Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ipak tipovao Nebojsa moja greska
@Mandusicu sto je fora da tipuje samo 1 od njih da im se dupliraju bodovi.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKad se zavrsi kolo reci cu tisigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostKonacno nesto pametno sa tvoje strane,a sledeci puta kada budemo igrali,opmenucu vas da odigrate na vrijeme,posto ste mi puno zaboravni,znam posao,nocna nba,ali tu sam da vam pomognem i brinem o vama,zamisli koja bi steta bila da i ti nisi postao,pojeo bi se ziv od brige xD
Comment
-
Bez obzira na ishod poslednje dve tekme, VDOP je dobio meč protiv trenutno vodećih M&R. Oh my, my, my...
Pa ta je to bijo? Ta te to detilo prvačići? MVP vas sam izdominirao.
Ovo je bila samo pokazna vežba kako ćete proći u PO.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Pa to je fora,on igroa sam i duplirani mu bodovi. Verujem da bi bilo drugacije da si i ti tipovao.
M&RDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment