Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Waja View Post
    Stoner:”For sure, I would prefer if Valentino did it away from the cameras and would say something to me quietly without always having to have proof,” commented Stoner. ”For sure Valentino doesn’t do this for himself, he just wants to show to everybody that he has apologised. Yes it’s a nice gesture, it’s very good, but it still doesn’t change the result today, so we’ll see what happens in the next races.”
    WTF???????!!!!!!
    Ovaj mali nije normalan!
    Mistakes make us who we are.

Comment

• I tako ce Stoner da prica a Lorenco ce samo povecavati razliku.
      sigpic

Comment

• E sad mi nije jasno kako sam mogla najmanje da volim (da ne kazem mrzim, jer ne mrzim nikoga) Lorenza, pored ovog... Mislim, ne pricam o njima kao o vozacima, jer su sjajni, ali zato rijetko ko ima na pravi nacin izgradjenu licnost..
        Mistakes make us who we are.

Comment

• definitivno!!!!
          Originally posted by Miss Poison View Post
          Ovaj mali nije normalan!
          sigpic

Comment

• evo malo lepih detalja..
            http://www.motogp.com/en/videos/2011...ind+Qatar+2011
            http://www.motogp.com/en/videos/2011...+in+QATAR+2011
            ..ove iz suzukija malo z.......paze na bezbednost..
            sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
              I tako ce Stoner da prica a Lorenco ce samo povecavati razliku.
              i tako ce StonDer da prica a Lorenco ce samo povecavati razliku...TACNO...a onda Rossi popravi Ducati do kraja, pretekne Lorenca, ubije ga u pojam i Lorenco opet ide kod psihica na mentalnu popravku...

Comment

• solidarnost...lepo je videti ovo..trebalo bi tako i da nije zadesilo japance to sto jeste..
                http://www.motogp.com/en/videos/2011...+support+Japan
                sigpic

Comment

• nek se ponovi..pa makar i ovako..
                  http://www.motogp.com/en/videos/2010...t+Estoril+2010
                  sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    I tako ce Stoner da prica a Lorenco ce samo povecavati razliku.
                    Da, Lorenzo ce da pravi razliku,tako sto ce da pobedjuje,ukoliko mu na svakoj trci budu poklanjali po 2-3 pozicije,kao sto je sada bio slucaj.I moze da skakuce u bazencice,samo sto bi trebalo da nabavi misice za plivanje,jer mi ne deluje prilicno sigurno...
                    Sto se tice Pedrose,trebalo je da mu oduzmu i onih 20 poena.Nikada on nece postati sampion.Postujem to sto je povredjen i vozio je sjajno dok nije sustigao Jorge-a,a onda je odjednom poceo da posustaje.Ocigledno,pored ramena ima problem i sa nekim kompleksom.
                    Za Simonccelija strasno mi je krivo!!!Svaka mu cast!!!Decko je fenomenalan.Ali ne mogu da ne kazem da kako su koga spominjali komentatori,redom su ljudi izletali.Znaci,neverovatno.(Rossi,Stoner,Edwards,A braham,Crutchlaw,i na kraju Spies)Steta sto nisu malo vise hvalili Lorenza,pa da se okupa u bazenu pre kraja trke.I nije ok onaj komentar,kada je Spies izleteo "uh sad mi je laknulo,za trenutak sam pomislio da je Lorenzo u pitanju"-mislim da je Srdjan rekao.Spies je vise zasluzio pobedu od Lorenza,to je definitivno.On se izborio za to 2.mesto pre nego sto je izleteo,a za sta se izborio Lorenzo?Kada je Simoncceli poveo trku,i Rossi obisao Lorenza,pre nego sto je pao i pokupio Stonera,vec je napravljena mala razlika izmedju njih trojice i Jorge-a.Da nisu popadali ne bi ih stigao nikada.A i 4.mesto bi tesko zadrzao,jer bi mu se prikljucili Pedrosa,Spies...
                    Sto se tice Rossija,samo mi nije jasno zasto je pozurio sa obilazenjem Stonera.Mogao je da saceka malo,jer se videlo da ima ritam za pobedu.Vozio je kao u najboljim trkackim danima.I opet ne razumem cemu onolika "frka" i galama oko te greske Rossijeve,i oko polemike da li ce se izvinuti Stoneru nakon trke.Ok.Vale jeste pogresio,jer je preforsirao,odmah se videlo da ce ili da ode presiroko ili da padne,ALI on je Stonera fakticki vec bio obisao(usao mu je za vise od pola motora),tako da i da je bilo kontakta pre pada,ne bi bila Rossijeva greska!Ne secam se nesto da se toliko dize frka oko padova npr.R.de Puniet-a i T.Eliasa,koji su pravili spektakularne udese.Ja ne pamtim u GP-u da nisu po trci izbacivali po 2-3 vozaca.Toni jos pre nego sto je otisao u Moto 2,je pravio havarije u GP-u na startovima(ko uspe da startuje uspesno,presrecan je).Toliko buke ni oko cega.Pao je DOKTOR,pokupio Stonera,pa sta?I tokom cele trke komentari da li ce mu se izvinuti,jer se zna da ima veliki ego i da je temperamentan...PA???Ima covek ego,moze mu se.Ipak je on DOKTOR medju ovom medicinskom bracom.

Comment

• samo da opet padne kisa,da puhne sa atlantika u portugalu
                      Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• Originally posted by Sandra#46 View Post
                        Da, Lorenzo ce da pravi razliku,tako sto ce da pobedjuje,ukoliko mu na svakoj trci budu poklanjali po 2-3 pozicije,kao sto je sada bio slucaj.I moze da skakuce u bazencice,samo sto bi trebalo da nabavi misice za plivanje,jer mi ne deluje prilicno sigurno...
                        Sto se tice Pedrose,trebalo je da mu oduzmu i onih 20 poena.Nikada on nece postati sampion.Postujem to sto je povredjen i vozio je sjajno dok nije sustigao Jorge-a,a onda je odjednom poceo da posustaje.Ocigledno,pored ramena ima problem i sa nekim kompleksom.
                        Za Simonccelija strasno mi je krivo!!!Svaka mu cast!!!Decko je fenomenalan.Ali ne mogu da ne kazem da kako su koga spominjali komentatori,redom su ljudi izletali.Znaci,neverovatno.(Rossi,Stoner,Edwards,A braham,Crutchlaw,i na kraju Spies)Steta sto nisu malo vise hvalili Lorenza,pa da se okupa u bazenu pre kraja trke.I nije ok onaj komentar,kada je Spies izleteo "uh sad mi je laknulo,za trenutak sam pomislio da je Lorenzo u pitanju"-mislim da je Srdjan rekao.Spies je vise zasluzio pobedu od Lorenza,to je definitivno.On se izborio za to 2.mesto pre nego sto je izleteo,a za sta se izborio Lorenzo?Kada je Simoncceli poveo trku,i Rossi obisao Lorenza,pre nego sto je pao i pokupio Stonera,vec je napravljena mala razlika izmedju njih trojice i Jorge-a.Da nisu popadali ne bi ih stigao nikada.A i 4.mesto bi tesko zadrzao,jer bi mu se prikljucili Pedrosa,Spies...
                        Ispada da Lorenco ne zna kako se pobedjuje i da njemu celu karijeru poklanjaju pozicije.Isto tako sad pricas sta bi bilo kad bi bilo i kako bi Lorenco zavrsio 6. da nisu svi padali.Spis nije zasluzio pobedu vise od njega jer je bio dosta iza njega a nije mu se priblizavao velikom brzinom i uz to je Lorenco pojacao ritam.A sta bi bilo kad bi bilo ne mozemo znati,desilo se sta se desilo.Lorenco jeste bio izuzetno spor na pocetku a posle jeste pojacao mada ne previse jer je bilo dovoljno da se rutinski odradi posao.U Kataru je objasnio kako se vozi samo sto je Stoner prejak na toj stazi da bi se protiv njega nesto uradilo na takvoj Hondi.Razumem ja da neko ne voli Lorenca ali ovo je preterivanje,kao da nikad covek nije seo na masinu i kao da svaki put kad on pobedi padnu 3-4 vozaca.Sta je bilo u istom tom Herezu prosle godine?Ko mu je onda poklonio poziciju?Onda ih je sve lepo naredjao i sa 5. mesta dosao do pobede.To sto je jednu trku bio sporiji od ostalih ne znaci nista.A on nije kriv sto drugi nisu uspeli da ostanu na svojim masinama.Odradio je posao,ostao stabilan i zasluzio pobedu zbog toga sto je ostao na masini.
                        sigpic

Comment

• Po svoj prilici stvari na kraju najbrza vremena je postavljao Hiroshi Aoyama . Honda je na kraju trke djelovala sigurno. Donekle se postavlja pitanje sto bi Kejsi napravio da ga Rossi nije oborio.

Inace dobio sam sada neku informaciju da u slucaju da se odlozi Japanaski GP ove godine u zamjenu mogla doci Turska. Ja cisto sumnjam prije neke spanse staze da u obzir moze doci ona . Ja bih volio u kalendar ako ikako mogu da ubace Imolu, Portimao ili Paul Ricard. Mislim da bi to bilo odlicno za pormociju ovog sporta.
                          Last edited by L. Lawliet; 05-04-11, 15:19.
                          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Svi se dobro sjecamo da je Stoner rekao da mu redari nisu pomagali zar ne? Evo jedan "dokaz" tog ne pomaganja

http://www.youtube.com/watch?v=PYNe6VzhNo0

Comment

• Pomenute staze bi bile pun pogodak.
                              sigpic

Comment

• FIM je pokrenuo istragu o sudaru Rossi/Stoner. Bice sasluanje u Estorilu. Nece biti nikakvih promjena na ishod trke. Vjerovatno ce se provjeravati rad stjuarta i jel to sve bilo ok. A sa snimka koji sam postavio stjuarti su radili svoj posao samo Stoner odbija to da prihvati
                                Last edited by L. Lawliet; 05-04-11, 15:41.

Comment

Working...
                                X