Pa najbolje da anketu otvorimo , sta mislite da ostane da 6 timova ide u PO , 3vs6 i 4vs5 igraju jedan vikend , pa polufinale da ide 2 vikenda i veliko finale 3 vikenda ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Pobrkao sam malo vise , ajde eto Arnel i LFC , vec ces skontati pravila u hodu iako nista komplikovano , pogodjen tacan rezultat 2 poena , ishod 1 poen i krajSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ako ne stigne Liverpool FC da tipuje ovo kolo, nek se Arnelu dupliraju poeni. Ovo vazi samo za njih jer Liverpool FC nije bio tu.
EDIT: Poslao sam skoro svima poruke da tipuju, to je samo za pocetak da ne bude da niste znali. Toga nece vise biti naravno.Last edited by Reise; 21-09-12, 14:41.sigpic
Comment
-
Mislim da je glupo da se poeni ne dupliraju. Pa ja mogu da postujem tipove i napisem da mi je vladan poslao te tipove. cak ne moram ni da ih menjam(u odnosu na moje), isto sranje kao i da su mi se duplirali. a to cu i raditiIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment