema govora da cemo se laditi celu sezonu!
      Batalite vi Jared Dudley-a i ostale debile koji tvrde da su igraci spremni da cekaju i 4 godine ne bi li dobili ono sto traze! Mislim, lako je igracima koji imaju milionske ugovore, ali sta cemo sa mahacima peskira koji igraju za minimalac? Sta cemo sa ostalim zaposlenim ljudima u organizaciji? Ta prica definitivno ne pije vodu...
      I sami akteri tvrde da su strane mnogo blize dogovori nego sto pojedini mediji to tvrde i kazu da je situacija preuvelicana...
      Ono sto meni ne ulazi u glavu je to da su oni (obe strane) gotovo tri meseca samo PREDLAGALI kako bi moguci CBA mogao da izgleda i da su se tek u poslednjih nedelju ili dve dana bacili na posao i krenuli da razgovaraju o DETALJIMA. Znaci, oni su prakticno izgubili tri meseca bacajuci na sto svako svoj predlog (kao ovi u Maratoncima testament) buduceg CBA-a!
      Vreme ce pokazati... Verujem da ce se situacija u narednih par dana iskristalisati i da ce se doci do dogovora, jer se ovde radi o jebena 2 procenta.
      Last edited by Ernesto; 06-10-11, 01:17.
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Na dosta sajtova sam video optimisticne tekstove oko Lockouta...

evo ga neki tweet:
        Sean Deveney-
        Would be good news:I am told,we will see a 51-49 BRI agreement this weekend.And 82 games this year.

Comment

• Dakle, posto za danas nije zakazan sastanak ostaje im jos nedelja ako zele da izbegnu odlaganje prve dve nedelje regularne sezone...
          "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
          odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Nov sam ovde,da vas pitam dal ima nekih novosti u vezi NBA i sezone? Dal ce poceti na vreme ili ipak bice samo pola kao 99?

da dodam Manu Ginobili je rekao da nece nigde prelaziti i da ce ovaj loclout iskoristiti da se odmori,tako da stavio je do znanja virtusu da traze drugo pojacanje
            Last edited by DeMar DeRozan; 06-10-11, 20:45.

Comment

• Dobrodosao DeRozan-e Sjajan igrac ti je na avataru

Iscitaj prethodnih par strana,tu smo pisali o novoj sezoni...

Nista se jos ne zna. U narednih par dana cemo vise znati

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                Dobrodosao DeRozan-e Sjajan igrac ti je na avataru

Iscitaj prethodnih par strana,tu smo pisali o novoj sezoni...

Nista se jos ne zna. U narednih par dana cemo vise znati
                Hvala Ljubo na dobrodoslici,hvala i za sliku,
                A gotivim mnogo DeRozana jos na koledzu sam ga poceo pratiti,dobari igrac pun potencijala,koji je ove sezone pokazao da ce biti dobar igrac,ocekujem njegov napredak i sledece godine...
                Ok sada cu poceti da prelistavam

Comment

• Evo i ja da pozelim dobrodoslicu Demaru... Nadam se da ces ucestvovati u zanimljivim diskusijama i biti aktivan..

Sto se dogovora tice i ja sam cuo, da igraci nece odstupati od predlaganih 53%, sto je dosta alavo od njihove strane... Tesko je sad biti optimista posle izvestaja Oldridza, s obzirom da znamo kakav je Stern i da on nece uopste popustati. Ne znam, piplovi, veliki sam pesimista u vezi ovog, a jos nisu ni stigli koliko vidim do tacke salary cap-a i takse na luksuz...
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                    Evo i ja da pozelim dobrodoslicu Demaru... Nadam se da ces ucestvovati u zanimljivim diskusijama i biti aktivan..

Sto se dogovora tice i ja sam cuo, da igraci nece odstupati od predlaganih 53%, sto je dosta alavo od njihove strane... Tesko je sad biti optimista posle izvestaja Oldridza, s obzirom da znamo kakav je Stern i da on nece uopste popustati. Ne znam, piplovi, veliki sam pesimista u vezi ovog, a jos nisu ni stigli koliko vidim do tacke salary cap-a i takse na luksuz...
                    Hvala Freshmen na dobrodoslicu,pa bicu aktivan koliko mi obaveze dozvoljavaju,ali ovako predvece sigurno cu dolaziti i pratiti moj omiljeni sport NBA

evo procitah ovde i na nekim sajtovima,jesu stvarno ale nevidjene...Mada tesko da ce sezona poceti na vreme,mislim da nema od pocetka sezone nista... izgleda nas ocekuje kao 99-te godine

Comment

• Ocigledno je da ce sezone biti, samo je pitanje kad ce ona poceti. Svi se slazu da se zbog 2% nece odlagati cela sezona. Jedino sto se ne zna je ko ce na kraju popustiti i zrtvovati jos tih 2%. Sad citam da igraci i dalje ne odustaju od svojih zahteva, sto znaci da Stern mora ubediti vlasnike da jos malo popuste.

Najveci pesimisti kazu da ce sezona poceti u januaru i da ce se odigrati oko 50 utakmica kao 99-te (osim Barklija koji je i dalje ubedjen da sezone nece biti ). Najveci optimisti kazu da ce se dogovor postici do ponedeljka i da ce biti cele sezone. Najrealniji kazu da ce sezona poceti u decembru i da ce se odigrati 65-70 utakmica.

Comment

• Andrea Bargnani na meti Virtusa
                        Galatasaraj angazovao Paculiju
                        Propao je BOgutov arazman u Australiju,zbog osiguranja u slucaju njegove povrede spominje se visina osiguranja do 500000 dolara

Comment

• Prica o velikom Kwame-u...

I got to say, it was tough doing it that year. I was playing with guys, God bless them — God bless them — but Kwame Brown. Smush Parker. We had one game right before…by the way, what I say here, I say directly to them, see what I’m saying, I don’t talk behind people’s back. Things that I say to you, I’m comfortable saying this to them and I’ve said this to them...But like, the game before we traded for Pau, were playing Detroit and I had like 40 points towards the end of the game. This is back when Detroit had Rasheed [Wallace], Chauncey [Billups] and those guys, so we had no business being in the game. So down the stretch of the game, they put in a box and one. So I’m surrounded by these players, Detroit players, and Kwame is under the basket, all by himself. Literally, like all by himself. So I pass him the ball, he bobbled it and it goes out of bounds.
                          “So we go back to the timeout and I’m [upset], right? He goes, ‘I was wide open.’ ‘Yeah, I know.’ This is how I’m talking to him, like, during the game. I said, ‘You’re going to be open again, Kwame, because Rasheed is just totally ignoring you.’ He said, ‘Well, if I’m open don’t throw it to me.’ I was like, ‘Huh?’ He said, ‘Don’t throw it to me.’ I said, ‘Why not?’ He said, well, ‘I’m nervous. If I catch it and they foul me, I won’t make the free throws.’ I said, ‘Hell no!’
                          “I go to Phil [Jackson], I say, ‘Hey Phil, take him out of the game.’ He’s like, ‘Nah, let him figure it out.’ So, we lose the game, I go the locker room, I’m steaming. Steaming. I’m furious. Then, finally I get a call, they said, ‘You know what, we got something that’s happening with Pau.’ I was like, ‘Alright. Cool.’…That’s what I had to deal with the whole year.”
                          - Kobe Bryant

Comment

• Gledam sutra neka revijalna tekma na koledzu Florida pod nazivom nazivom “South Florida All-Star Classic”. James i Wade ce biti protivnici na terenu bice zanimljivo. U ekipi sa Jamesom ce biti jos i Bosh,Durant ubica,Westbrook,Rondo,Rudy Gay,Jamal Crowford i Louis Williams,dok u ekipi Wadea ce biti Chalmers,Butler,Anthony,Paul i Stoudemire...
                            Ako postoji link i ako neko nabavi dobro bi bilo da se nakaci ovde pa da gledamo dvoboj bilodvanog jamesa i wadea

Comment

• NBA refusing to meet with players Monday without pre-agreement that NBPA will accept 50-50 split on BRI.

Tako da... Sad je stvarno sve ili nista...
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Kaze Bill da su ovi izrodi blizu dogovora... jbg jes` da ga ne volim ali optimizam me tera da verujem da on zna nesto sto mi ne znamo...
                                Moram da citiram ovo...

Luke Walton made more money this past season sitting on the bench than his dad Bill Walton made in his entire career.

Comment

Working...
                                X