Ne racuna mu se subota smao nedelja ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja i Niksa ovo kolo gubimo ... Jedino ako ne iz pogadjamo tacno sve do kraja , nego kada je sledece koloSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by manda View PostMislim da cu morati biceta da kaznim,lose radiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Izbacio sam tabelu za fudbalsku ligu,Mamba ocajan kao i uvek samo 2 poena
Dexter dobro odigrao evo ga na vrhu,nesto slabo krenuo branilac titule Dale,kao i mandusic i milanche ali ima vremena,samo da uhvate ritamDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostIzbacio sam tabelu za fudbalsku ligu,Mamba ocajan kao i uvek samo 2 poena
Dexter dobro odigrao evo ga na vrhu,nesto slabo krenuo branilac titule Dale,kao i mandusic i milanche ali ima vremena,samo da uhvate ritamsigpic
Comment
Comment