Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Daj bre opusteno ljudi sprdamo se malo Rosonero opusteno makar smo se ismejali za sve pare ajde bre da se veselimo *ebes bodove. Nece bodovi da nam se daju nego smo se salili vidis kako Brajkula objasnjava neke stvariLast edited by Condition23; 08-11-12, 01:14.
Comment
-
Akane, trener nam je kriminalan, opet smo zakazali. Moramo promene vrsiti u strucnom stabu. Sto si stavio Spartak 2-2 bre?
Ja bratski stavio da ne izgube, a oni izdali totalno. Kako je Joe-a prokakilo u ovom kolu, ja ne verujem.
Slabo Aki brate, moramo formu podici, inace nista od PO-a.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostАко већ нудите, дајте овамо два бода
Мада сикирације без, за вкнд прскамо прскаја и Владана, братенгице и то је већ 4....крећемо као Антара кад је вадио Овиедо, тако близу а тако далеко
p.s. hahahahaah opet si pogresio bodovanje - za pobedu se dobija 3 bodaIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
-
-
Originally posted by p4p1 View PostSamo se vi zezajte, cim sam dobio partnera imamo 3 pobede za redom, krece velika serija unapred otpisanih Go Ahead Eagles-a!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostAkane, trener nam je kriminalan, opet smo zakazali. Moramo promene vrsiti u strucnom stabu. Sto si stavio Spartak 2-2 bre?
Ja bratski stavio da ne izgube, a oni izdali totalno. Kako je Joe-a prokakilo u ovom kolu, ja ne verujem.
Slabo Aki brate, moramo formu podici, inace nista od PO-a.
Ne ide nas u zadnje vrijeme kao ni pravi Real,ali i sada smo na pragu pozicije koja vodi u PO i osjecam da stizu tri puta bolji (ako ne i duplo bolji) daniZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostBrate dobili smo utakmicu 11-9,sta hoces
Ne ide nas u zadnje vrijeme kao ni pravi Real,ali i sada smo na pragu pozicije koja vodi u PO i osjecam da stizu tri puta bolji (ako ne i duplo bolji) dani
Moramo bolje.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Elem ovako.
Miko i družino,
pošto g-dina Indiga nema nigde ni od korova, već 4 kola, a kako sam čekala tih akademskih "15 minuta", a njega nema, pa nema, mislim da bi trebalo da me spasite ove patnje i dozvolite da mi se pridruži par-sapatnik-kolega, tačnije Ona.
Suludo je očekivati da ja sama mogu nešto da uradim protiv suprotnog para, tako da mi je hitno potrebna... Sara.
Sarita je započela terapije, zna sada da može biti ovde neko vreme u toku nedelje, tako da, ukoliko nemate ništa protiv, dozvolite da mi se pridruži i prestane ovaj moj pad na tabeli i vaše poboljšanje na istoj zahvaljujući mojoj nesreći.
Unapred zahvalna.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment