Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Da li je potrebno nekom drugom da se umiljavam i šaljem , ne bi li se smilovao nad mojom sdbinom?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMoras meni da se umiljavas
Neka igra Sara,potpuno je svejedno,samo se nadam da je ovo zadnja promjena sto se tice vase ekipe,mnogo mi se nesto rotirate...
Znam ja da biste vi da igrate protiv mene jedne same i popravljate vaše loše rezultate , ali gde je tu sportski duh i fer plej...
Nisam ja kriva zbog ovoga, vać Indigo...
Hvala momci.
A sada Sarita, draga, da im objasnimo neke stvari!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ma ja nemam ništa protiv..ko će sada i to da menja, bilo bi glupo...sigpic
Comment
-
Necemo menjati da ne zadajemo muke i na tom polju, usput Mikula, ja sam AriKashika
Sto ste mucili Oljicu mucili ste, i koristili kao topovsko meso za dobijanje jefitnih bodova pa da se onda hvalisete kako ste najjaki
Krece sada zenska dominacija u ovoj ligi, pohod ka vrhu tabele
A sad da odgovorim Oljici na pp tacnije da spremimo taktiku vec za ovo kolo"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Brazilske fufe, kao sto je i obecano, napastvovane. 2 tekme pre kraja nemaju sanse da izbegnu poraz
Dominacija
Subota
Aston Villa - Manchester United 1-3
Schalke - Werder 2-1
Freiburg - Hamburg 1-1
Zaragoza - Deportivo 1-1
Everton - Sunderland 2-1
Nedjelja
Manchester City - Tottenham 3-1
Chelsea - Liverpool 2-1
Montpeiller - PSG 1-2
Lazio - Roma 3-2
Milan - Fiorentina 2-1It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment