Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moguce da si u pravu. Rosi bi sigurno otisao,Dzarvis bi se zdrao, ali ne bi smeo da pokaze, a Lorenco, e to je veliko pitanje.
    A Rosi bi se usetao u njihovu garazu sigurno pretenciozno.Da ih jos vise iznervira.

Comment

• hvala Rossini
      Last edited by Motori Zauvek u Srcu; 05-04-11, 23:02.
      Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• Originally posted by Motori Zauvek u Srcu View Post
        hvala Rossini
        ..ali moras priznati da je komentator in???,kao da komentarise klizanje..ahahahaha
        Last edited by Rossini; 05-04-11, 23:31.
        sigpic

Comment

• Ma sigurno to stoji da su svi oni dobri vozaci ali ko moze poreci da se podigao rejting gledanosti motogp-a samo zbog Rossia! MSM da veci procenat ljudi sada ceka kako Rossi planira da sasece Lorenca! nemojte me shvatiti da mu mislim lose...ne..mislim na to da je Rossi showman i da ljudi ocekuju od njega da sedne na losiji motor i da ga dovede do vrhunca i da predje sve ove sa vrha! I motor popravljaju vozaci i njihov tim! Barem je to Rossi radio i jos uvek radi! Lorenco je dosao na gotovo! E sad naravno da Lorenco ima svoje kvalitete kao vozac al kao LIK hmm..ne bih vas rekla! Skroz mi je antipatican! i fore koje forsira su jednostavno...preterivanje! Opet kazem...Lorenco jeste dobar vozac ali kad neko nije stvoren da bude showman onda ne treba forsirati biti isti!

Comment

• You are such a idiot. Rossi has a injured shoulder and the ducati is having problems with front end grip, wich is why Stoner was crashing all the time in 2010, Rossi lost the front end in Qatar, Jerez qaulifiying and the race. Rossi went from 12th to 3rd to 17th to 5th, Rossi could of easily retired the race, but he was born to race and he carried on. Stoner only won 2007 because of he had the best bike, Wait untill Estorial, Rossi will be back.
            Learn more about your facts. Your'e gay!

You may be a stoner fan, you may not be. but there's one thing you cannot deny, and that my friend, is that rossi is a legend. 9x champ mate. I like both riders. It was a racing incident so shut up!!!!!

If you would've gotten to be the first in the start of the race, you are 2nd, which is really good and a motherfucking racer who just want to win, it doesn't matter if he makes other racers fall off their bikes, WOULD YOU SAY THAT? and then the ppl who push the bike to the race again HELPED FIRST ROSSI. Seriously, I respect stoner, he could have been disgracefull but man, after that, I would just kill everyone in the fucking building

Valentino a loser?
            Brainless comments like these make you have no friends,
            you have 1 friend on your channel must be related to you.

..kakvi su to komentari..hehehe..a ovde su pojedini govorili kako se mnogo pridaje paznji ovome..treba se komentarisati drugo..??heheh..ludilo po forumima..

sigpic

Comment

• Once again,Stacey Moner the only girl ever allowed in GP has kicked off.How this ponce has the audacity to sully Rossi's talent,after he was decent enough to apologise .This snivelling tit would go and cry to his thick trophy wife if another rider came within 3FT of his Repsol fucking nail.He ain't even a contender, this yellow fucking bastard has' loser ' engraved on the fucking titanium plate that holds his fucking arms together!!

Your one nastey Fucker yourself by the sound of things. Some people Call Casey Whiner because his moans. Has anyone ever seen Rossi lose a race and start moaning. I like Stoner personally and think his a good racer but I think the goat is better in all honesty. Rossi was catching and he made it past before he lost the front. I'm sure he wouldnt do something stupid on purpose, putting his arm at more risk and damage. I felt sorry for Stoner but so did Rossi. Rossi has respect unlike u

FUCK YOU ROSSI IS THE THE WORST PERSON IN THE WORLD Bastard , Stoner will not be many times world champion but at least not win shooting people and bribing commissioners sucks cocks asshole bastards.They give up the ass asshole eat abnormal cock. Rossi is the worst loser in the world can not lose and to win pulls the other drivers, that is not a driver,.... nasty shit to see if you're going to eat you bitch fuck your mother pussy fucking disgusting bastard Italian

..ahahahahahahaha..to su fanovi...ja se izvinjavam adminima,ali sam morao ovo da postavim..,cak sam probrao one manje uvredljive
              Last edited by Rossini; 06-04-11, 00:20.
              sigpic

Comment

• get over it Casey,at least the Rossi said sorry you typical freaken ,can't handle losing prick,the man Rossi is a legend,best ever on 2 wheels, you mate, if SUZUKI were in the motoGP ,I'M SURE U WOULD HAVE SIGNED UP NXT YEAR, u change your ride more than winning championship,have a bit of respect you dumb-ass, Mark Webber up has a bag of tissues for ya,couple of cry babies, ps..hey Rossi don't say sorry anymore champ,they can't handle it, anyway shit happens. ride on dude,ride on

ahahaha..goooooo Vale,gooooooo..,pozz ljudi necu vise
                sigpic

Comment

• brate dal su ti ljudi normalini...uzas..no comment...

Comment

• Kejsi Stoner nije popularan u svojoj drzavi previse cak ni mejdu bikerima. Imas vise navijaca Rossia nego Stonera. Vecina nadimaka za Stoner koje procitas ovdje su nastali od Australijanaca. Sjecam se 2007 neke ankete u kojoj Stoner nije dobro prosao na testu popularnosti cak da je bilo popularniji u Italiju .

Ja sam prosle godine pricao i sada tvrdim da je jedan od 3 vozaca u GP-u i da odlicno vozi al njegov karakter je toliko odbojan da tesko mogu da razumijem njegove navijace (bez uvrede). Covjek prosto uvijek nadje priliku da kuka da se zali, uvijek neka nepravda je njemu. Nista ne valja. Dali su mu ove godine odlican motor on kaze nije to to, on ima jos da se razvije. Daj covjece sto onda Lorenzo i Spies trebaju da pricaju? Cim izadju na ciljni pravac znaju da ce neko iza da ih obidje ukoliko nisu dovoljno odmakli u prethodnoj krivini. Covjek stvarno mora da poradi na sebi, i to ozbiljno poradi.

Stjuarti na stazi su uradili svoj posao, nadam se da ce kad se strasti smire on na kraju izvinuti Valentinu zbog upucenih rijeci na konferenciji u Estorilu. U suprotnom nece biti dobro.
                    Last edited by L. Lawliet; 06-04-11, 16:01.
                    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Last edited by YAMAHAY; 07-04-11, 10:30.

Comment

• Evo me. Ako ste citali, mislim na sve clanove, ono sto ja pisem, sigurno ste primetili da ja ne volim da se omalovazava bilo koji vozac.
                        Jednostavno, mi te ljude ne poznajemo, znamo samo ono sto nam se przentuje putem medija. Kakve su osobe, van kamera, novinara, znaju samo njihovi najblizi.
                        Osim toga, nema potrebe da se ovde raspravljamo o manje bitnim stvarima, kao sto je karakter pojedinih vozaca, jer ionako nismo sigurni da li smo u pravu.
                        Trebalo bi da pisemo o njihovom umecu, talentu, sreci ili nesreci koju imaju tokom trke.
                        Moze neko da nam se dopada, i tako i treba da bude, ili da nam se ne dopada. To je sasvim ok. Ali bez vredjanja onih koji nam nisu simpaticni. Volela bih da se biraju reci kada se pise nesto o vozacu koji nam je nesimpatican.
                        Kao sto ne volimo da procitamo za svog favorita nesto ruzno, tako isto i suprotna strana ne voli to.
                        Malo tolerancije i uvazavanja tudjih osecanja nije na odmet.
                        Sukob misljenja je pozeljan, ali SAMO kada ne vredja nikoga.
                        Hvala.

Comment

• U vezi Yamahinog posta da se nadovezem. To sam hteo da dodam jos ranije, ali nisam hteo jer ne bi bilo nikakvog efekta. Mislio sam da pustim ove Rosijevce da se izlaju do kraja u nadi da ce im dosaditi, ali nema nista od toga. Kada je Yamaha, ranije, davao "lose" komentare o Rosiju sve je bilo argumentovano, pa je brisano. A ovde se je toliko puta ispljuvao Stoner da je to prosto neverovatno. Neka pljuju, nema veze, ali kad se vec brisu uvrede neka se brisu i o Stoneru i o svakom drugom, a ne samo o Rosiju...
                          Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                            ..ali moras priznati da je komentator in???,kao da komentarise klizanje..ahahahaha
                            axaxa komentator je lud ko struja.... ...dobar je
                            Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• Originally posted by YAMAHAY View Post
                              Odvratan ha? Znači ovde imamo dupli standard? Ovo je tvoj komentar upućen na moj račun (Zamolio bih te samo da se okanes nacionalnog, etnickog i sl nacina vrijedjanja bilo koga jer to nema nikakvog smisla i takve postove cu da sankcionisem[/IMG][/URL]

Ajd sad lepo samocenzura pa briši post. VESNA gde si sada da reaguješ (a i ostali)!
                              Rekao sam da mi se njegov karakter ne svidja, nisam iskoristio nijedan pogrdan izraz (ako je odvratan pogrdan onda ne znam sto nije), niti sam nacionalno, etnicki vrijedjao covjeka.
                              Jedino sto sam rekao kako ne razumijem do kraja njegove navijace pored sve njegove kuknjave po cijeli dan. To nije bas toliko u duhu sporta. Licno mislim da je vise sjedi, cuti i radi. Nista uvrijedljivo za njega nisam rekao i kurtoazno sam napisao "bez uvrede".

Koliko se ja Yamaha sjecam ti si nacionalno vrijedjao Rossia, koristio pogrdne izraze i pisao o stvarima koje nisu vezane za Katar ni priblizno, nazalost stradao je i dio koji je moze biti bio kvalitetan al moj posao nije da editujem postove i citam kilometre teksta da bi izvukao koju kvalitetnu recenicu. Dakle 3 pravila ne jedno si prekrsio na forumu. Da ne pominjemem kilometre beznacajnog txta quoteovanja. I nisu samo tvoji postovi isjeceni nego i Sandrini i ona je bila ok s tim jer je vidjela da to nema veze sa temom.

Kao sto vidis ja ovdje komentarisem njegovo ponasanja u Jerezu povezano sa njegovim standardnim ponasanjem na stazi. Postavio sam gomilu linkova iz Jereza, i napisao gomilu teksta na tu temu bez ikakvog vrijedjanja. Komentarisem njegovo ponasanje u GP-u na stazi ne kad kuci sjedi sa Adrianom jede li pastetu ili bolonjeze. A s obzirom da ti se ne svidja izraz "odvratan" upotrijebicu neku prikladniju rijec na tvoju inicijativu.

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
                                U vezi Yamahinog posta da se nadovezem. To sam hteo da dodam jos ranije, ali nisam hteo jer ne bi bilo nikakvog efekta. Mislio sam da pustim ove Rosijevce da se izlaju do kraja u nadi da ce im dosaditi, ali nema nista od toga. Kada je Yamaha, ranije, davao "lose" komentare o Rosiju sve je bilo argumentovano, pa je brisano.
                                "lose" je preblaga rijec a dao sam vec objasnjenje sto mi je zasmetalo osim "losih" izraza i sto je moralo biti editovano i to ne jednom vec vise puta i na temi u Kataru a sada i ovdje. Drugo user policy postoji ako ti smeta neki post, mislis da je uvrijedljiv postoji dugme koje se zove "report post". Nije samo meni zasmetalo oni kilometri txta niti sam na svoju ruku obrisao postove tek tako.
                                Dakle pise u pocetku ovog Pdf-a procitaj pravila, ako nesto smeta slobodno prijavi i reagovace se. Svudje je Rossi popularniji s toga se i ne obraca paznja na druge al ako obracas slobodno prijavi ako ti neshto zasmeta i editovacemo i cutovat.

Comment

Working...
                                X