Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fudbalska i H2H liga SK-komentari,savjeti i primjedbe

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oduzima se vreme, mislim da to nije potrebno

Comment

• Ma nema veze kad budem racunao samo cu da obojim to je 2 minuta posla ;)
      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Originally posted by bice View Post
        Ma nema veze kad budem racunao samo cu da obojim to je 2 minuta posla ;)
        Pa nije bas 2 minuta,dosta je vise,videces...ali ako hoces uradi.
        sigpic

Comment

• A jeste svakom trebam to da obojim ali nema veze...
          Samo bice mi malo problem za vreme skole ali ok,uradicu to
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ima puno igraca, racunaj da ces za svakog da oduzmes po minut, nije potrebno to bezveze je

Comment

• Ma uradicu ne brini nista..
              I posle JC kaze da ja nista ne radim ovde
              Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                Ima puno igraca, racunaj da ces za svakog da oduzmes po minut, nije potrebno to bezveze je
                Za svakog po minut dok oboji, jel znaš ti šta pišeš ???
                Ovako dok samo gleda rezultate i računa mislio sam samo da oboji na brzinu i to je to...

Mamba i ti isto, koliko je to puno bojenje dok proverava rezultate??

Ali OK. Dogovorio sam se s bice-tom da ne radi to...
                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• Pa ne mora bice sve sam da radi,nek nadje nekog da mu pomogne dosta brze bi islo a i bilo bi organizovanije.

Comment

• Ima 8 meceva, ti mislis da se to boji za sekund?

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                      Ima 8 meceva, ti mislis da se to boji za sekund?
                      cvrc milojka, 10 mečeva
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ma mogu ja sam niej mi problem,probacu da uradim te boje jer mi dosta vremena oduzima tabela za H2H ligu i nista vise..
                        Ne brinite vi nista sve ce da bude u redu
                        Dreams are coming true.

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                          cvrc milojka, 10 mečeva
                          To sam i kaz'o

Comment

• Ma gdje ce bojati rezultate,pusti ti mambu,ma neces to raditi,zabranjujem ti. Pa H2H ligu igra 40.ljudi,a fudbalsku 30.ljudi,a to je 70.ljudi po minut bojanja sat vremena,i vise.Samo ti racunaj i pravi tabelu,i to uzma dosta vremena.
                            sigpic
                            Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Originally posted by bice View Post
                              Ma mogu ja sam niej mi problem,probacu da uradim te boje jer mi dosta vremena oduzima tabela za H2H ligu i nista vise..
                              Ne brinite vi nista sve ce da bude u redu
                              bice lepo sam ti rekao preko pm-a nemoj sad to da radiš, završili smo s tim ;)
                              C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                                Za svakog po minut dok oboji, jel znaš ti šta pišeš ???
                                Ovako dok samo gleda rezultate i računa mislio sam samo da oboji na brzinu i to je to...

Mamba i ti isto, koliko je to puno bojenje dok proverava rezultate??

Ali OK. Dogovorio sam se s bice-tom da ne radi to...
                                Oduzima za jedan post sigurno pola minute,na kraju to mu dodje najmanje 20,a mislim i vise.
                                Znam jer ja bojim zavrsene pripremne meceve i to samo jednom bojom i jedan post,veruj mi da ce njemu oduzimati...pogotovo ce mu nakon 5-6 kola to biti mrsko raditi.
                                Ali nemoj da mi na to uticemo,neka boji ako hoce.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X