sad cu ja da posaljem hamzi moje predloge pa samo da sacekamo da on odobri i objavljujem
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Zavrsena registracija za H2H ligu ukupnu 20.timova se prijavilo,20.8. probno kolo,a 27.8. krece liga,naravno to vazi i za ligu sk,tu nema prijava,tu ko otipuje igra.Last edited by bice; 11-08-11, 22:26.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Mandusicu svaka ti cast brate umesto 1 tim ti nadje 3
Nema veze,bice bolje,samo neka ta 3 tima smisle ime
P.S.Pogresio sam pisao sam u EDIT nisam nista ispravljaoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Znaci svi koji ste u timovima igrajte ovu H2H ligu,a ovu Fudbalsku mogu igrati i oni koji ne igraju ovu H2H ligu,znaci obavezno postujte do nedelje,u obe lige. ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
aha ok hvala ti
imam jos jedno pitanje za bodovanje u fudbalskoj ligi?
1.zasto je dvoznak 0.5? to je po meni puno
2.zasto su svi prelazi 2 poena(sem 1-2 i 2-1) onda nema poente igrati x-x 1-x 2-x zato sto sam X nosi isto 2 poena
3. zasto su prelazi 1-2 2-1 samo 4 poena? to je nerealno ubosti i moralo bi vredeti viseLast edited by prskaj; 16-08-11, 13:08.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Pa to su pravila vec mnogo godina i ona se ne mjenjaju prilagodi se njima,moras vidite kako je najbolje da uzmes sto vise poena.
I u fudbalskoj ligi,tipujete fiskesve i ostalo,a u H2H tacne rezultate.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment