Nije AKan jeste Kordic
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
NK GOŠK - NK Travnik 3:1
NK Široki Brijeg - FK Borac 4:0
FK Leotar - NK Zvijezda 1:1
FK Velež - FK Željezničar 0:0
FK Sarajevo - FK Slavija 1:0
FK Olimpic - HŠK Zrinjski 0:0
FK Gradina Srebrenik - FK Radnik Bijeljina 1:0
FK Rudar Prijedor - NK Čelik 1:1
Siroki me posteno iznenadio mogli su jos 2 gola dati, Gošk igrao strasno i ako se iko izvuce oni ce.Olimpic treci 3 sarajevska kluba u Europi za sada, Velez sam sebi zakomplikovao sada su i oni ugrozeni.Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
Широки данас спретнији, паметнији и конкретнији.
Честитике њима а ми смо наивно одиграли и заслужено поражени могли су дати још 4-5.
Као и све утакмице у гостима, не разумијем што се не иде окомито на гол, што се слободњаци не користе да се прави гужва у шеснаест већ само онако кружимо ко летећи тањир. Сад је ситуација око Европе компликована, не зависимо од себе а с обзиром на јако јако лоше партије у гостима тешко је очекивати и повједу у Габели јер ће им бити насушно потребна за опстанак. Но ипак, нада умире посљедња!РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Mucna utakmica na Kosevu protiv Slavije koja je imala nekoliko dobri prilika, ali zavrsnica im je katastrofalna. Sto se Sarajeva tice vrijedan pomena je najmladji na terenu RADOVAC koji je svojom borbom i potezima u prvom poluvremenu jedini zasluzio danas od tuznog Koseva aplauz koji je dobio nekoliko puta. Vidim niko ne objavljuje, ali je on napustio igru na poluvremenu i odveden je autom hitne pomoci i nije mi bas izgledalo bajno. Doktor je pokazivao na vrat i grlo
Lijep gol Dzakmica kojeg jedva cekam da vidim u pravom svjetlu. Melunovic definitivno ne zasluzuje ni na klupi da bude, isto ovo vazi i za Zlatkovica.
Comment
-
Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
Mislim da ako nastavi ovako igrati istina da je jos nije uigran u prvi tim al sljedece sezone mislim ce biti nezamjenjiv a sa time ce mu porasti cijena i mozemo ga prodati za vece pare.Sto je dobro i za nas i za njih.Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
-
Ветерани Борца и Звезде одиграли меч поводом 25 год. од освајања Купа Југославије. Резултат 1:2! Вечерас се одржава црвено плаво вече, које има и донаторски карактер а као гости се очекују представници - Звезде, Динама, Хајдука, Војводине, Сарајева, Челика и Жељезничара.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
Comment