Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Naravno da je Lorenco zasluzeno pobedio.Jedino sto mi volimo borbe, ali nije on kriv sto su drugi ispali. Mada, i da se to nije dogodilo, mislim da se on ne bi ni upustao u duele.
    Uostalom, lako je prepustio mesto i Simonceliju i Rosiju. Ipak, na kraju se belezi pobeda, ostalo se zaboravlja. A Lorenco je resio da vozi pametno, a da li je to ono sto vecina ljubitelja ovog sporta, zele, njega se ne tice.
    Ako se sezona bude ovako odvijala, mislim da ce i Lorenco morati da rizikuje. Bice ovo paklena sezona.
    Pedroza, moram mu odati priznanje, sa onakvim ramenom, sutra na operaciju, sve pohvale. Bice i on u trci za sampionat, sigurna sam u to.

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
      Sta reci posle svega, osim--kakve trke.
      Na kraju, moram priznati da je Lorenco najpametnije vozio. Zao mi je samo sto vise nema one ludosti koja ga je krasila predhodnih sezona, narocito dok je vozio
      Lorenco bi trebalo da mu se zahvali.
      Vesna,da li si gledala trku u Kataru?Ima ludosti samo danas su ostali bili mnogo brzi.Kad je neko sporiji ne moze nista da uradi.
      sigpic

Comment

• Plavi Rossi dobrodosao, na pravom si mestu.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Naravno da je Lorenco zasluzeno pobedio.Jedino sto mi volimo borbe, ali nije on kriv sto su drugi ispali. Mada, i da se to nije dogodilo, mislim da se on ne bi ni upustao u duele.
          Uostalom, lako je prepustio mesto i Simonceliju i Rosiju. Ipak, na kraju se belezi pobeda, ostalo se zaboravlja. A Lorenco je resio da vozi pametno, a da li je to ono sto vecina ljubitelja ovog sporta, zele, njega se ne tice.
          Ako se sezona bude ovako odvijala, mislim da ce i Lorenco morati da rizikuje. Bice ovo paklena sezona.
          Pedroza, moram mu odati priznanje, sa onakvim ramenom, sutra na operaciju, sve pohvale. Bice i on u trci za sampionat, sigurna sam u to.
          Otkud znas da se ne bi upustao u duele?Nije mogao nista da uradi jer je bio dosta sporiji.Onda ja tako mogu da kazem za Rosija da je prosle godine na istoj ovoj stazi isao na sigurno i nije smeo u duel sa Lorencom?Ne,Horhe je bio mnogo brzi i isao kao lud a ovaj nista nije mogao.I jos jedna stvar,ne znamo kakav bi ritam Lorenco imao u zavrsnici trke gde uvek ima najbolji ritam.Ako bi imao ritam ulazio bi u duel,isto kao i Rosi i Simonceli i svi ostali.
          sigpic

Comment

• Svaku trku gledam. Znam na sta mislis, ali danas nije ni pokusao nesto protiv Simoncelija.
            A takav je bio i dobrim delom predhodne sezone. Pametna voznja. Uostalom, to je i sam kazao kada je postao sampion.
            Da je sazreo i da vise nije nestrpljiv.Da mu nisu najvaznije pobede po svaku cenu, vec bodovi. To je sasvim u redu, tako se i dolazi do titule.
            Ja sam samo iznela svoje misljenje,ne zeleci da umanjim sposobnosti Lorenca kao vozaca.

Comment

• Jooooooooooooooooooooooj !!!

Ogromna steta za Simoncelija i Rossija

Nosati opet sretan
              WWW.AKCRANKSHAFT.COM

Comment

• Ne treba toliko insistirati na tome da je Lorenco imao srece. Imao je i Kraclou pa nije zavrsio cetvrti, imao je i Edvards pa nije na podijumu,imao je i Hejden pa zamalo da izgubi podijum. Treba znati iskoristiti situaciju.

Comment

• Svim novim clanovima foruma, velika dobrodoslica.
                  Lorenco je zasluzeno pobedio. Jednostavno, siguran je u sebe, u motor i zna koliki su mu limiti. Tu nema sta da se doda.

Comment

• Kada su u pitanju redari, nema mesta za onoliku poviku na njih. Normalno je da su potrcali da pomognu Rosiju, jer je on bio ispod motora, dok je Stoner bio na nogama i trcao.
                    Naravno da ce se uvek dati prednost coveku u odnosu na masinu.

Comment

• Originally posted by Plavi_Rossi View Post
                      jedan je Valentino Rossi )

pozdrav za sve Rossi-evce ;)
                      Vale!
                      "If we dont see us, we will hear us!"

Comment

• "..daleko si ti od sampiona,i to onog pravog,koji zna da ceni druge..mali samozivnice..toliko puta si pao na prednjem,da bi posle sportskog i ljudskog izvinjenja rekao nekome da nema talenat..i to onome ko je za 7 stepenica visi od tebe..mozes samo da ga gledas u ....kengure jedan"
                        Last edited by Rossini; 03-04-11, 15:50.
                        sigpic

Comment

Kada su u pitanju redari, nema mesta za onoliku poviku na njih. Normalno je da su potrcali da pomognu Rosiju, jer je on bio ispod motora, dok je Stoner bio na nogama i trcao.
                          Naravno da ce se uvek dati prednost coveku u odnosu na masinu.
                          Slazem se, ali od njih 7 bas nijedan Pa ne dizu tenk...

Comment

• Ovo je bila prva prava sansa ove sezone da se DR domogne podijuma (slobodno mogu reci i pobede), ali... Evidentno je da je imao bolji ritam od Stonera i sigurno postoji objasnjenje zbog cega je bio nestrpljiv... Mene kao Rosijevca hrabri njegova danasnja voznja - lici ponovo na dobrog starog dr
                            Lorenco je odvozao zrelo, mada meni ovakve pobede nisu nesto preterano zanimljive... Steta za Simoncelija, Spiza...
                            Zao mi je Stonera sto je ispao sa trke, ali mi je jos zalije sto je ispao ljakse posle trke (i mislim da je "u pravu" kada kaze devetostrukom svetskom sampionu da je njegova ambicija veca od talenta ). Za tako nesto ne postoji opravdanje, covek je dosao da mu se izvine - sto je odlika pravih sampiona!!!

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                              "..daleko si ti od sampiona,i to onog pravog,koji zna da ceni druge..mali samozivnice..toliko puta si pao na prednjem,da bi posle sportskog i ljudskog izvinjenja rekao nekome da nema talenat..i to onome ko je za 7 stepenica visi od tebe..mozes samo da ga gledas u ...."
                              Nema potrebe za takvim omalovazavanjem Stonera, on je odlican vozac. Rekao je to u afektu. Svaka cast Valeu sto je otisao u Hondinu garazu i izvinio se, svestan je on svoje greske, tu je trebalo da se zavrsi. Ja jesam Rosijev fan, ali Kejsi jeste sampion. U svakom slucaju dobrodoslica na forum.

Comment

• Pa ja sam cula da je taj Dukati bas "tezak".Ma najvaznije da su obojica bez povreda.
                                A ne treba se ljutiti na Stonera sto je onako odgovorio Rosiju, jer je ovaj to i zasluzio. Mogu misliti sta bi tek Rosi njemu kazao, da je situacija obrnuta.
                                Ipak je ok, sto se Rosi izvinuo, a ovaj to sportski prihvatio. A to sto ga je malo "ujeo", to ce samo doprineti boljim borbama u toku sezone.

Comment

Working...
                                X