Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa PO je bio prosle godine bice i ove,pa draz je borba za PO mjesta,tu ce se do zadnjeg kola voditi borba za 7-8poziciju
    sigpic
    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Dos Cikitos ce i posle 2 kola da imaju svega 0 bodova
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
        Izgleda da ce biti PO , glupost Ali kako god , onda bar da bude kao u NBA recimo , da se igra na 4 dobijene.
        Kakva glupost o cemu pricas ? Jel prosle godine bila glupost ???
        Last edited by Rossonero; 27-08-11, 11:57.

Comment

• Ma kakva 4 dobijena...jedan mec i ko pobedi ide dalje..Dakle bice PO

petorica nisu tipovala u H2H ligi,imaju jos vremena ;)
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ovdje ima upravni odbor koji brine o pravilim,JA presjednik(salim se xD ),ma pravila ostaju ista,nema mjenjanja.Pa ne mogu da skontam,ako si u timu sa nekim i ne tipuje taj covjek,posalji mu poruku da tipuje,da bice ne ganja stalno,jedna poruka samo ;)
            sigpic
            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• OK nebitno , ja samo kazem da je sport jako lud i svasta moze biti i recimo je prakticno smesno da se ja mucim 38 kola i recimo imam skor 35-2-1 a dodje mi neki sa 8 mesta koji se ladi celu sezonu i ima od prilike skor 18-11-9 i pobedi me i on u SF Bolje onda recimo napraviti ovako :

1) Ili da samo 4 ide u Final Four kao sto je u nekim sportovima
              2) Ili recimo prvih 8 da ide u novu ligu koja se igra svako sa svakime i od tih 8 , 4 prolaze u Final Four
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Zasto da ne?
                Pa prosle godine prva 3 tima su ispala u PO na startu,to i jeste zanimljivo..TI se trudis da udjes u TOP8 i onda ides po titulu,kao u NBA,vide si San Antonio bio prvi na zapadau a u PO ispao od memfisa koji je bio 8... ;)
                Pravila ostaju ista...
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                  Zasto da ne?
                  Pa prosle godine prva 3 tima su ispala u PO na startu,to i jeste zanimljivo..TI se trudis da udjes u TOP8 i onda ides po titulu,kao u NBA,vide si San Antonio bio prvi na zapadau a u PO ispao od memfisa koji je bio 8... ;)
                  Pravila ostaju ista...
                  Da, ali San Antonio je pukao u 4 meca, moze se desiti recimo oni lupe neke gluposti koje udju Moj predlog je ili da se igra na 4 dobijene ili da se napravi mini liga 8 timova svako sa svakime 14 kola e onda 4 igraju Final Four

Comment

• Pa vjeruj mi,ti se mucis igrajuci 38.kola,a bice se muci da racuna od 40.ljudi bodove i rezultate,i sada ti njemu nesto govoris da se ti mucis
                    Pravila su prije lige postavljena,nema mjenjanja.
                    sigpic

Comment

• Kao sto rece manda,meni ce biti jos teze da racunam 14 kola i svakom clanu plus posle final 4 ma nema sile,da je tako sigurno ne bih vodio ovu ligu ;)
                      Ostaje ovako i nema menjanja ;)
                      Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                        Kao sto rece manda,meni ce biti jos teze da racunam 14 kola i svakom clanu plus posle final 4 ma nema sile,da je tako sigurno ne bih vodio ovu ligu ;)
                        Ostaje ovako i nema menjanja ;)
                        Sto se toga tice za to mozes ladno uzeti ono sto sam ti predlozio , sve sam racuna , ti samo rezultat ukucas Ali kakogod necu da se mesam , vecina je odlucila samo meni se predlog ne svidja ...

Comment

• Ajde ne fantazirajte. Prvih 8 ide na ispadanje 1 mec i dovidjenja jok sad cemo da pravimo savezno takmicenje na sportklubu.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                            Ajde ne fantazirajte. Prvih 8 ide na ispadanje 1 mec i dovidjenja jok sad cemo da pravimo savezno takmicenje na sportklubu.
                            To su realna ocekivanja.

Comment

• Tipovala 38 od 40 igraca,zadovoljan sam..Drazenu smo nasli igraca za tim,Nash i Flash ako stignu nek tipuju za nedleju ako mogu
                              Dreams are coming true.

Comment

• Ja i Bane dobismo posle dve utakmice hahahhahahhah

Comment

Working...
                                X