Originally posted by Reise
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Poceo sam da se uzdizem na Fudbalskoj ligi.
Ali zato je H2H ocaj za ovo kolo...bolje da bice ne pokazuje rezultate.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Opet izgubismo Dule jbg,ja sam zasro 4 poena samo
Najbolje odigrao Vlatko 11 poena svaka cast,tkaodje dobro odigrao i Rossonero imao 10 kao i mandanda sa 9
Najslabiji Flash 2 i Djikosi sa 3 kao i phenom i vule takodje sa 3.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Druga pobjeda prvih favorita za titulu M&R tima,fantasticno su rapodjelili poene,Rossoenro je ima 10.poena,a iskusni manda cak 4.poena ,ali dovoljeno za pobjedi od 14-13sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Zamalo ste pobedili,mandusic me potplatio da mu uracunam jedan bod da bi pobedili
Izasla tabela,mi medju zadnjimaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Uh dobro je. Bekrije su 8.
Dobro smo prosli...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostBice,sta imas iz matematike?
Nisma nista pogresio mislio sam sinoc da je 11-11 ali danas ispade 12-11...Dreams are coming true.
Comment
-
Ja igram bolje fudbalsku ligu,tu se mnogo trosim
Ali valjda ce nas zreb posluzitiDreams are coming true.
Comment
Comment