Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prail iko ovaj podcast na areni?
    http://www.tvarenasport.com/podcast/...anovica--.html

nevjerovatno je sa koliko informacija vladaju ovi luđaci .. pravo ih je merak slušat

Comment

• Originally posted by irfan2 View Post
      prail iko ovaj podcast na areni?
      http://www.tvarenasport.com/podcast/...anovica--.html

nevjerovatno je sa koliko informacija vladaju ovi luđaci .. pravo ih je merak slušat
      Mnogo jaka stvar.Slusao sam 3-4 emisije,ima dosta dobrih stvari

Comment

• Originally posted by MJ.Dzarmush View Post
        Pa ljudi,umesto da jurite dobre ribe po gradu,vi se smucate po ovom shit-u!Ajde bre,oladite,znate kakve smo ribe startovali veceras,pozdrav
        Stvarno ne znam zasto si citirao moj post u kome cestitam Olji na pobedi Dallas-a pa onda napisao ovo ali 'ajde.

A kada si me vec citirao red je i da ti odgovorim.
        Zasto lepo ne pustis ove devojke i momke, koji su krajnje sportski orijentisani, da zive svoj zivot onako kako zele ili kako moraju nego ih stalno nesto provociras, vredjas...itd.? Uz to se pravis jos i da si napametniji i kao neki "maco" lik. A svi znamo da nisi jer da jesi nikada ti ne bi bio registrovan ovde, citao ove "siteve" koje mi pisemo, a pogotovo ne bi pravio drugi nalog s obzirom da ti je prvi banovan. Ja licno mislim da ti provodis vise vremena za komjuterom nego svi mi zajedno ovde. ;)

I kakve ste to "ribe startovali sinoc"? Verovatno neke...

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
        sigpic
        RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
        - 4xMVP -

Comment

• Kakav je Edin majstor steta sto on ne prenosi finale.

Comment

• Gledam reprizu.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
              Stvarno ne znam zasto si citirao moj post u kome cestitam Olji na pobedi Dallas-a pa onda napisao ovo ali 'ajde.

Zasto lepo ne pustis ove devojke i momke, koji su krajnje sportski orijentisani, da zive svoj zivot onako kako zele ili kako moraju nego ih stalno nesto provociras, vredjas...itd.? Uz to se pravis jos i da si napametniji i kao neki "maco" lik. A svi znamo da nisi jer da jesi nikada ti ne bi bio registrovan ovde, citao ove "siteve" koje mi pisemo, a pogotovo ne bi pravio drugi nalog s obzirom da ti je prvi banovan. Ja licno mislim da ti provodis vise vremena za komjuterom nego svi mi zajedno ovde. ;)

Mozda je, ka' ja, dosao da startuje ribe ođe, a samo se pretvara da ga sport interesuje...

Comment

Ma onako,tebi sam bas poslao,jer koliko primecujem,ti zensko video nisi.Iskreno,da li si ikad poljubio devojku?Kad to ucinis onda se javi.A ne uznemiravam ja ovde nikog,vec samo ukazujem pojedincima koji ne znaju,DA NE ZNAJU!Ko ovde zna nesto o nba i pise nesto sto ima smisla,kao sto primecujes njih ne "uznemiravam",vec se normalno dopisujem.A da,ja sam kompjuterski magnat,ne ustajem sa racunara,to da
                I,da,video sam sinoc onog sto prenosi NBA na Sport Klubu,ali ne onaj sto dobro zna,vec onaj derpe sto je valjda vodio City kids,ili je sa Pink kids,ta fora(sto se lozi na Majami)

Comment

Ma onako,tebi sam bas poslao,jer koliko primecujem,ti zensko video nisi.
                  Covece skroz si me provalio! Svaka cast!

sigpic
                  - 4xMVP -

Comment

Ma onako,tebi sam bas poslao,jer koliko primecujem,ti zensko video nisi.Iskreno,da li si ikad poljubio devojku?Kad to ucinis onda se javi.A ne uznemiravam ja ovde nikog,vec samo ukazujem pojedincima koji ne znaju,DA NE ZNAJU!Ko ovde zna nesto o nba i pise nesto sto ima smisla,kao sto primecujes njih ne "uznemiravam",vec se normalno dopisujem.A da,ja sam kompjuterski magnat,ne ustajem sa racunara,to da
                    I,da,video sam sinoc onog sto prenosi NBA na Sport Klubu,ali ne onaj sto dobro zna,vec onaj derpe sto je valjda vodio City kids,ili je sa Pink kids,ta fora(sto se lozi na Majami)
                    Ti bas ne umes da provociras na finjaka onako da makar budes smekerski bezobrazan kad nekog bocnes, ne ti samo mlatis, i ne ovo ti nije 2. akaunt nego treci a mnogi ce se setiti koji je to prvi tvoj akaunt, necu im ja reci no zabavi se malo pa cete vec neko odgovoran poslati na hladjenje

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Gledam reprizu.
                      Samo se ti nasladjuj jer ne znam koliko ce jos biti prilike za to. ;)

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Ljudi, nemojte tako, bas je lepo sto je jedan znalac kao Dzarmush ili kako vec, dosao na nas forum, da nas prosvetli sa svojim znanjem.

James je sivonja, a Wade nema blage, to je otkrovenje, ja ti brate cestitam na genijalnosti.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• @D-Wade
                          Idu mi neki trnci niz kicmu od tih "otkrovenja"!

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

• Ko nije nek pogleda "more than a game"... Ima nesto i na jutjubu... Vidjece koliko je LBJ preodredjen da bude veliki sampion...

ps. I ja gledam reprizu... Bojim se da ih je dallas itekako naljutio. sad ga nece brejknuti jednom, koliko je bilo planirano, vec dva puta.

Comment

Samo se ti nasladjuj jer ne znam koliko ce jos biti prilike za to. ;)
                              Ma, pusti me da uživam sada, šta si navalio
                              Za ostalo...hehe, otom-potom... O tome ću da razmišljam sutra
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by M_G_S View Post
                                Ko nije nek pogleda "more than a game"... Ima nesto i na jutjubu... Vidjece koliko je LBJ preodredjen da bude veliki sampion...

ps. I ja gledam reprizu... Bojim se da ih je dallas itekako naljutio. sad ga nece brejknuti jednom, koliko je bilo planirano, vec dva puta.
                                Imam ja na racunaru film. Tata! Kad on ima mozak plejmejkera sa tipa 12 godina, tata!

Comment

Working...
                                X