Koliko su smesni ovi M&R ko njih vise pusta da dobijaju meni nije jasno, nego manda admin edituje postove bez naseg znanja i posle kao pobedili... U PO idem print screen cim se tipuje pa ce da ispadnu vec u prvom kolu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKoliko su smesni ovi M&R ko njih vise pusta da dobijaju meni nije jasno, nego manda admin edituje postove bez naseg znanja i posle kao pobedili... U PO idem print screen cim se tipuje pa ce da ispadnu vec u prvom kolu.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Nebi me cudilo da i sada radite printscreen,koji ste manijaci xD,ko bi se tog sjetio.
Ali dzaba vam sve, i recu vam samo jedno: "Nezvao se ja,Mandusic Vuk,na kraju ce te biti donji,garantujem vam,lebronski misevi!"sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostNebi me cudilo da i sada radite printscreen,koji ste manijaci xD,ko bi se tog sjetio.
Ali dzaba vam sve, i recu vam samo jedno: "Nezvao se ja,Mandusic Vuk,na kraju ce te biti donji,garantujem vam,lebronski misevi!"
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNecete vi ni da stignete do nas skinuce vas neko u prvoj rundi.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by bice View PostVeliko rivalstvo koliko vidim hahaha
Samo zna se ko je pobedio izmedju vas...M&R
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKoliko su smesni ovi M&R ko njih vise pusta da dobijaju meni nije jasno, nego manda admin edituje postove bez naseg znanja i posle kao pobedili... U PO idem print screen cim se tipuje pa ce da ispadnu vec u prvom kolu.
Činjenica je da sva četvorica mlatimo kladžu. Razlika je jedino u tome što smo MVP i ja profesionalci, a vi amateri. Niste uspeli da prepoznate najveći fiks kola: Hamburg-Hofenhajm. Morate još mnogo da učite i radite.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Ti tvrdis da LBJ nema pojma,jer je puko bez tebe od nas,mada nije fino Branislave da pljujes po mladjem kolegi,da sam LBJ istupio bi iz tima,takvo nepostovanje,sramota.
PRAVDA ZA LBJ!sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ajde prekinite, nemoj da BEKRIJE uzmu titulu!Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by manda View PostTi tvrdis da LBJ nema pojma,jer je puko bez tebe od nas,mada nije fino Branislave da pljujes po mladjem kolegi,da sam LBJ istupio bi iz tima,takvo nepostovanje,sramota.
PRAVDA ZA LBJ!
Ja samo kažem da je MVP to kolo tipovao sam i to je poslao tip preko Dražena. Znači da ni on nije imao vremena da se nešto posebno bavi. Ja sam bio prezauzet poslom, nisam tipovao, što će reći da je poenta svega da MVP i ja nismo uspeli da uskladimo tipove. Da smo tipovali zajedno, tipovi bi bili uskladjeni i oduvali bi vas kao vetar. Ali biće prilike u drugom delu.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Izbacio sam tabelu,veoma ce zanimljivo biti posto se odvaja vodeca "trojka" a Bekrije upale u kolonu timova od 4-9 mesta koji su u 2 bodaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostBEKRIJE opet izgubise, zapali smo u krizu, 2 vezana poraza ... Krle me brine, unisti ga taj fax, satra se od ucenja i onda nema koncentracije da normalno tipuje.
Ali mora da se udje opet u pobedničku seriju jer je mala razlika između 4. i 9. na tabeli...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostManji pad u formi ali duga je sezona... Jedino je bitno da se udje u TOP 8 a posle već u PO svašta može biti. Znam to iz ličnog prošlosezonskog iskustva... xD
Ali mora da se udje opet u pobedničku seriju jer je mala razlika između 4. i 9. na tabeli...
Odvadi malo od fakulteta, brinem se za tebe...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by tata Mumi View PostOdvadi malo od fakulteta, brinem se za tebe...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment