Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Edo po ko zna koji put te opominjem da prestanes sa raznim imenima koje dajes Ivici i Amaru, ne znam u cemu je problem pa ih tako nazivas.

Denis Comor je teze povrijedjen i pauzirat ce 5-6 mjeseci

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
      Pa kad vec ne pratis onda nas postedi svojih komentara...
      Ovo je forum, i mislim da svako ima pravo da komentarise i pravo na svoje misljenje. Mislim da moj post nije bio ni off topic,niti neko vredanje/provociranje , ako jeste , obrisi ga .

Comment

• Originally posted by Milan_PFC View Post
        Procitao sam obe izjave,i slozio bi se sa Osimom. Ne pratim bas puno Premier ligu BIH,ali taj covek sigurno radi dobar posao kada njegov tim dominira tu. On je rekao da je Dzeko najbolji igrac iz BIH,ali da je kod Mancinija 4. napadac , sto je i istina i mislim da se tu niko nema pravo ljutiti . Dzeko je kada dolazio znao da nece imati sigurnu prvu postavu,ali pare su presudile , a covek je rekao da je otisao u Sunderland da bi bio siguran u prvoj postaiv,ali da ne bi dobijao isti novac. Covek je rekao istinu,nema se tu neko pravo ljutiti i buniti i omolovazavati klub u kojem je taj isti Dzeko ponikao.
        Pa ja volim Zeljeznicar najvise na svijetu,ali kakve ovo veze ima.Dzeko je donio 2 miliona Zelji kad je bilo najteze,covjek igra fenomenalno i zabija jako cesto golove,a onaj debil od trenera mu ne dozvoljava da igra...Amar kao i obicno pretjeruje,a vidim ti se kao navodno slazes.Rekao je da je Dzeko trebao otici u Southampton i igrati prvu,kao da je neki nizerazredni igrac,a u Bayernu npr igra Mandzukic koji je za klasu slabiji igrac od Edina i takvih primjera je hiljadu.Ballotelija nesto forsiraju a lik ne moze go da zabije i sad ti dosao kao da nama puknes neku realnu sliku,a ustvari je to daleko od realnog...
        Last edited by AK47; 21-09-12, 16:25.
        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• On i Ivica ko da se nisu nikad u putu sreli.Koliki mu je covjek i gospodin otac toliko je ovaj seljacic.Uhvatio se o Dzeki pricat koji je za jednu sezonu zaradio vise nego sto ce ovaj za cijeli zivot,a kad je tako veliki strucnjak koji ocigledno sve zna nek malo makne dalje iz ove nase lige pa nek se po Europi dokazuje.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Fkt je red vise da ih izbacite iz spominjanja! Vase se legende nikad ne nadju u nasim postovima, pa barem tako uzvratite, a misljenje cuvajte za sebe;)
            Prozivan je Ivica i na zadnjoj vasoj tekmi, previse stvarno!!! Nasli bolesnog covjeka prozivati

Comment

• Ivica se prozivao zato sto je na celu saveza koji donosi neke nepopularne odluke,a ne iz cista mira zato sto je legenda Zeljeznicara.
              Za njegovog sina se nema sta pricat,on je takav lik da ga mozes samo volit ili mrzit treceg nema.
              Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Ti majstore sljedeci put kad se donese takva odluka prozivaj Faruka Hadzibegica i ostale, jer to tijelo koje donosi odluke nije Ivica Osim, nego komitet...znaci vise ljudi!!!;)

Comment

• Pogledaj malo njegove izjave posle incidenta u Mostaru.Ja kolko znam trebaju se kazniti pocinioci i njihov klub a ne generalizovati stvari.

Comment

• Izjava i donosenje odluke su dvije neuporedive stvari;)
                    Covjek ne odlucuje sam, sve su vrijeme zajedno, skitaju okolo po gradu i o svemu pricaju..ne donosi odluke samo Ivica;)

A eto smo sad svi dobili uslovno, pa cemo da vidimo koliko se ljudima stvarno ide na gostovanja;)

Ne moze se ni iz cega stvoriti nesto. Kucu gradis iz temelja, a ne iz krova. Dosta stvari treba napraviti prije eventualnog incidenta, da bi se poslije njega moglo djelovati po planu. Ne moze sve to preko noci!
                    Last edited by shminka; 21-09-12, 18:24.

Comment

• Pa odluka se i razlikuje od njegovih izjava.
                      A to za uslov nema nikakvog smisla,samo nek policija i klubovi odrade svoj dio posla i nece biti nikakvih problema.

Comment

• Znas i sam da to nije moguce. Kolonu je nemoguce drzati zajedno
                        Koliko god se zaustavljali i cekali ostale, kolona ce se uvijek raspast. Neko ce krenut ranije, neko kasnije. Ne moze drzava angazovati policajce da stoje na svako 2 metra od Sarajeva do Mostara

Dok ne bude normalne kazne za ljude koji prave gluposti, nema nam bolje buducnosti;)

Comment

• Slazem se za kazne,pojedince koji prave nerede treba zestoko kaznjavati a ne generalizovati cijelu stvar.

Comment

• svakako da se ne treba generalizovati, ali dok se ne stvori aparat koji ce omoguciti drzavi da navijacke grupe ne karakterizuje kao grupu, nego kao ljude...1+1+1...nema rjesanje...barem ja tako mislim

Comment

• Problem je sto niko nece da radi taj posao,pojedinim klubovima i policiji je jednostavnije i jeftnije da nema gostijucih navijaca zato se ovakve stvari i desavaju.

Comment

• Ma problema koliko hoces, ali zato ti i kazem da je nemoguce sad donijeti neko revolucionarno rjesenje, ako ga je nemoguce na sve primjeniti

Comment

Working...
                                X