Rosso cekamo vas u finalu,nemoj da odustajete... Ipak su Miko i Niksa priredili "iznenadjenje" protiv vec unapred poznatih "sampiona",no dobro,i da su prosli isto bi ih cekalo ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Prvo rekli uzmaju ligu,pa kada su pukli, uzmamo PO,pa pukli,i sada dogodine uzmaju i ponovo pukli xD
Kao sto rece Rosso mi smo vec odradili svoje,a sada sta bude,mada mozda i ne budemo igrali nemamo vremena,ne znamo hocemo stici xDsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPonovo nema parova i ponovo sam ja negativac jer to govorim ;)
Previse si nestrpljiv, oladi malo, ko da igraju svi protiv tebe pa si ti jedini da gubitku.sigpic
Comment
-
Miko stvarno si postao malo dosadan sa tim. Izbacice covek kad bude imao vremena.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kakav mec sa Bekrijama odigrasmo,prvi dan smo gubili rece mi Rosso,a ja mu kazem mozemo uzeti,ako pogodimo koji tacan rezultat,pogodili cetri u nedelju,i jos par bodova,i preokret,pravo polufinale,jedan gol odlucio.
Stavi parove koje hoces uobicajene za vikend.
Jos jedna pobjeda i titula XDsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Mi rutinski pobedili... Finale kakvo sam prizeljkivao
Sto se mene tice stavi sta hoces,ali po mene je bolje sto vise italijanaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment