Hahha Dule videcemo,Rossonero je zeznut a mandusic je propao,samo unistava Rossonera
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ohoho, protiv MVP-a prosle sezone i tate Mumia....
Bice jako zanimljivo....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
A mene oduševljava ovo bice-ovo derbiji kola To se zna koji timovi su favoriti na osnovu prošle sezone ili nečeg drugog
MVP H2H a.k.a. Krle i Mumi protiv 2 mališana
Odlična prilika da se i ostalim ekipama pokaže ko je glavni tako što ćemo pobediti šampione (koji su to postali tek posle PO ) na otvaranju ligeIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Pa nismo batice mogli drugacije, imao si i ti svoju sansu u PO-u.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Derbiji na osnovu prosle sezone sampioni protiv mvp-a i njegovog potrcka
A ovamo glavni faovriti protiv mlao uzdignutih Rossonera i mandusica vukaDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Kao MVP i najplaćeniji igrač lige moram da pazim kad tipujem Ima mnogo znatiželjnih ovde koji bi videli kako je tipovao MVP H2H
bice pošto vidim da neke ekipe smatraš većim favoritima od ostalih je'l bi mogao da kažeš ko su sad na papiru autsajderiIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by bice View PostDerbiji na osnovu prosle sezone sampioni protiv mvp-a i njegovog potrcka
A ovamo glavni faovriti protiv mlao uzdignutih Rossonera i mandusica vuka
Kakav ti i Dule, budimo realni, niste u top 5, a ne favoriti. Manda ce vas unistiti, a o Rossoneru ne treba trositi reci.sigpic
Comment
-
Spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam, spreman sam....
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostPolako batice, gde se turas kad numes?sigpic
Comment
Comment