Odlicno se Lorenco branio u duelu sa Rosijem! Djuka, jel dobro?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gran Premio bwin de España 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sta reci posle svega, osim--kakve trke.
Na kraju, moram priznati da je Lorenco najpametnije vozio. Zao mi je samo sto vise nema one ludosti koja ga je krasila predhodnih sezona, narocito dok je vozio 250cc.
Ali, ne moze svako da bude Janone ili Rosi.
Najvise me je zao Stonera, ni kriv, ni duzan, ispao iz trke. Rosi, nepotrebno srljanje, mogao je da ga obidje i bez izbacivanja sa staze. Ali to je Rosi.Jedino sto je dobro u svemu ovome je da je on ostao isti. Znaci, i dalje opasan.
Lorenco bi trebalo da mu se zahvali.
Comment
-
Kakvo ludilo danas
Inace,nije Lorenco dobio nezasluzeno,jednostavno je odradio posao,danas nije imao brzinu ali je imao glavu i uspeo da ne napravi nijednu gresku i to je bilo dovoljno za pobedu.Nema nezasluzenih pobeda,jednostavno ko zeli pobedu mora ostati na motoru.Rosi definitivno voznja dana ali sam je kriv sto nije pobedio.Pedrosa isto odlican,zeleo je pobedu ali cim je video ko je ispred nije hteo da se ponovi Katar i Herez od prosle godine.sigpic
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostSvaka cast Lorencu, bas se lepo provozao dok ostali padaju kao sa kruske!
Stoner me je jos vise iznervirao!
Rosi, bez obzira na gresku, konacno lici na onog starog!Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Pablo View PostNaravvo da je Lorenco dobro vozio!sigpic
Comment
Comment