Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Nikola_89 View Post
    Koliko vas ce biti ovde da gledaju Dallas i OKC?
    jel se to igra veceras?

Comment

• Vidi ga T-Mac sto kao smiruje strasti, a stavio ovaj avatar namerno da potpali atmosferu

P.S. Nemam reci za on sto je Taj sinoc radio, kao sto rece LBJ mogu samo da se poklonim
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by trigger View Post
        jel se to igra veceras?
        Tek sutra, veceras je pauza;)
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Taj-a-woo jebe mamaru u ovom PO-u i hvala Bogu sto jos ima dve godine na rookie ugovoru, taman izvucemo od Booz-a jos ono najbolje sto je ostalo, a onda ga preselimo na klupu ili u neku drugu ekipu...
          Inace, vec sam o tome pisao, ali ne verujem da je neko obracao paznju, da iskoristim sto je trenutno u centru paznje... Proslog leta su mu poginula 3 najbolja ortaka, u februaru mu je umro deda + cele sezone se borio sa plantar faciitis-om i turf toe-om. Verovali ili ne, na tom stopalu gde mu se nalazi turf toe je nosio patiku 4 broja vecu od druge (ne znam da li je to slucaj i dalje), a mislim da je zadnjim igrama pokazao da je konacno presao preko svega toga, mada je i inace cele sezone jako, jako bitan sraf...
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ma lepo sam ja rekao sinoc, klupa Chicago-a kida, definitifno najbolja klupa u NBA-u. Na kraju ona mozda i odluci pobednika serije;)

Comment

• Btw, Derrick je sinoc bio automatic sa 5-6 metara (izuzev onih par bolesno teskih suteva u zadnjim sekundama napada) i ako tako nastavi, to je mnogo bitna stvar...
              Isto tako mi se svideo onaj PnR Rose-Korver sto su igrali pred kraj utakmice, to odbrana nema sanse da sacuva. Nemoguce je udvojiti Derrick-a, a isto tako Korver-ov covek ne moze da se odvoji od njega i bar za trenutak iskoci na Rose-a jer ce se Kyle samo otvoriti u sirinu i to je wide open three. Videcu da odradim analizu tog poseda, ali sam mrtav umoran, ne obecavam nista... ;)
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ispali se ja opasno, meni ceo dan utorak, kako mi neko kaze da je ponedeljak, u roku od 10 minuta zaboravim i opet mi utorak.

Comment

• jel ima prenos DAL-OKC?
                  sigpic

Comment

• A trapavog Deng-a ne pominjesNeverovatno koliko je covek napredovao, sinoc je pokidao u odbrani i u napadu je odlicno odigrao, imao najvecu minutazu na terenu. Vidi se da je to Coach K-ova skola

Toliko ga gotivim da moram cak i da mu se poklonim

Comment

• Originally posted by Vlada16 View Post
                      jel ima prenos DAL-OKC?
                      Oni igraju u noci izmedju utorka i srede a ne veceras, svi ste mi nesto istripovani danas

EDIT: Sto se prenosa na SK-u tice mislim da ga nece biti, prenose NHL;)
                      Last edited by Ernesto; 16-05-11, 19:45.

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                        Oni igraju u noci izmedju utorka i srede a ne veceras, svi ste mi nesto istripovani danas
                        Lose utice ova kisa.

A Deng, coveka samo da hvalis, bas bih voleo da znam od vas koji se bolej razumete u kosarku, sta sinoc Chicagu nije radilo? Posto meni izgleda kao da im je sve polazilo za rukom.

Comment

• rece sinoc Ilija Kovacic da ce se prenositi sve utakmice do kraja... dal je to tacno?

ala laze Ilija.......
                          Last edited by Vlada16; 16-05-11, 19:47.
                          sigpic

Comment

• Ma, Lu je ratnik, za njega sam znao da ce odigrati onako, zato mi i nije nikakvo iznenadjenje... ;)
                            Inace, i dalje ne mogu da verujem koliko je pokraden za All Defensive Team i za All Star, ali poznavajuci ga to ce samo da mu da jos veci motiv da pokida i da pokaze onim cavuljama koliko su pogresili.
                            sigpic

Comment

• Sto se prenosa tice, SK ce prenositi 8 utakmica iz ove dve serije (po 4 iz jedne i druge), sto ne znaci da ce prenositi sve (mozda neka od serija ode u 5, 6 ili 7 tekmi)

Editovao sam dole post, ne verujem da ce biti prenosa prve tekme DAL-OKC zato sto prenose NHL;)
                              Last edited by Ernesto; 16-05-11, 19:55.

Comment

• glupo sto Ilija onda kaze: MINIMUM 8 TEKMI. sada ih moze biti u najgorem slucaju 7 posto je jedna sinoc zavrsena... znaci da fakticki minimum 8 ne vazi ;)
                                sigpic

Comment

Working...
                                X