Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Eво сад ћу написати и званичну информацију. управа је јовићу понудила разне модалитете одсуства и да буде што чешће у травнику, његов одговор је да је до сриједе у травнику и након тога наставља рад са екипом. захваљује се на подршци свима у овом тешком тренутку за њега, управи, навијачима и играчима и тиме је ова прича завршена.

    идемо на одмор а за 14 дана једна од највећих утакмица борца ове сезоне, утакмица за потпуно избацивање широког из било какве конкуренције нашем клубу у даљем такмичењу и +13 у односу на великог ривала.
    РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

    Comment


    • Ponistio nam sudija cist go

      Koliko nam samo fali Adilovic u napadu
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3


      #the return

      Comment


      • Slabo. Kerla u svakoj tekmi namjesti protivniku gol, pa je za pobjedu potrebno zabiti bar 2 komada. A to ne znamo...

        Slabo

        Comment


        • Prema izvještaju Željo je bio dosta bolji protivnik i mislim da su zaslužili pobjedu, no nikako da ih krene ili usere. Jednostavno ove sezone im ništa ne polazi za rukom. Nema onih partija kada loše odigraju i ubilježe pobjedu, a sada i kada budu bolji ne ide.

          Sarajevo isto tako dosta bolje od Zvijezde, koja je imala čini mi se jednu ozbiljniju situaciju. Loša završnica ponovo, isto kao u Evropi. Morali su barem 2 od onih prilika pretvoriti u gol.

          Rudar zaslužio bod protiv Borca, kako je usralo Borac u ovoj utakmici. Prvo onaj gol Grahovca, fortuna ih je tada pogledala. Zatim ona naizgled bezopasna situacija koju Stokić pretvara u gol i na kraju opsada gola, par odličnih prilika za Rudar, ali su uzeli pobjedu. Kao što je Jović rekao to i jeste odlika velikih ekipa, međutim kada to krene da se vraća i kada protivnici dobiju takvu dozu sreće neće biti dobro po njih.

          Slaviji protiv Širokog sve ulazilo, imali su svoj dan i iskoristili to. Vitez mnogo bolji od Mladosti koja je mogla doći i do boda na samom kraju utakmice. Vitez haman pada na samom kraju utakmice, vjerovatno zbog nedovoljne fizičke pripremljenosti. Zrinjski mnogo bolji od Leotara koji se polako raspada, uputili su čini mi se 1 udarac i to iz slobodnog udarca. 10 igrača ispod 21 godine igralo u ovom meču - dovoljan podatak o situaciji u klubu. Zaista će biti veliko iznenađenje ako oni i naredne godine izbore PL. Utakmice u Travniku i Bijeljini nije potrebno spominjati - jad, monotonija i čemer.
          sigpic
          Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
          don't support us when we win."

          Comment


          • Мерлин, то је утисак на основу извјештаја, он неријетко зна и да завара и зависи у многоме и од наклоности састављача прилога.

            Ја сам нпр. гледао утакмицу Жељезничар - Олимпик и није Жељезничар био пуно бољи, било је то доста јалово и килаво. Мој неки утисак је да њима фали играч типа разгоропађеног Бешлије колико и Сарајеву Суљић. Јер сјети се неких игара Жељезничара од прије 2-3 године, противник не може живјети на Грбавици од њихових напада колико су "досадни", и окомити и по правилу тешко су просипали бодове. Ово сад по мени изгледа доста траљаво, анемично, незаинтересовани су некако, неуиграни .....

            Утакмица у Приједору већ сам рекао да је Борац одиграо осредње ал опет и ту извјештај пружа криву слику. најмање 2/3 сусрета а поготово прво полувријеме Борац потпуно контролисао, нападао разноврсно и лијево и десно, комбиновао колико се може на оном њиховом терену онако џомбавом и пропустио боље прилике .... у другом дијелу другог полувремена Рудар креће на све или ништа а у посљедњих 10 мин. стварно смо тешко дисали, пуцали су са свих страна, виле су нас проносале.

            Сарајево по извјештају тотално доминирало али извјештач рече у другом полувремену Звијезда боља и опет приказа прилике од којих СА имало више и у другом дијелу. Сад колико је вјеровати извјештају, не знам ал не поклапају се слика и његове ријечи.

            Вележ је имао по извјештају доста добрих прилика као и Радник а Славија изгледа све што је запуцала погодила, Широки машио мртву шансу за 3:3 и ови контрирали и ћао. Тако је то у фудбалу
            Last edited by ФК Борац Бања Лука; 07-10-13, 00:00.
            РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

            Comment


            • Odgledao sam veći dio utakmice, prvo poluvrijeme čitavo, a drugo sam propratio slabije jer sam gledao Liverpool i stekao sam taj utisak da je Rudar zaslužio minimalno bod i da su više željeli pobjedu. Prvo poluvrijeme su odigrali slabije, ali su se opet dosta organizovano i dobro branili, a na kraju iz najbezazlenije situacije primili gol. Drugo su odmah otvorili dobro, imali finu priliku, nisu dozvolili Borcu da ponovo uspostavi svoju igru nego su konstantno prijetili. Borac uspio preko one poluprilike da povede nakon čega su se zatvorili, a Rudar krenuo na sve ili ništa i imali su zaista mnoštvo prilika i pravo je čudo da nijedna nije završila u golu. Pogotovo pred sami kraj kada su u jednom napadu stvorili 2-3 ozbiljne prilike + onaj nedosuđeni penal koji je apsolutno postojao. Ne znam gdje sam pogriješio ili šta ti je zapalo za oko, nemoj subjektivno da gledaš, Rudar prema prikazanome jeste zaslužio bod i vile su pronosale Borac u ovom susretu.

              Željo jeste mnogo lošiji negoli ranije, nema onog pritiska koji je bio na Grbavici protiv svakoga, intenzitet napada je u dobroj mjeri opao, ali opet su mogli doći do lagane pobjede da su bili prisebniji i da Olimpic nije zabio iz prekida. Oni su čini mi se najviše pali na psihološkom planu, jer i prethodnu tekmu protiv Čelika su dobro igrali čak i sa igračem manje. Odbrana im je dosta troma i nepokretljiva, ostavljaju mnogo prostora protivniku ali to se svakako da popraviti.

              Velež nije bio u velikoj mjeri bolji, njihove 3 prilike koliko su imali su bile plod grešaka igrača Travnika. Ništa specijalno, kao recimo igra Sarajeva u Gradačcu. Radnik sa incijativom, ali uglavnom poluprilike i nekonkretno.
              sigpic
              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
              don't support us when we win."

              Comment


              • Vasilic i Bogicevic najvise fale, koliko god glupo zvucalo

                Ludak Kerla cistu loptu rukom udari i pokloni im slobodni...Olimpic ga nikad zabio ne bi...i oni su prelosi

                U dva navrata su mogli i oni do pobjede, al ne znaju kontru odigrati
                Last edited by shminka; 07-10-13, 00:12.

                Comment


                • Ниси ти нигдје погријешио, све је ствар како је ко видио утакмцу. Нпр. Борац јесте забио из најкилавијег шута према голу али минут прије тога Стокић излази у прилику коју је теже промашити, а прије тога Груја има добар шут, па Ђалмић пар пута зататура пред саму егзекуцију, сјети се ситуације кад је голман излетио а он га може лобовати, може поред њега, може асистирати и шта год уради пада гол а он нађе неко међурјешење, најгоре и опали је у гол аут.

                  Пенал за Рудар јесте био, али и она ситуација када је Субић у паду центрирао лопту са лијеве стране па је играч Рудара зауставља на земљи руком која је у неприродном положају је такође близу ако не и чист пенал. Офсајд за Борац, када Суба центрира а груја стоји на 5 метара сам ко дух, такође није био, и то смо видјели добро и коментатор констатовао итд. Само хоћу да кажем да је тај дио сусрета до пред крај припао нама и ту је исто тако могла да улети још која као и њима пред крај када су нас немилице бомбардовали а нас виле носале. Могло је бити нерјешено, могао је и Борац прије ово ријешити, није побједа незаслужена а друго је ствар што ја мислим да смо могли и пуно боље и мотивисаније
                  Last edited by ФК Борац Бања Лука; 07-10-13, 00:24.
                  РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

                  Comment


                  • http://www.sportske.net/vest/taj-lud...la-148442.html

                    Comment


                    • Zanimljivo, uvijek je obrnuta situacija, odnosno domaćini naprave prekid nakon neke odluke u korist gosta, ali očigledno da ima i ovakvih primjera. Inače, to je svakodnevnica po tim šabanijama, kad ne znaju igrati lopte znaju tući makar.
                      sigpic
                      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                      don't support us when we win."

                      Comment


                      • Млад се научио тај судија да краде

                        Comment


                        • Јутрос у свим медијима у РС осванула вијест да је Сарајево излобирало нови меч умјесто службено регистрованог. Не знам да ли је, или је то некакво средство притиска

                          Лично, волио бих да је онај завршен или да се регистровало постојећим резултатом а на те службене резултате када нам удјеле 3:0 или нам одузму бодове са 0:3 се гнушам, а поводом рада тих комисијиа имам замјерку.

                          Када је Бањалучки судија Огњен Ваљић направио то што је направио и није дозволио ратне заставе војске на трибинама, то је била идеална прилика да Савез коначно пресјече и каже дефинитивно то више нећемо да видимо на стадиону. Они су стали против судије а на страну оних који мјешају свашта што не треба у спорт и након тога имали смо прилику видјети заставу ВРС у Источном С. као и Приједору овај посљедњи меч. Као и заставе других војски у Мостару на утакмици СА- Вележ, на Кошеву, на Грбавици ... и умјесто да то једном за свагда нестане вратило се као бумеранг и сада их има још више на трибинама. Диван потез савеза, нема шта.

                          И ово сад око Борчеве утакмице ако се измјени одлука, онда добијамо читав куршлус око тих одлука. И праве нове разлоге за трвења између клубова, ако ова одлука остане, сасвим сам сигуран да је близу дан када би навијачи екипе чији хулигани утрче почели и сами да га палијају јер унапријед знају да ће бити 0:3, овако хулиганизам би добио један нови замајац и какав резултат слиједи зависило би од снаге лобија клуба у савезу.
                          Last edited by ФК Борац Бања Лука; 09-10-13, 12:14.
                          РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

                          Comment


                          • http://radiosarajevo.ba/novost/127904/nocache

                            Comment


                            • Ja evo tek sad vidim ovo

                              Comment


                              • Eво имаш, рано јутрос је то објавио и Глас, Независне, касно синоћ и мондо, РТРС, бањалукалајв ....

                                http://www.glassrpske.com/sport/repu...zu/135935.html
                                РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.

                                Comment

                                Working...
                                X