Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa najbolje da anketu otvorimo , sta mislite da ostane da 6 timova ide u PO , 3vs6 i 4vs5 igraju jedan vikend , pa polufinale da ide 2 vikenda i veliko finale 3 vikenda ?
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Anketa

Comment

• Treba 1 igrac da igra sa Milanchetom , ajde nek se neko javi da mozemo poceti
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Igrao bih ja, ali ne znam kako, sta, gdje...
          sigpic

Comment

• Originally posted by Arnel.S View Post
            Igrao bih ja, ali ne znam kako, sta, gdje...
            H2H

http://www.sportklub.info/forum/thre...-i-H2H-ligu-SK!

Comment

• Sa Liverpool FC-om, ne sa milanchetom.

@Arnel Imas pravila dolje, procitaj i ubacamo te.
              sigpic

Comment

• Pobrkao sam malo vise , ajde eto Arnel i LFC , vec ces skontati pravila u hodu iako nista komplikovano , pogodjen tacan rezultat 2 poena , ishod 1 poen i kraj

Comment

• Ko mi je partner ?
                  sigpic

Comment

• Mene Maric cimao da igram, pa da pitam jel sam potreban ili ne?
                    "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Sada ne , ako neko odustane javljam ti

Arnel , Liverpool FC ti partner

Comment

• Gdje mi je taj partner, je l' ziv ?
                        sigpic

Comment

• Wilshere_10 ce igrat sa mnom.

@trigger Odmori od tog bana brate, necemo se mucit sad preko mail-ova.
                          Ostavio si me na cjedilu, necu ti ovo zaboravit.
                          sigpic

Comment

• Ako ne stigne Liverpool FC da tipuje ovo kolo, nek se Arnelu dupliraju poeni. Ovo vazi samo za njih jer Liverpool FC nije bio tu.

EDIT: Poslao sam skoro svima poruke da tipuju, to je samo za pocetak da ne bude da niste znali. Toga nece vise biti naravno.
                            Last edited by Reise; 21-09-12, 14:41.
                            sigpic

Comment

• Mislim da je glupo da se poeni ne dupliraju. Pa ja mogu da postujem tipove i napisem da mi je vladan poslao te tipove. cak ne moram ni da ih menjam(u odnosu na moje), isto sranje kao i da su mi se duplirali. a to cu i raditi
                              It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Nek Miko odluci sto ce oko toga pravila.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X