Oduzima se vreme, mislim da to nije potrebno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
A jeste svakom trebam to da obojim ali nema veze...
Samo bice mi malo problem za vreme skole ali ok,uradicu toDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Dusan View PostIma puno igraca, racunaj da ces za svakog da oduzmes po minut, nije potrebno to bezveze je
Ovako dok samo gleda rezultate i računa mislio sam samo da oboji na brzinu i to je to...
Mamba i ti isto, koliko je to puno bojenje dok proverava rezultate??
Ali OK. Dogovorio sam se s bice-tom da ne radi to...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Ma mogu ja sam niej mi problem,probacu da uradim te boje jer mi dosta vremena oduzima tabela za H2H ligu i nista vise..
Ne brinite vi nista sve ce da bude u reduDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma gdje ce bojati rezultate,pusti ti mambu,ma neces to raditi,zabranjujem ti. Pa H2H ligu igra 40.ljudi,a fudbalsku 30.ljudi,a to je 70.ljudi po minut bojanja sat vremena,i vise.Samo ti racunaj i pravi tabelu,i to uzma dosta vremena.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by bice View PostMa mogu ja sam niej mi problem,probacu da uradim te boje jer mi dosta vremena oduzima tabela za H2H ligu i nista vise..
Ne brinite vi nista sve ce da bude u reduIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Krle View PostZa svakog po minut dok oboji, jel znaš ti šta pišeš ???
Ovako dok samo gleda rezultate i računa mislio sam samo da oboji na brzinu i to je to...
Mamba i ti isto, koliko je to puno bojenje dok proverava rezultate??
Ali OK. Dogovorio sam se s bice-tom da ne radi to...
Znam jer ja bojim zavrsene pripremne meceve i to samo jednom bojom i jedan post,veruj mi da ce njemu oduzimati...pogotovo ce mu nakon 5-6 kola to biti mrsko raditi.
Ali nemoj da mi na to uticemo,neka boji ako hoce.sigpic
Comment
Comment