M&R prvi na tabeli nakon dugo vremena konacno vrh.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma mi smo italijani,tek sada smo usli u formu,mi pobjedjujemo sa 1-2razlike,a vi nabijate razliku,a dzaba vam to,kada znate i sami,da ce te pasti kad tad i biti donji. ;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostMa mi smo italijani,tek sada smo usli u formu,mi pobjedjujemo sa 1-2razlike,a vi nabijate razliku,a dzaba vam to,kada znate i sami,da ce te pasti kad tad i biti donji. ;)
Mojne se zajebavamo više ovde kada se zna da je VDOP neprikosnoveni vladar. A to što ste nas dobili u međusobnom susretu možete da zahvalite tome što ja nisam tipovao to kolo. Sledeći put ćemo vas demolirati, a u PO zapečatiti!
@Mamba
Bolje se usresredi na svoj tim koji je u kanalu i spremaj pehare za mene i MVP-a!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View PostHm?! Vrlo optimistično, a vidim i da te Mamba podržava!
Mojne se zajebavamo više ovde kada se zna da je VDOP neprikosnoveni vladar. A to što ste nas dobili u međusobnom susretu možete da zahvalite tome što ja nisam tipovao to kolo. Sledeći put ćemo vas demolirati, a u PO zapečatiti!
@Mamba
Bolje se usresredi na svoj tim koji je u kanalu i spremaj pehare za mene i MVP-a!sigpic
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostUlazimo sa sedme pozicije u PO...hteli smo sa poslednjeg, 8. mesta,ali posto vi najverovatnije zavrsavate kao prvi,hocemo vas u finalu pa moramo sedmi zavrsiti.
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
Comment