Originally posted by tata Mumi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Jaooo da je vise ovakvih tipova o Italijanima... Pogadjam preko 75% pobednike meceva ko hoce konsultaciju neka se javiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nemoj tako, mi cemo ovako iz drugog plana, bez medijske pompe doci do samog kraja i uzeti sve ovo. Igracemo i za vas, nadam se da su vase misli uz nas do kraja.
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
U cemu je problem Mecevi poceli bili a nema parova a htio sam videti sta su odigrali , gde tu problem ? A kako stvari stoje otresce nas posle prvog dana xDSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pa to LBJ namerno da ja prodjem
edit : tacno ne verujem da vodimo 8-6 , jbt koliko smo srece imali , juce Kaljari dao 3. u 90. , dao Torres za 2-2 , da su ova 2 ostala ovako kako su bila bilo bi 12-10 za njih ;)
edit : ipak je 8-8 , nisam ja nesto dobro sabrao ;)Last edited by Mr.M; 25-04-12, 20:10.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja i Mandusic smo ispunili svoj cilj , a cilj je bio da ostanemo u igri a da VDOP ispadne prije nas , sad nije ni vazno ko ce osvojiti bitno je da su samouvjereni momci (VDOP) ispali veoma brzo u PO.
Vjerujem da ce sljedece sezone biti bolje kao sto je Branislav napisao "uzimaju sigurno ligu".
MandusicuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuLast edited by Rossonero; 25-04-12, 23:12.
Comment
Comment