Ne moze to tm, nego samo ovo sto se nalazi u pravilima. ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
mislim da hamze vise nema na forumu...u svakom slucaju ne tipuje vec 3,4 kola tako da ako neko hoce sa mnom u tim nek se ubaci... pozicija na tabeli nam je do jaja
edit: zaboravio sam da napomenem da sam ubo tacan rezultat danas na newcastleu... tako da.....It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Bio je hamza juce na forumu ali ne znam zasto ne tipuje..
Prskaj trazi nekog aktivnog na forumu i ptaj ga da igra sa tobomDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ok,videcu..
Evo parovi h2h lige :
12.kolo:
Dos Chiquitos-FCB
Mean Team-hiv pozitiva
Seoski Djikosi-Tobdzije sa Enfilda
Black&White-M&R
VDOP-BEKRIJE
United Alliance- Awon wada worshipers
Wade-Old School
LFC Bros-Bosna Force
Ironicni sokolovi-A&D
El Pistolero-Partizan OhridDreams are coming true.
Comment
-
Bekrije na Lebrone,ako ih ne pobjediti ima da vas nema!
Mi imamo tesko gostovanje kod Kalua i Vuleta,ako tu uzmemo tri boda,i sacekamo kiks Lebrona,eto nas na prvom mjestu,samihsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPosle prvog dana 10-9 za bekrije kakvo tipovanje sunce tiTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
Comment