Za sada samo 2-ica tipovala,ajmo tipujte imate jos vremena,ali ne zaboravite ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Eh sad,kakvu koreografiju?
Pobednici ulaze u istoriju kao prvi pobednici H2H lige,i dobijaju pehar
Sta ces vise :PDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Joe ispravi tamo stavio si Fiorentina-Juventus 30-2 verovatno si mislio na 0-2 ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Dule nije tipovao u fudbalskoj ligi,a da ne bi mnogo zaostajao ja cu mu racunati da je odigrao sve meceve 1,ali po 0.5 bodova za svaki pogodjeni,nadam se da se slazete ;)Dreams are coming true.
Comment
-
Tek je sad poceo mec Osasune i Monpeljea,pa kad se zavrse ti mecevi stizu rezultati,ali nemojte da vi racunate da vas drzim u neizvesnostiDreams are coming true.
Comment
Comment