Izbacio sam tabelu kao sto sam i obecao,ako ima greske javite,malo sam pospan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Polako mandusicu,neka i on dane dusu malo
Do sada je uvek pre mene zavrsavao,pa kad ste mene mogli da cekate mozete i njegaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Daj Mamba zar uvijek mene moras kopirati, ovo nema smisla vise...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostMislim da ti najvise znas,pa sta cu...necu Duleta npr.
I da li se jos nekome desi da ne moze kopirati parove u H2H? Ja moram pojedinacno svaki par kopirati ili rucno pisati.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostAko Chelsea za vikend ne pobijedi, onda cu znati kako je baksuzluk zavladao timom.
I da li se jos nekome desi da ne moze kopirati parove u H2H? Ja moram pojedinacno svaki par kopirati ili rucno pisati.sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostNisam ni igrao na Chelsea i ocekujem da cu pogoditi rezultat,kao i protiv Liverpoola.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Ne,jjos ovih 3-4 kola pa onda mozete i sami da pretpostavljate ko sam kim igra jer ce biti poznati parovi u drugoj polusezoni ;)
Tako da necu da kacim ;)Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment