Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koliko su smesni ovi M&R ko njih vise pusta da dobijaju meni nije jasno, nego manda admin edituje postove bez naseg znanja i posle kao pobedili... U PO idem print screen cim se tipuje pa ce da ispadnu vec u prvom kolu.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Koliko su smesni ovi M&R ko njih vise pusta da dobijaju meni nije jasno, nego manda admin edituje postove bez naseg znanja i posle kao pobedili... U PO idem print screen cim se tipuje pa ce da ispadnu vec u prvom kolu.
      Ma i ovaj Rossonero sumljiv ko zna šta je smutio sa ženskim polom u administraciji Berluskonijeva škola ti je to
      sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Noto je privremena Akanova zamjena
        sigpic

Comment

• Nebi me cudilo da i sada radite printscreen,koji ste manijaci xD,ko bi se tog sjetio.
          Ali dzaba vam sve, i recu vam samo jedno: "Nezvao se ja,Mandusic Vuk,na kraju ce te biti donji,garantujem vam,lebronski misevi!"
          sigpic
          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
            Nebi me cudilo da i sada radite printscreen,koji ste manijaci xD,ko bi se tog sjetio.
            Ali dzaba vam sve, i recu vam samo jedno: "Nezvao se ja,Mandusic Vuk,na kraju ce te biti donji,garantujem vam,lebronski misevi!"
            Necete vi ni da stignete do nas skinuce vas neko u prvoj rundi.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Necete vi ni da stignete do nas skinuce vas neko u prvoj rundi.
              Kompleks,brinete o nama vise nego o sebi,sto inplicira da je istina da cete biti donji,panika hvata.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by bice View Post
                Veliko rivalstvo koliko vidim hahaha
                Samo zna se ko je pobedio izmedju vas...M&R
                100 puta je već rečeno da su pobedili jer ja to kolo nisam tipovao. I baš to kolo mi igramo protiv njih! Video si da je tipovao samo MVP pa nam uvalio njih za protivnike. Ali nema veze. Što kaže MVP, neće oni ni stići do nas u PO.

Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Koliko su smesni ovi M&R ko njih vise pusta da dobijaju meni nije jasno, nego manda admin edituje postove bez naseg znanja i posle kao pobedili... U PO idem print screen cim se tipuje pa ce da ispadnu vec u prvom kolu.
                To obavezno da uradiš ako uopšte i stignu do nas u PO. Oni stalno nešto dobijaju tekme sa golom razlike. Sumnjivi su kao Italijani.

Činjenica je da sva četvorica mlatimo kladžu. Razlika je jedino u tome što smo MVP i ja profesionalci, a vi amateri. Niste uspeli da prepoznate najveći fiks kola: Hamburg-Hofenhajm. Morate još mnogo da učite i radite.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• Ti tvrdis da LBJ nema pojma,jer je puko bez tebe od nas,mada nije fino Branislave da pljujes po mladjem kolegi,da sam LBJ istupio bi iz tima,takvo nepostovanje,sramota.

PRAVDA ZA LBJ!
                  sigpic

Comment

• Ajde prekinite, nemoj da BEKRIJE uzmu titulu!
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by manda View Post
                      Ti tvrdis da LBJ nema pojma,jer je puko bez tebe od nas,mada nije fino Branislave da pljujes po mladjem kolegi,da sam LBJ istupio bi iz tima,takvo nepostovanje,sramota.

PRAVDA ZA LBJ!
                      Hahahhahahahhhahahaaa... Samo ti vadi priču iz konteksta. MVP je za sve vas doktor nauka.
                      Ja samo kažem da je MVP to kolo tipovao sam i to je poslao tip preko Dražena. Znači da ni on nije imao vremena da se nešto posebno bavi. Ja sam bio prezauzet poslom, nisam tipovao, što će reći da je poenta svega da MVP i ja nismo uspeli da uskladimo tipove. Da smo tipovali zajedno, tipovi bi bili uskladjeni i oduvali bi vas kao vetar. Ali biće prilike u drugom delu.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

• Kakav duel izmedju Mean Team-a i El Pistolera.
                        sigpic

Comment

• Izbacio sam tabelu,veoma ce zanimljivo biti posto se odvaja vodeca "trojka" a Bekrije upale u kolonu timova od 4-9 mesta koji su u 2 boda
                          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                            BEKRIJE opet izgubise, zapali smo u krizu, 2 vezana poraza ... Krle me brine, unisti ga taj fax, satra se od ucenja i onda nema koncentracije da normalno tipuje.
                            Manji pad u formi ali duga je sezona... Jedino je bitno da se udje u TOP 8 a posle već u PO svašta može biti. Znam to iz ličnog prošlosezonskog iskustva... xD

Ali mora da se udje opet u pobedničku seriju jer je mala razlika između 4. i 9. na tabeli...
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                              Manji pad u formi ali duga je sezona... Jedino je bitno da se udje u TOP 8 a posle već u PO svašta može biti. Znam to iz ličnog prošlosezonskog iskustva... xD

Ali mora da se udje opet u pobedničku seriju jer je mala razlika između 4. i 9. na tabeli...

Odvadi malo od fakulteta, brinem se za tebe...
                              Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                                Odvadi malo od fakulteta, brinem se za tebe...
                                Bez brige Mumi, sad ti stupaš na scenu kada ne mogu da pružam svoje najbolje partije... Dokaži da si pravi BEKRIJA! Budi najbolji
                                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                                C'E SOLO L'INTER

Comment

Working...
                                X