Ma mec se morao onda nastaviti,i to je to.Ja znam da kako ti kazas huligani ovo mogu vidjeti kao neku poruku ali neka je vide ,ja necu nista imati protiv da se utakmica ponovi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Није то проблем, прихватићу и ја одлуку каква год да је јер ти органи имају право да донесу и такву одлуку. Али сам рекао свој став невезано за то, него за неке принципе. И овако неке ствари да се о тим одлука зна данима прије засједања комисије, то није баш у реду.
Нек се игра нова текма, понављам нема ништа против па како год завршило. Нити сам ликовао кад смо добили 3:0, јер осјећај није много љепши од оног кад те хебу са 0:3Last edited by ФК Борац Бања Лука; 09-10-13, 13:47.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
-
Odlicno tempirana objava odluke da se utakmica Sarajevo-Borac registruje 0:3, bolje za njih da su sat pred utakmicu reprezentacije objavili pa tad sigurno ne bi znala vecina i ne bi obracala paznju. Poslije utakmice sam rekao svoje misljenje, ali dokazi koji su predoceni su nagovjestavali da bi se utakmica trebala ponoviti. Po ko zna koji put sam sebi moram ponoviti nijedna odluka u zajednickoj ligi nije donesena u korist Sarajeva tako nece ni ova sa Borcem, kao ni odluka da utakmica Zvijezda-Sarajevo nece biti registrovana 0:3, iako je Zvijezda igrala sa igracem koji nema ni amaterski ugovor sa tim klubom. Komisija koja treba odluciti da li ce Bilbija moci igrati prije proljetnog dijela sastaje se vec mjesecima, ali nikako da sastane. Ponavljam sami smo krivi ali pored nasih gresaka, ne trebaju nam jos i odluke saveza koje se ne donese na osnovu cinjenicnog stanja.
Comment
-
Izgleda da cu ubosti ps2 Olimpik-Radnik Evo vec 3. kolo zaredom, kidam po tom pitanju
EDIT: I jos jedna stvar vezano za sampionsku titulu, Sarajevo da bi se borilo za titulu mora imati bar 10 poena prednosti prije ulaska u 2.dio sezone inace sanse nema, sve dok nam ovakav zrijeb serviraju da u jednoj polusezoni gostujemo Celiku, Borcu, Zelji, Zrinjskom, Sirokom, bogu i ocuLast edited by DinoFC; 19-10-13, 16:58.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPrvjenac Bajica, Arminu nije priznat eurogol
Ako se jos jednom neko od nasi igraca pocne zaliti da nam izostanak nekog igraca otezava put ka pobjedi, treba ga pljunuti. Veceras cu pogledati snimak nase utakmice pa ide komentar o utakmici.
Comment
-
Obaveze (kako zvuci ozbiljno) su me sprijecile da gledam ostatak utakmice, gledao prvo poluvrijeme. Nisam vidio penale, ali vidi se da ova Mladost moze iznenaditi samo kad se potpuno zatvori, a da im otvorena igra nece dosta toga donijeti.
Comment
Comment