+100
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako vam zatreba igrac evo prijavljujem se,sta je tesko tipovati 1 nedeljno.Posle uspesne saradnje sa Duletom i 2 titule iz 3 sezone raskinuli smo saradnju,pa ako zatreba nekom igrac neka se javi na pp ili ovde.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostAko vam zatreba igrac evo prijavljujem se,sta je tesko tipovati 1 nedeljno.Posle uspesne saradnje sa Duletom i 2 titule iz 3 sezone raskinuli smo saradnju,pa ako zatreba nekom igrac neka se javi na pp ili ovde.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Nemam pojma dolazio on par puta u kg ima tetku tu pa se vidjali,dobar lik,dosta smo se ispricali.Cuo sam se prosle godine sa njim zadnji put,izgleda da je preokupiran faxom,mada i ja sam ali opet zevam ovde
Na fejsu ga nisam video dugo bas,mada mozda ga neka zenska scepala ko znaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment