Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Krle i Mumi cestitke na odlicnoj borbi

Ipak ja igram sa NAJVECIM (Mandusic)

@ bice

Jesi li spreman

@ Dusan

Dule brate dosta ti obicna liga prepusti ovo meni i NAJVECEM da uzmemo

Comment

• Nismo imali srece ja i moja bekrija. Desilo se ono cega smo se pribojavali. Naletjeli smo na Najveceg i tu je bio kraj nasih snova. To je kao da ides glavom kroz zid, nemoguca misija.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
        Nismo imali srece ja i moja bekrija. Desilo se ono cega smo se pribojavali. Naletjeli smo na Najveceg i tu je bio kraj nasih snova. To je kao da ides glavom kroz zid, nemoguca misija.
        Ja mu nisam bio ni potreban u tipovanju , NAJVECI je to odradio na svoj nacin

Comment

• Finale tek ozbiljno igram,idemo po titulu.
          Prosle godine bio zadnji,a ove prvi?,kod mene nema upola,ili gore ili dolje.

P.S. Mandusic nikad nece pasti
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
            Ja mu nisam bio ni potreban u tipovanju , NAJVECI je to odradio na svoj nacin
            Lako je tebi tipovati u drustvu Najveceg. S njim bi svako bio pobijednik.
            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
              Lako je tebi tipovati u drustvu Najveceg. S njim bi svako bio pobijednik.
              E vidis ja sam imao tu srecu da igram sa NAJVECIM.

Comment

• Uzivaj dok traje. Ovo ces moci pricati unucima...

Comment

• Originally posted by Rossonero View Post
                  Dule brate dosta ti obicna liga prepusti ovo meni i NAJVECEM da uzmemo
                  Neka, neka, ne bi' mi smetala dupla kruna. Fali mi jos ovaj trofej da upotpunim sve sto se moze osvojiti na ovom forumu.

Comment

• Ma samo polako,idemo po pobedu pa sta bude...
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Tipujes i osvajas beznacajne titule, a o niskom Radnicku nista ne pises.

SRAMOTA!!!

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                        Tipujes i osvajas beznacajne titule, a o niskom Radnicku nista ne pises.

SRAMOTA!!!
                        U pravu si, potpuno sam zaboravio na Radnicki. Al' atmosfera nije bas najbolja i necu nista da pisem dok ne udjemo u visi rang.

Te titule su sve samo ne beznacajne.

Comment

• BEKRIJE i Partizan Ohrid mogu za trece mjesto da odigraju ako oce.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                            BEKRIJE i Partizan Ohrid mogu za trece mjesto da odigraju ako oce.
                            ako oce ostale 3 odigracemo ..
                            FORZA MILAN!!

Comment

• United Alliance = Dusan & bice cestitam na pobjedi i zasluzenoj tituli , svaka cast odlicno ste odigrali

United Alliance CHAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE , CHAMPIONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Spoiler
                              Vidimo se sljedece sezone

Comment

• Fala Rosso druze,cestitke i vama na finalu i fer i korektnoj borbi,a koliko ste dobro igrali potvrdjuje i to da ste bili 1. u regularnom delu,samo manjak srece i mozda motivacije niste imali..
                                Bitno je meni da lebron-ovce,uh.. pardon ovci nisu pobedili,iako su oni vec unapred rekli da uzimaju titulu....
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X