Ko osvoji ovo u prethodnoj sezoni?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by z0La View PostZnaci,za sad je stanje odprilike ovako...;)
danijelkr i Merlin
manda i Rossonero
mareliverpool i p4p1
Reise i trigger
D-Wade i Wilshire
z0La i Ukacca
AleksaVP i Arnel.S
Brajkula i Kondicija
S-Nash i AK47
Vladan i prskaj
Ima li jos nekoga? Kad cemo parove da postavljamo?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostJa zaboravio za ovo, Partizan Ohrid igra opet... Miko & Niksa
Veceras cu da napisem sve sta i kako za pravila i sve sto treba i moram da smislim nesto za kaznjavanjeIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostNe mozete vi da igrate zato sto ste dzukacki napustili takmicenje prosle godine. Niste tipovali par kola i jos sam te pitao sta se desava, ti si rekao sve ok igramo i niste se pojavili do kraja.
Veceras cu da napisem sve sta i kako za pravila i sve sto treba i moram da smislim nesto za kaznjavanjeSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Hajde Chofy , hoces ti i ja , posto mi JC-a nema ?
Comment
-
Originally posted by chofy88 View Postoke, samo nisam skapirao ovo sa tacnim rezultatom?
Znaci, pogodjen tacan rezultat 2 boda,a pogodjen fix (1,X,2) ide jedan bod.Na kraju vikenda se sabiraju vasi bodovi,i bodovi suparnicke ekipe.Koja ekipa bude imala vise bodova,dobija 3 poena za pobedu.U slucaju istih bodova,racuna se 1 poen...i to bi odprilike bilo to...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment