Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dusan View Post
    A ako odigra lose?
    Isto mu dodje..
    Opet se duplira i ima velike sanse...
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Završetkom utakmice Bordo - PSG, VDOP je pobedio BEKRIJE rezultatom 14-12 i na taj način se ustoličio na prvom mestu H2H lige. Ovom prilikom se zahvaljujem svim našim fanovima, a pogotovo fanerkama! Ljubimo vas, volimo vas i nastavite i dalje da navijate za najbolje.
      Ako neko želi da uzima pare na kladži neka se obrati meni ili MVP-u preko pm-a. Svaki dil je moguć.

Ko je neprikosnoveni vladar H2H lige - VDOP
      Ko je neprikosnoveni vladar foruma - VDOP
      Ko je najjači ko je ikada bio, jeste i biće na ovom forumu -VDOP

I zato za sve vas od nas, čisto da naslutite sa kim imate posla: LEBRON puta 2

@bice

Koje sledeći, ko je sledeći?

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
        Završetkom utakmice Bordo - PSG, VDOP je pobedio BEKRIJE rezultatom 14-12 i na taj način se ustoličio na prvom mestu H2H lige. Ovom prilikom se zahvaljujem svim našim fanovima, a pogotovo fanerkama! Ljubimo vas, volimo vas i nastavite i dalje da navijate za najbolje.
        Ako neko želi da uzima pare na kladži neka se obrati meni ili MVP-u preko pm-a. Svaki dil je moguć.

Ko je neprikosnoveni vladar H2H lige - VDOP
        Ko je neprikosnoveni vladar foruma - VDOP
        Ko je najjači ko je ikada bio, jeste i biće na ovom forumu -VDOP

I zato za sve vas od nas, čisto da naslutite sa kim imate posla: LEBRON puta 2

@bice

Koje sledeći, ko je sledeći?
        Da prevedem:

1.Bla
        2.Bla
        3.Truc

Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
          Da prevedem:

1.Bla
          2.Bla
          3.Truc

Tabela blago meni, tabela

Comment

• Kakva crna tabela,danas sam od 10 do 18 rndacio u selu,sutra jos u prvu smenu,kad dodjem iz skole pa cu je uradim... mene
            Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by bice View Post
              Kakva crna tabela,danas sam od 10 do 18 rndacio u selu,sutra jos u prvu smenu,kad dodjem iz skole pa cu je uradim... mene
              Mislio sam da pogledas tabelu kada kazes bla bla truc truc, imamo bre 160 poena iz 12 kola sunce ti koja dominacija.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                Mislio sam da pogledas tabelu kada kazes bla bla truc truc, imamo bre 160 poena iz 12 kola sunce ti koja dominacija.
                Vulgarna dominacija. Gol razlika +50!

BTW., zbog pravila o dupliranju bodova, ukoliko se sledeće ili bilo koje naredno kolo desi da VDOP igra protiv tima za koji nisu tipovala oba člana već samo jedan, ja ću povući svoj tip i MVP-u će se duplirati bodovi. Preciznije, igraće se 1 na 1. Tim pravilom uništavate ovu lepu, timsku igru.

sigpic
                - 4xMVP -

Comment

• Realno, ko nema tim ko ga sisa, neka igra sam pa koliko dogura bez dupliranja.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Realno, ko nema tim ko ga sisa, neka igra sam pa koliko dogura bez dupliranja.
                    Upravo tako. Ko tipuje, njemu bodova onoliko koliko je pogodio. Pa ko hoće da igra ozbiljno on će sebi naći para koji će redovno tipovati. A ako nećete tako onda pičimo 1 na 1 pa da vidimo ko će tek onda da nas dobije.

sigpic
                    - 4xMVP -

Comment

• Jel ce sada biti dvonedeljna pauza ili cemo da tipujemo na reprezentacije?

Comment

• Aj ko hoce da igra sa mnom neka mi posalje pm...ja stvarno necu juriti ljude po forumu

Comment

• Originally posted by Ljuba90 View Post
                          Aj ko hoce da igra sa mnom neka mi posalje pm...ja stvarno necu juriti ljude po forumu
                          ocemo neku fuziju nasih timova da napravimo
                          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Ne moze to sad, mora bit 20 timova.
                            sigpic

Comment

• Koliko ljudi hvali,nahvatacu ja te ljude samo recite broj.
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by manda View Post
                                Koliko ljudi hvali,nahvatacu ja te ljude samo recite broj.
                                Bice ubaceni a nece ni znati sta ih je spopalo.
                                Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

Working...
                                X