Hajde što su bezidejni naprijed, ali što su tromi i spori u defanzivi za nepovjerovati. Mnogo, mnogo bolji Željo u 1. poluvremenu, kontrolišu igru cijelo vrijeme, mnogo prostora je bilo što se moglo lako krunisati barem 1 golom. Dupovac prilično nesiguran, baš me čudi kako Hodžić do sada nije iskoristio nijedan kiks odbrane Sarajeva.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Igramo pas,igramo akcije,igramo otvoreno kapa dole Dini...morali smo voditi do sada
EDIT: Da mi je neko ponudio bod prije tekme bio bih zadovoljan,ali kad sam vidio da Sarajevo nema bas nikakvu igru sad bas i nisam.Steta trebali smo ovo dobiti,a jos nam i penal nije sviranLast edited by AK47; 30-10-13, 20:39.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Izgubljena nova dva boda i pokazane slabosti u realizaciji
Momcima nemam sta zamjeriti, zalaganjem u prvom poluvremenu su me kupili za sva vremena
Arbitar svirao 1856 faulova, svaki...ali bukvalno svaki kontakt...na jednu stranu
Kao da sam znao jutros da cu sresti danijelaLast edited by shminka; 30-10-13, 21:21.
Comment
-
Husrefe jebem i tebe i tvoja tri zadnja vezna,da smo igrali protiv ozbiljnije ekipe bili bi zestoko kaznjeni ali srecom takvih u ovoj ligi nema pa nam je svaka druga utakmica 0:0,defitnitivno su nam potrebna pojacanja u ofanzivi prije svega da Bilbija konacno zaigra.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Još jedan derbi koji je prošao u blijedom izdanju na terenju, ali u mnogo boljem na tribinama. Jedan od lošijih derbija u zadnjih 5 godina, mada je tu konkurencija velika. Ovo je čak 8. derbi u posljednjih 13 koji je završen rezultatom 0-0.
Željo je i donekle igrao otvoreno, stvarao prilike i konstantno napadao, ali Sarajevo katastrofalno, u oba pravca i mislim da mogu biti prezadovoljni sa ovim bodom. Željo da je imao bolju realizaciju mogli su meč završiti već u 1. poluvremenu, no nije ništa htjelo u gol, počev od one prilike Jamaka pa do Hodžića koji nije bio priseban u par navrata. Nikad gore i jadnije Sarajevo nisam gledao, ono protiv Albanaca u EL je i ličilo na nešto, bilo je mnoštvo prilika samo realizacija je bila tanka, ali večeras vezni red kriminalan - nije postojao, odbrana prilično nesigurna, a za napadače i nije bilo prilike da se istaknu.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Борац данас опет на нивoу. Доста прилика, иако је фалило 3 играча а на нашу кратку клубу то је много. Првих 14 кола за сваку похвалу. Немам ријеч за похвалити момке. Куп БиХ као и Куп РС, одмах у старту су пуштени низ воду, јер ми немамо ширину играчког кадра за то. Згуснут ритам нам је направио проблемчиће. Очекујем да ће против Зрињског одмарати доста играчa и чистити картоне а онда покушати и та преостала четири кола одрадити максимално колико се може. А у овој лиги могу пуно, кад запну са 100%.
Мислим да ћемо завршити 1. и послије 19 кола, мада Зрињски данашњом побједом, па са двије домаће и релативно двије лаке гостујуће може ту да нам помрси рачуне. Надам се да неће. Жељезничар и Олимпик такође играју све боље и боље. На прољеће у сваком случају можемо бити само бољи никако лошији. Ова полусезона је била баш тешка за клуб у организационом смислу, вукли су се многи непопуларни потези, напистило нас 14 играча...Last edited by ФК Борац Бања Лука; 31-10-13, 00:09.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Tek sad stigo kuci pa da koju napisem o derbiju, koji je sigurno jedan od najlosiji u dugoj historiji. Od ove utakmice Husref dobija titulu kralja rokada i nevjerovatno je da covjek koji ima ko nekog uspjeha u nasem fudbalu mijenja ono sto valja. Prvo poluvrijeme, ne ponovilo se. Kao sto poslije utakmice rekoh shminki molio sam Boga samo da prvo zavrsi 0:0. Cijelu polusezonu smaram komentarima da je Dupovac nas najlosiji igrac i nazalost on je to morao veceras potvrditi, kada smo samo nekom srecom izbjegli primanje gola. U drugom dosta bolje od prvog, ali ponovo nijedna prilika nije stvorena. Zalosno je da ekipi koja na mjestu stopera ima Kerlu i Zeljkovica (koji nije stoper, vec bek) ne stvoris priliku.
Dosta bi bolja utakmica bila da Husref nije nista mijenjao i da je za Zeljeznicar igrao ili Bajic ili Bucan, a ne raspali bivsi reprezentativac.
Comment
-
Rutniska pobjeda. Tri igraca iz one juniorske ekipe od prije par mjeseci sa Koseva u prvom timu danas. Hodzić i Bajić strijelci. Zabio ga jos Stanic. Sadikovic usao u drugom poluvremenu. Tu su bili jos Zolotic, Svraka, Kerla, Jamak, Hasanovic...sve igraci iz naseg omladinskog pogona
Vratio se i Brkovic poslije visemjesecnog odsustva
Rudar jedna od najlosijih trkackih i ofanzivnih ekipa. Napravili smo 3-4 velike greske nakon vodstva od 2-0...a oni su jedva zabili gol. Poslije 2-1 nisu presli centar
Tekma u izuzetno laganom ritmu, nesto slicno ocekujem i protiv Slavije u srijedu.Last edited by shminka; 03-11-13, 14:40.
Comment
-
Ala majko, kakav raspored Sarajevo ima u drugom dijeluOstali tako i tako, a SA praktično svima ide u goste sa vrha sem Olimpiku, što je opet za Olimpic bolja varijanta jer će imati manji pritisak sa tribina nego kući
Borac danas dobar. Nekoliko zicera, dva gola u njihovu mrežu i jedan u sopstvenu. Đelmić odmarao zbog kartona
Olimpic - Široki smor utakmica, Velež nadigrao Zrinjski ali nije uspio krunisati pobjedomLast edited by ФК Борац Бања Лука; 03-11-13, 19:58.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
3 derbija ove sedmice završavaju rezultatom 0-0. Očekivao sam više u duelu Širokog i Olimpica, ali izgleda da se pazilo više na svoj gol. Zrinjski i Velež u jednoj dinamičnoj i tečnoj utakmici podijelili bodove, iako je bilo prilika na obje strane, no zahvaljujući golmanima, a i neprisebnosti igrača ostala je nula. Velež nešto konkretniji i sa više izglednijih prilika za gol, ali ni Zrinjski nije ostao dužan, imali su također par izglednih prilika koje nisu iskoristili, tako da je remi na kraju najrealniji. Ne znam ko je izgledao očajnije u završnici, stekao sam dojam da su igrali još 90 minuta da ne bi bilo golova.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Kakav cirkus od suđenja u Trebinju, pa ono se ne viđa ni u Kantonalnim ligama. Upratio sam već par kola da je kriminalno suđenje, što na štetu Leotara, što u njihovu korist.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
Comment
-
Ми смо први прошли кроз циљ након 15 кола.
Честитке момцима.
Неки дан слваље организовано повдом тога у ресторану на Градском стадиону. Након побједе у Травнику шансе су нам порасле да будемо први и послије 19. кола а на прољеће ко зна. Свашта може да будеLast edited by ФК Борац Бања Лука; 03-11-13, 22:12.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
Comment