Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Mogu sa ponosom da objavim da je VDOP, po mojoj računici, ovo kolo odigrao nerešeno, tj. opet nije poražen, i da je na taj način učvrstio svoju poziciju na 1. mestu.
Čekamo sledeću žrtvu!
EDIT: Živo me interesuje kako je završen derbi kola: BEKRIJE-M&RLast edited by Branislav; 27-11-11, 23:43.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by manda View PostJeste se ucvrstili crnog djavola xD
M&R porazili Bekrije 12:7,nezvanicno.
Tako da u sledecem kolu ste drugi,cekamo kiks,pritisak vam raste
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Dobro da uvecate prednost ovako i sledece kolo mi zadovoljni ;)
P.S.
Pobjeda nosi 3.boda
Nerjeseni nosi 1.bod
Poraz nosi 0.bodova
Za oni koji su neupuceni,citaj LebronisigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostDobro da uvecate prednost ovako i sledece kolo mi zadovoljni ;)
P.S.
Pobjeda nosi 3.boda
Nerjeseni nosi 1.bod
Poraz nosi 0.bodova
Za oni koji su neupuceni,citaj Lebroni
Mislim, mi ćemo svakako uzeti titulu prvaka u PO sa koje god pozicije krenuli. Ali ja bih eto voleo da budemo prvi i u regularnom delu i posle PO. Mislim, da smo ipak daleko najbolji i da realno zaslužujemo obe titule.
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by manda View PostDobro da uvecate prednost ovako i sledece kolo mi zadovoljni ;)
P.S.
Pobjeda nosi 3.boda
Nerjeseni nosi 1.bod
Poraz nosi 0.bodova
Za oni koji su neupuceni,citaj Lebroni
Comment
-
-
Puno ga vi pricate,mi na terenu pokazujemo,i na papiru pisu nasi rezultati,vi samo viceste,a sve losi ste.
Evo sada Braci se nada nasem kiksu,ne vjerujete u sebe,pucate momci,a ja sam mislio bice zanimljiva borba,e jbgsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostPuno ga vi pricate,mi na terenu pokazujemo,i na papiru pisu nasi rezultati,vi samo viceste,a sve losi ste.
Evo sada Braci se nada nasem kiksu,ne vjerujete u sebe,pucate momci,a ja sam mislio bice zanimljiva borba,e jbg
sigpic
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by manda View PostPuno ga vi pricate,mi na terenu pokazujemo,i na papiru pisu nasi rezultati,vi samo viceste,a sve losi ste.
Evo sada Braci se nada nasem kiksu,ne vjerujete u sebe,pucate momci,a ja sam mislio bice zanimljiva borba,e jbg
Imate gol razliku +4 odvratni ste :S
Comment
-
To je Rosso rekao italijanski do kraja,ja sam rekao ok.
Cemu nabijati,kada je za tri boda dovljno jedan razlike.
Mi ne mozemo kiksati,mi smo kiksali na reprezentacijama,a na klubovima nema sanse ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Evo rezultata 14. kola:
Black&White-Wade 11-14
A&D-hiv pozitiva 9-6
Partizan Ohrid-United Alliance 8-10
VDOP-Bosna Force 12-12
Tobdzije sa Enfilda-Dos Chiquitos 7-13
Awon wada worshipers-El Pistolero 11-11
Mean Team-F1 Experti 13-8
Old School-Seoski Djikosi 10-10
BEKRIJE-M&R 7-12
Ironicni sokolovi-LFC Bros 13-14
JC ima 3 boda a Dacha 8, i JC upropastio pobedu hahahhaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
BEKRIJE nastavljaju losu seriju, ovo nam je mozda i najgore tipovanje.
JC je poceo uciti, zato nema koncentracije za H2H.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment