Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Da...samo kod nas ne postoje ekipe koje mogu igrati bolje vani nego kuci

    Comment


    • Cudne neke promjene u formi moram priznati.
      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

      Comment


      • Naravno da nije moglo proci bez ovakvih komentara...ali kad primis onakav gol i promasis penal...ne znam sta mozes ocekivati ;)

        Ne do Bog da smo mi nekome zabili gol kakav je Celik nama

        Comment


        • Samo se titula broji a ko je krao i namestao na kraju krajeva nije ni bitno kada se zavrsi sezona , bar ne u konacnici.
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

          Comment


          • Ne znam kako si uocio to da nismo opucali na gol

            Comment


            • Originally posted by ФК Борац Бања Лука
              Наравно да се титуле и резултати на крају само броје то није спорно, на крају крајева и у бившој Југи је било доста тих спорних детаља, једно првенство се чак по судовима вукло али ово што ради Жељо је баш упадљиво и ако их УЕФА узме на зуб хммм.

              3 утакмице са нешто јачим противницима - Борац, Зрињски, Челик од тога 2 на домаћем и практично шансе нису направили.

              Ako cemo iskreno , _ebe se UEFI za namestanja u Bosni.
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

              Comment


              • Pa ako je vec tako popusti

                Comment


                • Zeljo se nudi ali dzaba

                  Comment


                  • Skroz sumnjiva pobeda Goska u Mostaru Ne bi me zacudilo da dobiju i Leotara kuci sledece kolo. Sarajevo posle ovog poraza ima jako male sanse da uzme titulu. Po meni je Zeljo vec sampion a Sarajevo i Borac ce se do kraja boriti za drugu poziciju. Olimpik vreba 4-tu poziciju.
                    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

                    Comment


                    • Uzeće oni Leotara sigurno, danas nekoliko igrača Leotara čistilo kartone za tu utakmicu koja im je krajnje nebitna. Kako su samo ofirno u posljednjih 10-ak minuta igrači Leotara čistili kartone. Pored tih par igrača (možda čak i pola ekipe ) su uglavnom mlađi igrači - kadeti i juniori koji će vjerovatno dobiti priliku u Gabeli tako da GOŠK ima veliku priliku za nova 3 boda.
                      Last edited by Merlin; 21-04-13, 20:46.
                      sigpic
                      Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                      don't support us when we win."

                      Comment


                      • Jos jedno razocarenje... Ono sto je Siroki propustio u prvom poluvremenu vratilo mu se pocetkom drugog. Odbrana nam toliko nesigurno izgleda , jos kako su Radovac i Dzakmic lose obavljali defanzivne zadatke odlicno smo prosli u prvom poluvremenu. Kad ga redovno pljujem red je da Suljica pohvalim za gol i zelju koju je danas pokazao. Nakon utakmice je najlakse biti pametan, ali Husref ponovo grijesi sa izmjenom. Kad imas pozitivan rezultat i mjenjas defanzivnog veznog, valjda je red da ga zamijenis istim tipom, a ne ofanzivnim. Bit ce bolje ...

                        Comment


                        • Evo pokusao sam procitat iz pravilnika NFSBiH da li je finalista Kupa vec obezbjedio Liga Europu i nisam mogao naci. Ako je tako, da je Siroki izborio Europu, oni bi se pohvalili time, a to nisam od njih procitao. Ako neko ima crno na bijelo to da finalista ide u Liga Europu nek postavi.

                          Comment


                          • Posto nisam mogao jucer sa sigurnoscu tvrditi (jer mi je stream bio ocajan) da smo ponovo pokradeni, evo poslije pregleda se vidi da je Vukasovic katastrofalno pogrijesio. Mislio bi da je ovo slucajno, da je neki drugi sudija. Ako kaznjavaju navijace na razne nacine, nek ovog kazne time da ga suspenduju do kraja sezone i prebace u nizi rang. Covjek je direktno uticao na rezultat.

                            Comment


                            • Originally posted by danijelkr View Post
                              Evo pokusao sam procitat iz pravilnika NFSBiH da li je finalista Kupa vec obezbjedio Liga Europu i nisam mogao naci. Ako je tako, da je Siroki izborio Europu, oni bi se pohvalili time, a to nisam od njih procitao. Ako neko ima crno na bijelo to da finalista ide u Liga Europu nek postavi.
                              To je pravilo uefe, jer time zele da odrze znacaj nacionalnih kupova. Ne pita se tu savez nista, ako imas u saveznom rangu takmicenje, ono mora da nosi nekakvu nagradu vezanu za Evrokupove.

                              Comment


                              • Ma Vukasovic je direktno uticao na rezultat al' ko nas jebe kad smo nesposobni.
                                Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

                                Comment

                                Working...
                                X