Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O gde si emile kuco stara

trebalo bi za nekoliko minuta da nabavim informacije ;)

Comment

• Tu sam, tu sam pratim vas ja stalno na forumu ;).
      Ajde da vidimo i to cudo, da se dogovore

Comment

• Ima zivce da istrosim na ove njihove sastanke, i jos ce na kraju slog da me strefi ako ne bude sledeca sezona...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Fisher: "Intense discussions today ... today was not the day for us to get this done."
          Fisher: Not able to get "something that's fair and amenable to our players."
          Fisher" Players offered 53 percent of BRI.
          Fisher: Players were "informed that we're not close enough on the economics to close the gap."
          Fisher: Players "can't go further on the economics" if $1 billion over six years is not enough.
          Fisher: Unsure when next meeting will be.
          Asked if owners made financial move, Fisher says owners' most recent offer was 47 percent. Players done moving "for now, yes."
          Fisher: "We did not feel a move from 46 to 47 percent was large enough to close the gap that still lies there."
          Hunter: "Fifty-three is our number."
          Fisher: "Today's focus was on economics."
          Hunter: Owners went from 46 to 47 at the end of the meeting.
          Igraci su trazili 53%,a vlasnici im daju 47%...smesno...Ceo dan su pricali o raspodeli...veliki je "gap".

Comment

• Ne da je veliki "gap" nego su uzalud potrosili jos jedan sastanak... Vidi se iz aviona da su daleko od dogovora, a i mi od NBA sezone na SK-u...
            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ovaj sastanak je bio cisto gubljenje vremena...mislim da vise nema nade.

Comment

• Nadam se da ce se naci negde na 50% i svi zadovoljni, ali tesko, i jedni i drugi su tvrdoglavi i tesko da se moze desiti neki dogovor...
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Ali ovi su sa 46,povecali na 47

Comment

• Tek za mesec (mozda cak dva) dana sledeci sastanak...

EDIT: Mislim, verovatno jedu go**a ali tako stvari trenutno stoje...

Debelo su zaboli na raspodeli prihoda, kada rese BRI resili su lockout...
                    Last edited by Ernesto; 04-10-11, 23:41.
                    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                      Tek za mesec (mozda cak dva) dana sledeci sastanak...

EDIT: Mislim, verovatno jedu go**a ali tako stvari trenutno stoje...
                      To znaci da nema predsezone, a sezona je totalno ugrozena... Mislim da je sada totalni lock-out blizi nego ikada no nadam se da nisam u pravu...
                      sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Verujem da ce se dogovoriti do januara. Recimo 99-e su se dogovorili tek krajem januara a sezona nije pocela do fabruara pa su stigli da odigraju 50-ak utakmica. Cisto sumnjam da ce biti otkazana cela sezona... A predsezona je ovim danasnjim fail-om definitivno otkazana.
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Stern expected to say rest of preseason cancelled and first two weeks of regular season cancelled without a deal by Monday
                          Fair to say we were making good progress with our owners toward 50-50 split.
                          Adam Silver: We were prepared to meet around the clock. 50-50 killed it.
                          Owners floated a 50-50 deal, players said no. That ended the meeting.
                          Ocigledno je igracima receno 53%, ni procenat manje...

EDIT:
                          Stern "surprised" by players not being interested in 50-50 BRI. "We thought it made a lot of sense. Maybe too much," Stern said.
                          Stern said this 50-50 offer was without the additional expense reductions Hunter described
                          .

EDIT 2: Pazi sada ovo... vise ne znas ni u sta da verujes...

Source close to NBPA is furious right now. He says that the owners never offered a 50-50 split, as David Stern said during press conference.
                          EDIT 3: Sada je malo jasnije...

Owners discussed 50-50 split on BRI, not total revenue. Source was upset with Stern's wording, which made players look like the bad guy.
                          EDIT 4:
                          NBA announced that the entire 114-game preseason schedule has been canceled because a new CBA has not been reached with the players
                          Last edited by Ernesto; 05-10-11, 00:33.

Comment

• E, a za ovo mora novi post... Objasnio!

Lang Greene: These NBA owners (and commissioner David Stern) have more killer instinct than a prime Manny Pacquiao

Comment

• A ha. Igraci bi sada i Salary i Luxury i 53%! Pa do pre deset dana je jos u opticaju bio Hard (Flex) od 62 miliona $ po ekipi. Pa onaj Fisher je totalna budala. Dobice oni 53% ali kada ja budem bio milijarder. I ovih 47% sto im je ponudjeno je extra, a da ne govorim o mogucnosti razgovora oko 50-50. Stvarno mi nije jasno sta vise hoce? Da dokazu kako liga ima novca ali im neda? Hahahahhahahahaaa.... Kakva ujdurma!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                              sigpic
                              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                              - 4xMVP -

Comment

• Sheridan je i dalje optimista

Comment

Working...
                                X