Pa PO je bio prosle godine bice i ove,pa draz je borba za PO mjesta,tu ce se do zadnjeg kola voditi borba za 7-8poziciju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Ma kakva 4 dobijena...jedan mec i ko pobedi ide dalje..Dakle bice PO
petorica nisu tipovala u H2H ligi,imaju jos vremena ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ovdje ima upravni odbor koji brine o pravilim,JA presjednik(salim se xD ),ma pravila ostaju ista,nema mjenjanja.Pa ne mogu da skontam,ako si u timu sa nekim i ne tipuje taj covjek,posalji mu poruku da tipuje,da bice ne ganja stalno,jedna poruka samo ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
OK nebitno , ja samo kazem da je sport jako lud i svasta moze biti i recimo je prakticno smesno da se ja mucim 38 kola i recimo imam skor 35-2-1 a dodje mi neki sa 8 mesta koji se ladi celu sezonu i ima od prilike skor 18-11-9 i pobedi me i on u SF Bolje onda recimo napraviti ovako :
1) Ili da samo 4 ide u Final Four kao sto je u nekim sportovima
2) Ili recimo prvih 8 da ide u novu ligu koja se igra svako sa svakime i od tih 8 , 4 prolaze u Final FourSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Zasto da ne?
Pa prosle godine prva 3 tima su ispala u PO na startu,to i jeste zanimljivo..TI se trudis da udjes u TOP8 i onda ides po titulu,kao u NBA,vide si San Antonio bio prvi na zapadau a u PO ispao od memfisa koji je bio 8... ;)
Pravila ostaju ista...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostZasto da ne?
Pa prosle godine prva 3 tima su ispala u PO na startu,to i jeste zanimljivo..TI se trudis da udjes u TOP8 i onda ides po titulu,kao u NBA,vide si San Antonio bio prvi na zapadau a u PO ispao od memfisa koji je bio 8... ;)
Pravila ostaju ista...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pa vjeruj mi,ti se mucis igrajuci 38.kola,a bice se muci da racuna od 40.ljudi bodove i rezultate,i sada ti njemu nesto govoris da se ti mucis
Pravila su prije lige postavljena,nema mjenjanja.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Kao sto rece manda,meni ce biti jos teze da racunam 14 kola i svakom clanu plus posle final 4 ma nema sile,da je tako sigurno ne bih vodio ovu ligu ;)
Ostaje ovako i nema menjanja ;)Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by bice View PostKao sto rece manda,meni ce biti jos teze da racunam 14 kola i svakom clanu plus posle final 4 ma nema sile,da je tako sigurno ne bih vodio ovu ligu ;)
Ostaje ovako i nema menjanja ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Tipovala 38 od 40 igraca,zadovoljan sam..Drazenu smo nasli igraca za tim,Nash i Flash ako stignu nek tipuju za nedleju ako moguDreams are coming true.
Comment
Comment