Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by vesna8.11 View Post
    Pa ja sam cula da je taj Dukati bas "tezak".Ma najvaznije da su obojica bez povreda.
    A ne treba se ljutiti na Stonera sto je onako odgovorio Rosiju, jer je ovaj to i zasluzio. Mogu misliti sta bi tek Rosi njemu kazao, da je situacija obrnuta.
    Ipak je ok, sto se Rosi izvinuo, a ovaj to sportski prihvatio. A to sto ga je malo "ujeo", to ce samo doprineti boljim borbama u toku sezone.
    Slazem se, prilicno sam se uplasio kada sam video Valea ispod motora.
    I drugi deo potpisujem, i ja sam to napisao malopre. Obojica su veliki takmicari, bice tu jos vatre.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Lorencova sreca nema veze s ovom trkom, odlicno je vozio samo sto se nije obratila paznja na to poslije svih padova . Svaka cast Lorenco ovu ti niko ne moze uzet.

Rossi je Rossi, nema tu puno price mogu samo reci sa 12og onako krenuti i imao je ritam za pobjedu. Sto bi bilo kad bi bilo nije moj domen al ovo se moglo lako pretvoriti u Assen 2007 nazalost nije i bas mi je krivo. Ovakvu voznju osim njemu mozemo da zahvalimo i Ducatiu. Motor je po 3 godinu za redom pokazao da je na kisi fenomenalan cak je i Hayden imao dobar ritam.

Sto se tice incidenta Rossi je napravio samoubilacki potez i zamalo mu nije uspijelo. Kejsi je vec bio poceo da koci a on ga je sa nenormalne daljine napao i nemoguce kasno ukocio. Kejsi ni kriv ni duzan, mada slicne poteze smo gledali prije (ne iste, jer samo ovom manijaku na um pada da onoliko kasno koci) mislim da je trebao Kejsi pametno da postupi i propusti ga da se Valentino sam lomi jer je vidio da je krenuo na njega, medjutim odlucio je da ne popusta i da bude tik uz njega i to ga je kostalo pada.

Drago mi je da je Valentino posao da se izvini jer nista manje nisam ocekivao od njega i nista manje nije ni za prihvatiti ali odgovor Kejsia na izvinjenje je : Your ambtions outweights your talent" (bjesniji je nego u Laguna Secu iako se smijesio) i to pokazuje koliko on ima da sazre kao vozac i kao covjek. I bojim se da ce Lorencova pobjeda ostati u sjenci ovog incidenta. Mada sve u svemu mene se svidjela trka. Majstor je stigao na 5 mjesto i to je bitno za sampionat.
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• I da zaboravih jos jedno pitanje Kejsija koje je bilo onako zajedljivo. Pitao je Rossia: How is your shoulder?

Comment

• hvala na dobrodoslici,a sto se korektnosti i sampiona tice,ne bih da komentarisem..sampion mora biti potpun!niko mu nije kriv sto je ostao zedan ovih godina..to je trka,greske se desavaju,adrenalin radi,svi hoce gore..ali reci nekome,pa jos Rosiju,onako glupo i neoprezno..to dovoljno govori koliko je gospodion kengur ispod doktora..po mom skromnom misljenju u svakom pogledu..
          Originally posted by NebojsaNS View Post
          Nema potrebe za takvim omalovazavanjem Stonera, on je odlican vozac. Rekao je to u afektu. Svaka cast Valeu sto je otisao u Hondinu garazu i izvinio se, svestan je on svoje greske, tu je trebalo da se zavrsi. Ja jesam Rosijev fan, ali Kejsi jeste sampion. U svakom slucaju dobrodoslica na forum.
          sigpic

Comment

• @LL

Ali moras da priznas da se Lorencu super otvorila situacija. 3 Vozaca koja on tesko da bi mogao sve da stigne su izbacili sami sebe, i to ne u duelima sa njim ili zbog njegovog pritiska. On je trku odvozio majstorski i sampionski, ali su mu se neke okolnosti i poklopile. Nijednog momenta ne kazem da je nezasluzeno, dokazao je to kada mu se Pedrosa priblizio, on je udario nesto jaci tempo, i to ne na limitu i nestao u daljini.
            Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• LL nije prikazan njegov ritam krugova pa ne znam kako je isao u zavrsnici,ne znam da li imas neki podatak?Ono u sta sam siguran je to da su ostali vozaci ostali na stazi da bi pojacao ritam,sad da li bi to bilo dovoljno ne znam,ali Lorenco je iz duela pobegao jednom,prosle godine Sepang i tad me je razocarao jako.A i sad je cim se Pedrosa priblizio na sekundu pojacao i ostavio ga tako da bi verovatno bio sa vodecima da su ostali.Uz to bi se verovatno oni obilazili pa bi mogao da ih stigne i umesa se u borbu za pobedu.Mada,sta bi bilo kad bi bilo,Lorencov uspeh je u tome sto se odrzao na stazi u ovakvim uslovima i pobedio,a pogledajte imena koja su pala,nema njemu sta ko da zameri.
              sigpic

Comment

• Originally posted by NebojsaNS View Post
                @LL

Ali moras da priznas da se Lorencu super otvorila situacija. 3
                Sve to stoji, jos bih samo dodao da za ralziku od Kejsija kad ga je Rossi preticao on je ostao miran i povukao se. Odlicno razmisljanje. Donington ga je dobro naucio kako se vozi kisna trka.

Rossijeva vremena su bila ritam za pobjedu, cuo sam officijelne komentatore, al cu pogledati kasnije kad izadje analiza na sajtu. Znam samo da je vozio brze sekundu od Lorenca prije nego sto je pao i da je postavio jedan najbrzi krug.

Comment

• da slazem se..Lorenco je to odradio do kraja lepo..polako sazreva i on..da su ostali u trci i Kejsi i Valentino,mislim da Kejsi nebi tu mogao nesto da uradi vise od 3 mesta..Rosi je imao strasan ritam,ali strasan..jos je rosi daleko ove sezone od njih dvojice,ali kad je ovakva staza(mokra),nemogu mnogo da pobegnu od njega..zaista je steta sto su se skrljali..
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                    hvala na dobrodoslici,a sto se korektnosti i sampiona tice,ne bih da komentarisem..sampion mora biti potpun!niko mu nije kriv sto je ostao zedan ovih godina..to je trka,greske se desavaju,adrenalin radi,svi hoce gore..ali reci nekome,pa jos Rosiju,onako glupo i neoprezno..to dovoljno govori koliko je gospodion kengur ispod doktora..po mom skromnom misljenju u svakom pogledu..
                    Ja se moram nadovezati na ovu pricu...

E,ovako...Rossi je samo dokazao koliki je covjek,jer naravno da je bio spreman i na kritike,provokacije i sto-sta jos kad je krenuo da se izvini Stoneru...sigurno je da nije ocekivao da ga Stoner doceka rasirenih ruku i da mu cestita... Svaka cast Rossiju...jer koliko god da je izgubio,na kraju dana je dokazao koliki je on zapravo covjek...Neko ko je najvise izgubio je Stoner...da nije kriv...hmmmm...to necu da kazem...jer,svi znamo da Stoner ne umije da stane....u onom trenutku kada ga je Rossi obisao i poceo polako da se zatvara Stoner je trebao , u neku ruku, da se povuce...tj. da smanji gas i koliko-toliko prikoci...da je to uradio- bio bi na podijumu... A ono sto je Stoner rekao Rossiju,mene kao Rossijevog navijaca to i nije zaboljelo...zasto? Zato sto shvatam Stonera,shvatam njegov bijes, i rekao je ono sto je u tom trenutku mislio...Iz svega vidjenog danas,mogu da kazem nesto slicno sto je Stonre rekao Rossiju(''...tvoj talenat su nadmasile tvoje ambicije...'') E,pa...i Stonerov talent je nadmasio njegov ponos... Stoner je kvalitetan vozac,ali ima jednu veeeeeeeliku manu-kad izvuce maksimum iz motora,on bi jos...tu manu je imao u Ducatijevom timu i prenio je na Hondu...svi znamo da je Stoner zbog toga prosle sezone cesto zavrsavao van staze,kao i prethodnih sezona...

Un Nome...Un Mito...UNA LEGGENDA... VR|46

Comment

• Upravo sam provjerio vremena su mu poslije pada bila malo losija od Lorenca, prije pada je isao po sekundu brze od njega

Comment

• Ono sto mene sad najvise zanima je kako ce Stoner voziti u Estorilu.Znamo da kad padne jednom krene da vezuje padove ili vozi mnogo losije i nije ni blizu podijuma.Od Lorenca tamo ocekujem pobedu,prosto je covek prejak tamo,mada ove godine tesko da ce biti tako ubedljiv ali bi trebalo da pobedi.Takodje me zanima kako ce se Simonceli,Spis i Kraclou dici posle pada jer su mogli odlicne rezultate da naprave.
                        sigpic

Comment

• Lorenco ima psiholosku prednost u odnosu na sve rivale, svi su padali, svi sebi ne smiu da priuste jos jednu gresku i to ovako rano. S druge strane Estoril je mjesto gdje stizu updejti Ducatiu i Valentino sad ima mjesec dana da oporavi rame. Bice ludilo. I jos jedna stvar Honda nije tako dominantna kao sto se cini na oko to mi je posebno drago

Comment

• Stoner Rosiju: "Your ambition outweighs your talent."

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
                              Lorenco ima psiholosku prednost u odnosu na sve rivale, svi su padali, svi sebi ne smiu da priuste jos jednu gresku i to ovako rano. S druge strane Estoril je mjesto gdje stizu updejti Ducatiu i Valentino sad ima mjesec dana da oporavi rame. Bice ludilo. I jos jedna stvar Honda nije tako dominantna kao sto se cini na oko to mi je posebno drago
                              Da,mnogo dobra stvar je sto ce Dukati biti jos jaci.Jesu bili odlicni danas ali kisa je kisa,tu se uvek svasta desava.Moje je misljenje da po suvom ne bi bili ovako dobri.A to za Hondu mi je posebno drago.Ja sam ih vec video kako na pojedinim trkama redjaju 1,2 i 3 ali odlicno je za sampionat sto nije tako.A sto se tice Estorila,Horhea ce tamo biti izuzetno tesko pobediti,staza je njegova a jos ima i veliku psiholosku prednost.Mislim da ce Doktor tamo zabeleziti prvi podijum za Dukati.
                              sigpic

Comment

• Lorenco postaje sve jaci, i on je toga svestan. U Estorilu ce biti izuzetan, jer je to, moze se slobodno reci, njegova staza.
                                Vec je tri puta pobedio, mada to moze biti i mac sa dve ostrice. Ako Rosi bude dobar u kvalifikacijama, Stoner, Pedroza, osetice pritisak.
                                Jednostavno, zelece da pobedi i tu su moguce greske.
                                Na Rosija ovaj pad sigurno nije ostavio nikakve posledice, i dalje ce on isto voziti. Mislim isto i za Stonera, jer on i ne ume da vozi sporo. A za ovaj pad i nije kriv.
                                Znaci, glavni protagonisti ce opet biti u igri. A ko ce najbolje proci, pa videcemo.

Comment

Working...