Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Slažem se da je dobro za sve fanove lige. To je ok. Ali Mac, prvobitni plan je bio da se sve franšize svedu na isti nivo zbog profitabilnosti. Mi smo ovde raspravljali o tome i složili se da je to nonsens jer će velike franšize biti na gubitku. Vlasnici su onda odustali od tog koncepta, što je odlično. Zato će biti 10 timova koji vrede i 20 koji mora da posluju bolje kako bi privukli jake igrače. U Detroit i New Orleans, Sacramento... i ne treba da ide niko sve dok oni ne srede svoje finansijsko stanje. Jbg., ako će se čuvati Miami, Bulls-i, Knicks-i, Lakers-i, Boston... onda drugi moraju dobro da zapnu kako bi prebrodili krizu. Po meni to je sasvim ok jer je to u stvari poslovanje na slobodnom tržištu. Svaka druga opcija je monopol lige.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Haha,ovi iz Zurnala se naljutili zestoko jer su bili kritikovani a govorili su istinu,pa cak ih je i (ESPN citirao)....

http://www.zurnal.rs/2011/11/24/espn....html?lang=lat

Comment

• A, sta je to ESPN potvrdio!? Dogovor je jos daleko miljama!!!
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• ESPN, kao i svi ostali americki mediji, su jos pre dve nedelje govorili da ce biti pregovora i da ce biti poslednjeg pokusaja da se spasi sezona i da krene za Bozic. Ovi indijanci iz Zurnala su odvalili pre dva dana da je postignut dogovor i da ce se igrati za Bozic. Ajde nek mi neko pronadje na ESPN-u ili bilo gde drugde da je dogovor postignut i da je potvrdjeno da sezona pocinje 25. Decembra. Tu informaciju jos niko nema, pregovora ima i postoji mogucnost da ce se dogovoriti, ali jos je to dosta daleko.

Ispada da Zurnal ima bolje informacije od najpouzdanijih analiticara iz Amerike. Pa oni pre Sterna saznaju kad ce krenuti sezona

Comment

• Zurnal >>> ESPN

Comment

• Evans potpisao za Romu i to sad usred pregovora, mozda zna nesto vise pa je na vreme pobegao? Igrace tamo dok se ne zavrsi lokaut.

Tek sad ova vest iz Zurnala dobija na tezini, sad vec postaje ocigledno da je lokaut zavrsen. Samo me zanima dal ce sutra objaviti vest da je Evans potpisao...

Comment

• Vec sam napisao (citajte majku mu), Evans nije potpisao nego je ostvaren nacelan dogovor, potpisace tek ako za vikend ovi nista ne urade!

P.S. Lamar u Besiktas-u.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                  Vec sam napisao (citajte majku mu), Evans nije potpisao nego je ostvaren nacelan dogovor, potpisace tek ako za vikend ovi nista ne urade!

P.S. Lamar u Besiktas-u.
                  Citam sve sto napisete, ne brini.

Evo gde je objavljeno : http://basketball.realgm.com/wiretap...igns_With_Roma

Comment

• Pa majku mu, je l' ja treba da crtam?
                    Cak i da je potpisao nesto, tu postoji NBA Out klauzula, nece sigurno ici u Rim na romanticni vikend sa devojkom, pa da se vraca u Ameriku.
                    sigpic

Comment

• Da li neko zna na osnovu čega je podneta tužba protiv lige? Šta je "ključ" optužnice?
                      Last edited by Branislav; 25-11-11, 02:03.

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Iskreno Bane, nemam pojma. Znam da je valjda Carmelo tu glavni u tuzbi i jos desetak igraca se potpisalo, ali nista vise. Jednostavno me nije zanimalo.
                        sigpic

Comment

Pa majku mu, je l' ja treba da crtam?
                          Cak i da je potpisao nesto, tu postoji NBA Out klauzula, nece sigurno ici u Rim na romanticni vikend sa devojkom, pa da se vraca u Ameriku.
                          Ok, onda verovatno za Evansa vazi isto sto si napisao i za Lamara (da je ovaj u Besiktasu) ;)

Comment

• Ma naravno, putuju on i Khloe u Tursku sledece nedelje ako ne bude nista od dogovora. Mada me ne bi cudilo ni da Lamar odigra par tekmi za Besiktas dok ovi ne stave sve na papir, mora gospodja Kardashian malo da se produva po Jevropi.

Fisher sutra prisustvuje sastanku, vrlo je moguce da ce konacno zakljuciti posao.
                            sigpic

Comment

Iskreno Bane, nemam pojma. Znam da je valjda Carmelo tu glavni u tuzbi i jos desetak igraca se potpisalo, ali nista vise. Jednostavno me nije zanimalo.
                              Ja je isto nisam pročitao, a tu bi možda moglo da se pročita između redova šta je u stvari stvarni problem zbog kojeg igrači ne pristaju da potpišu CBA. Stern bi mogao da napravi nove ustupke igračima jer su Republikanci odbili da izglasaju predlog o dodadnom oporezivanju bogataša, tako da će porezi ostati na istom nivou kao i do sada. Preciznije, liga i vlasnici neće imati dodatne gubitke. Meni ostaje samo nejasno šta to igrači još traže pored ovoga što su dobili da bi potpisali predloženi CBA? Zato mi je pala na pamet tužba.
                              Šta to toliko muči Durant-a i Melo-a da odbijaju sve predloženo? Šta im to još treba? Do sada su zbog odlaganja predsezone i dela sezone svi izgubili milione. Ovakvo stanje nikome ne ide na ruku i stvarno sam zatečen trenutnom situacijom. Odlaganje cele sezone bio bi totalni finansijski fijasko. Stvarno mi nije jasno kome to treba?

sigpic
                              - 4xMVP -

Comment

• Ako ja dobro kontam novonastalu situaciju : Stern ce uciniti igracima kada je MLE upitanju,ali ce zauzvrat traziti vise od 50% BRI.

Nece se oni dogovoriti nikad.

P.S. Do sad sam bio optimista i nije doslo do dogovora. Prelazim u pesimiste i do dogovora mozda nekad i dodje

Comment

Working...
                                X