Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bilo bi zanimljivo vidjeti borbu za podijum izmedju Lorenza,Stonera,Rossija,Pedrose,Simoncellija,Spies a...al' kisa je doprinijela tome da to ne vidimo ovaj vikend... :// A bas je dobro krenulo... Ali vidjecemo to brzo... )) Simoncelli je dokazao da moze da se bori za pobjedi...al' zao mi je De Punieta,bio je tako dobar na treninzima...
    Da,i Abaja je dokazao da nije bas veza zasluzna za njegovo mjesto u MotoGP klasi...a nadam se da ce se proslogodislji sampion Moto2 kat. probuditi...i motor mu malo usavrsiti...
    Last edited by Andrea Rossi-Maniac #46; 03-04-11, 20:22.

Un Nome...Un Mito...UNA LEGGENDA... VR|46

Comment

• Meni je Rosijev pokusaj preticanja Stonera licilo na klasican banzai napad! Verujem da svako ko je objektivan (da ne pominjem Stonerove navijace) ovaj incident vidi kao Rosijevu blamazu... jer nekome ko je visestruki sampion jednostavno ne prilici ovako srljanje! Ovakve greske su ipak svojstvene tek pocetnicima... A ono sto se dogodilo u Hondinoj garazi manje je bitno, jer nije sustina u tome kakav je ko u garazi, vec na stazi.
      Ali slazem se, Rosijeva voznja do tog trenutka je bila prica za sebe...
      http://www.youtube.com/watch?v=UYxxg...eature=related

Comment

• Citam Rossijevu izjavu i Caseyijevu. Navodno Kejsi je pustio Rossia da ga prestigne, jer nije htio u tom trenutku borbu znao je da ima snage kasnije kad se gume zagriju a Valentino kaze da nije imao namjeru da napravi pass vec da koci kasno. Valentino je bukvalno proletio pored njega al kako se onda sudarise u krivinu? Kejsi kaze da je trebao mozda potpuno da ga pusti sto sam i ja pominjao ranije mada Kejsi nije nista kriv (a iskreno nije ni Rossi) prosto su im se planovi sudarili
        [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Originally posted by Andrea Rossi-Maniac #46 View Post
          a nadam se da ce se proslogodislji sampion Moto2 kat. probuditi...i motor mu malo usavrsiti...
          Problem koji on ima imali su Hondini vozaci prosle godine al su ga svi rijesili osim njega, nasli neki bypass za to. Cudi me da mu neko vec nije dao HINT kako to da rijesi. Elias nije los vozac al bojim se da mu je ovo poslednja shansa prije Superbajk karijere ako ga iko htjedne pozvati.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
            Pa za njega je i dobro sto nije u prvom planu i sto nema medijski pritisak samo sto nije svestan toga,bar nije bio prosle sezone,videcemo ga ove godine.
            On radi na tome da spusti pritisak. To je radio i na pocetku prosle sezone. On kaze ove godine da ima dosta jakih vozaca i da br 1 nece lako biti odbraniti. On voli medijsku paznju al bolje da ne postavljaju pritisak na njega.

Comment

• veliki fan Rossia i Simoncelija! svaka cast Lorencu ali zaista ne mogu da ga smislim(copy paste)! Steta sto nije bilo borbe vec ispadanja! pa msm kakva je to trka bez rossia...dosadna! pedrosa moze slobodno da se druzi sa federerom! Simonceliju svaka cast...podseca na mladog rossia!

Comment

• Ako me iko podsjeca na mladog Rossia to je Iannone, kad podigne motor, kad pobjedi ima neshto sto me na Rossia podsjeca, cak i still voznje.

Comment

• Mene na DR podsecaju Simonceli i Iannone... Ima tu i par vozaca iz 125 su ludi i brzi, ali oni jos treba da se dokazuju...
                  Nego imam predlog da mi Rosijevci napravimo grupu na forumu... Za ovaj odgovorni zadatak predlazem starije clanove foruma, uslov je da navijaju za istog Cisto da vidimo koliko nas ima... Ako se niko ne javi ja cu je napraviti mada sam relativno nov drug clan.

Comment

• pa dobro kako kome i po cemu! al dobro je sto ima takvih!

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
                      Ako me iko podsjeca na mladog Rossia to je Iannone, kad podigne motor, kad pobjedi ima neshto sto me na Rossia podsjeca, cak i still voznje.
                      Da,Iannone mnogo podseca na Rossia...cak i po stilu voznje...al' stvarno i kad slavi -vidim Rossia ...al' to su Italijani... A i Simoncelli mu nije daleko...

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
                        Problem koji on ima imali su Hondini vozaci prosle godine al su ga svi rijesili osim njega, nasli neki bypass za to. Cudi me da mu neko vec nije dao HINT kako to da rijesi. Elias nije los vozac al bojim se da mu je ovo poslednja shansa prije Superbajk karijere ako ga iko htjedne pozvati.
                        Mislim da ako srede malo tu masinu,da bi Elias mogao da ostvari mnogo bolje rezultate od ovih...i nadam se da hoce, jer kao sto si ti rekao, a i ja se slazem sa tim- on nije los vozac...

Comment

• Originally posted by djuz View Post
                          Mene na DR podsecaju Simonceli i Iannone... Ima tu i par vozaca iz 125 su ludi i brzi, ali oni jos treba da se dokazuju...
                          Nego imam predlog da mi Rosijevci napravimo grupu na forumu... Za ovaj odgovorni zadatak predlazem starije clanove foruma, uslov je da navijaju za istog Cisto da vidimo koliko nas ima... Ako se niko ne javi ja cu je napraviti mada sam relativno nov drug clan.
                          Nije ti losa ideja...mogli bi da razmjenjujemo misljenja,podatke...i jos sto-sta...Mislim da ne bi bilo lose da i Stonerovi,Lorenzovi,Pedrosini.........navijaci imaju takvu grupu...Gdje bi komentarisali samo svog miljenika i time poboljsali medjusobnu komunikaciju...

Comment

• uuuuuu superpa kad se rosijevci saberu
                            Originally posted by djuz View Post
                            Mene na DR podsecaju Simonceli i Iannone... Ima tu i par vozaca iz 125 su ludi i brzi, ali oni jos treba da se dokazuju...
                            don't be scared homie
                            sigpic

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                              uuuuuu superpa kad se rosijevci saberu
                              Hahahahahahahaahahaha... Svi k'o jedan...

Comment

• bice malo nemoguce sabrati ih...pa cak i za komp!

Comment

Working...
                                X