Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by miloolja View PostA tako znači! Dobro, samo dođi i traži nešto....
@ Brajkulice, prskaj proglasen za najperspektivnijeg mladog arhitektu u Srbiji pa ti vidi. Znas kakve projekte ima ljudi ne veruju. Ja kad sam video ona cuda zapitao sam se zasto sam ziv? Koji je moj doprinos drustvu kad prskaj menja covecanstvo i pored toga stigne da pogodi tacne rezultate u H2H ligi?
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostKoje crne vase kandze imate slabe nokte, cim zakacite nesto ono negde prsne ili se slomi. Trazite od arhitekte prskaja da vam kupi onaj preparat za jacanje i onda mozemo da razgovaramo. Do tada ste lak plen za ove grabljivice sto vrebaju okolo
Ajde tebe mozda i postedim kada dodje nas duel, ipak si mi drugar a uz to i divan, lep, fin, sarmantan, .... meden"It's not a good idea to look at Tommy Shelby the wrong way..."
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostPovlacim rec
@ Brajkulice, prskaj proglasen za najperspektivnijeg mladog arhitektu u Srbiji pa ti vidi. Znas kakve projekte ima ljudi ne veruju. Ja kad sam video ona cuda zapitao sam se zasto sam ziv? Koji je moj doprinos drustvu kad prskaj menja covecanstvo i pored toga stigne da pogodi tacne rezultate u H2H ligi?
Comment
-
kondicija medena
brajkulice ne brini, kad zagusti sa vremenom ja samo izbacim spavanje iz upotrebe. zna medeni
e dosta smo spamovali, nemojte da mi pravite posao da premestam u TADBASIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Mozda sam neobavesten i mozda je moja greska ali ja ne znam sa kim mi igramo u ovom kolu? Molim da mi se to dostavi jer su ,,Brazilske Fufice'' ozbiljan klub i pripremu pred tekmu vrsimo obimno. Analize, statistike, suspenzije, forma itd itd. Nije ista priprema protiv Reala i protiv Granade.
Dakle...
P. S. A partneru puca ona stvar za sve, verovatno je u nekoj kafani i posle se cudi sto nas prskaj siluje
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostMozda sam neobavesten i mozda je moja greska ali ja ne znam sa kim mi igramo u ovom kolu? Molim da mi se to dostavi jer su ,,Brazilske Fufice'' ozbiljan klub i pripremu pred tekmu vrsimo obimno. Analize, statistike, suspenzije, forma itd itd. Nije ista priprema protiv Reala i protiv Granade.
Dakle...
P. S. A partneru puca ona stvar za sve, verovatno je u nekoj kafani i posle se cudi sto nas prskaj siluje
Њет кафана вечерас, сутра...прво да се испоштују редно славе, па онда кафана, чисто да будем свеж пред утакмице за викенд
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostХахахахаххахахахахахахахах....ладно Шта ти је телепатија :
Њет кафана вечерас, сутра...прво да се испоштују редно славе, па онда кафана, чисто да будем свеж пред утакмице за викенд
Prognoze ne postavljamo dok ne saznamo ime rivala. Ovi zajebase i Tola...ne zna se ko pije a ko placa
Kad upisemo prva 3 boda posle ce ici k'o po loju
Comment
-
Comment