Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tata Mumi View Post
    Imam neki pogani osjecaj po pitanju danasnjeg dana.
    Pa imate 4 dvojke koliko god bile realne dvojke su najtezi tip zato mislim da dobijamo ali ko zna.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Pa imate 4 dvojke koliko god bile realne dvojke su najtezi tip zato mislim da dobijamo ali ko zna.
      Ma de, da mi je da dobijem na kladzi, a ovo me ne brine toliko. Vidjecemo na kraju ko ce uzeti titulu.

@manda

Los si manda, sve mora Rossonero sam.
      Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Ma de, da mi je da dobijem na kladzi, a ovo me ne brine toliko. Vidjecemo na kraju ko ce uzeti titulu.

@manda

Los si manda, sve mora Rossonero sam.
        Ja imam PSV i Bajern kao kljucne parove danas dok mi je Udineze od realnih najveca sigurica.

Comment

Ja imam PSV i Bajern kao kljucne parove danas dok mi je Udineze od realnih najveca sigurica.
          Ti bar cesto ubodes. Ja ne znam sta je dobitak na kladionici godinu dana. Ali i nisam se kladio jedno pola godine sigurno. Ma joj koliko puta sam pao na prvoj utakmici i to "sigurici". Jos mi nije nista pocelo i ne nadam se nicemu. Valjda me iznenadi sreca ovog puta...
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Ti bar cesto ubodes. Ja ne znam sta je dobitak na kladionici godinu dana. Ali i nisam se kladio jedno pola godine sigurno. Ma joj koliko puta sam pao na prvoj utakmici i to "sigurici". Jos mi nije nista pocelo i ne nadam se nicemu. Valjda me iznenadi sreca ovog puta...
            Ja od toga 'leba jedem

Comment

Ja od toga 'leba jedem
              Dobro je da ima takvih.

Da je meni da dobijem, pa bih onda lakse dobijao (bar mi se tako cini). Mogao bih igrati sigurnije tekme a veci ulog, ovako kokuz teski.

Comment

Dobro je da ima takvih.

Da je meni da dobijem, pa bih onda lakse dobijao (bar mi se tako cini). Mogao bih igrati sigurnije tekme a veci ulog, ovako kokuz teski.
                Pa samo tako i moze ja kvotu 5 ne prelazim ni da mi plati neko.

Comment

Pa samo tako i moze ja kvotu 5 ne prelazim ni da mi plati neko.
                  Pa ja, tako se to radi kada dobijes prvi put, i onda ulazis u ritam.

Comment

• Jel to bila neka dojava da ce Salke danas da pobedi , pa vecina igrala 1:2.
                    Neka, neka...sad ce Abdelaue da presudi Salkeu i donece Hanoveru vredna tri boda.

Comment

• Sad ce Salke 2-2 da ubodem tacan rezultat.

EDIT: Evo me preduhitrise.
                      sigpic

Comment

• J* te golmane!
                        Fudbaleri(a i navijaci) Salkea trebaju tebi zahvaliti sto ti amater uvalio dva komada zahvaljujuci tvojim preranim izletanjima.

Comment

• Sad ce Raul dva komada i ja pogodio rezultat.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kako sevaju sanse u poslednjih 10 minuta
                            Reise, nadam se da si gledao mec i da sei se barem malo zabrinuo za rezultat.
                            Sto se mene tice, izgubio sam bod, ali Verder ostaje na trecem mestu.xD
                            Hanover u sluzbi Verdera, ipak su to severnjaci.

Comment

• Prvo sam gledao, dosli mi gosti i digli mi pritisak pa nisam mogao 2 gledat..

EDIT: Za rezultat sam bio siguran.
                              sigpic

Comment

• Mozda je ipak i bolje sto nisi gledao.
                                Ubio bi se od sekiracije da si video kakve su sanse imale obe ekipe, moglo je da padne puno vise golova.Ovako kad pogledas, cetiri smesna gola.

Comment

Working...
                                X