Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne racuna mu se subota smao nedelja ;)
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ja i Niksa ovo kolo gubimo ... Jedino ako ne iz pogadjamo tacno sve do kraja , nego kada je sledece kolo
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sledece kolo u subotu i nedelju
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Cestitam Mambi i D-Wadeu na pobedi u 2.kolo ;)
          Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Gde su rezultati?

Comment

• Originally posted by trigger View Post
              Gde su rezultati?
              Mislim da cu morati biceta da kaznim,lose radi
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                Mislim da cu morati biceta da kaznim,lose radi
                Morao sam da idem da se upisem u skolu,jbg sad ce jos malo
                Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                  Morao sam da idem da se upisem u skolu,jbg sad ce jos malo
                  Bice prvo liga,pa onda skola xD
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Od sad cu tako da radim,sir manda...
                    Dreams are coming true.

Comment

• Izbacio sam tabelu za fudbalsku ligu,Mamba ocajan kao i uvek samo 2 poena
                      Dexter dobro odigrao evo ga na vrhu,nesto slabo krenuo branilac titule Dale,kao i mandusic i milanche ali ima vremena,samo da uhvate ritam
                      Dreams are coming true.

Comment

• Al sam se srozao ovo kolo strašno
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by bice View Post
                          Izbacio sam tabelu za fudbalsku ligu,Mamba ocajan kao i uvek samo 2 poena
                          Dexter dobro odigrao evo ga na vrhu,nesto slabo krenuo branilac titule Dale,kao i mandusic i milanche ali ima vremena,samo da uhvate ritam
                          Tisina...zauzet sam kosarkom da bih i ovo pogadjao.
                          sigpic

Comment

• Mamba odustaje i od ovoga,posto je zadnji u fantazi PL(odustao),sada je i ovdje zadnje,pa svi ocekujemo da odustane
                            sigpic

Comment

• Originally posted by manda View Post
                              Mamba odustaje i od ovoga,posto je zadnji u fantazi PL(odustao),sada je i ovdje zadnje,pa svi ocekujemo da odustane
                              Ma necu odustati,EP traje 20 dana,a kada se zavrsi ja krecem da meljem i ovde.
                              sigpic

Comment

• Da meljes kafu mozes, a nas tesko.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X