Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Klasa Marketi za Perina, veruj bratu, iscede ovi ovog 3, 4 godine, klasika Italija, samo golman da bude iskusan i onda može Perin na gol kada sastavi nekih 5 sezona u najjačoj ligi na čizmi.

Comment

• Ne znam , ono Genou gledam samo kad igraju s nekim od najjacih , ali Boga mi , kad god gledam pregled kola , Perinova neka odbrana se nadje na top 5 ..

Mada , ko sto kazes , moze doci za par godina i vrh sve , pod uslovom da ga neko drugi ne pokupi , mozda Roma , to mi najrealnije djeluje , jer oni imaju Morgana koji nece jos dugo braniti , ima 37 ..
      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• @Dale

Odakle ti ova informacija o Marchettiju?

Comment

• Ovdje nasao brate :

http://www.sportske.net/vest/transfe...nu-177366.html
          https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Sportske nisu bas najpouzdaniji izvor informacija ali citao sam na vise mesta o ovome tako da se moze ispostaviti kao tacno... samo mi je nekako mnogo novca, osim ako ne daju par miliona i neki otpad od igraca... za te pare recimo Krula bi uvek pokupio pre Marketija
            VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Sto se mene tice Marketi moze da prodje. Jeste da ima 31 godinu , ali golman je u pitanju , tako da odobravam ovaj transfer ako do njega dodje.

Comment

• ma dobro je da se bilo sta desava po pitanju pojacavanja ekipe... u poslednje vreme sve neke lose vesti, Berluskoni demantovao prodaju, pa Sedorf pred odlaskom, hoce da prodaju De Silja... cak i mladi Mastour bi mogao da ode, Ajax ga valjda zeli... znaci lose mi je bilo od vesti, konacno nesto pozitivno pa makar bio i 31-godisnji Marketi
                VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Igraci na koje Seedorf racuna za sutrasnji gradski derbi protiv Intera:

Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Rami, Zapata, Emanuelson, Essien, De Jong, Honda, Kakà, Montolivo, Muntari, Poli, Taarabt, Balotelli, El Shaarawy, Pazzini, Robinho.

Comment

• De Jong odlučio veliki gradski derbi

Veliki gradski duel, Derby della Madonnina, susret Milana i Intera odigran je večeras u 36. kolu Serie A, a Rossoneri su na kraju slavili pobjedu rezultatom 1:0.

Milan je u ovom susretu pružio mnogo bolju igru od Intera, te su na kraju sasvim zasluženo došli do pobjede u ovom susretu.

Ipak, prvu šansu je imao Inter. Yuto Nagatomo je prošao po lijevoj strani, šutirao je, no Abbiati je bez većih problema odbranio

Nakon ove prilike Nerazzura uslijedila je potpuna dominacija Milana.

De Sciglio je je imao dobru šansu u 26. minuti, da bi potom Kaka fantastičnim udarcem zatresao prečku, ali se rezultat do kraja prvog dijela nije mijenjao, te je ostalo 0:0.

Nastavak je donio ponovo bolju igru Milana. Bolja igra se Rossonerima isplatila u 65. minuti kada su konačno došli do vodećeg gola.

Balotelli je centrirao iz slobodnog udarca, a Nigel de Jong zakucava loptu iza leđa Handanovića za prednost Milana od 1:0.

Nije Inter imao odgovor za odličnu igru Milana. Balotelli je imao dobar pokušaj iz slobodnog udarca, ali je ovaj put Handanović dobro reagovao.

Na kraju je ostalo 1:0 za Milan, koji je tako došao do pobjede u velikom gradskom derbiju.

Milan-Inter 1-0

Comment

• De Jong: Pobeda za Sedorfa!'

Junak pobede Milana u gradskom derbiju poručio u prvoj reakciji posle utakmice da pobedonosni go posvećuje treneru Klarensu Sedorfu, čiji ostanak na klupi ''Rosonera'' naredne sezone i dalje nije izvestan.

Kako se bliži sam kraj sezone, Milan napreduje na tabeli i sve su veći izgledi da ''Rosoneri'' ostvare plasman u Ligu Evrope, koji je pre nekih mesec dana izgledao tako nestvarno.

Možda i presudan korak ka ostvarenju tog cilja svakako je večerašnja pobeda u gradskom derbiju protiv Intera (1-0), a gol odluke postigao je Najdžel de Jong.

Odmah posle utakmice i velike pobede, de Jong je pružio svojevrsnu podršku treneru Klarensu Sedorfu, posvećujući pobedonosni gol upravo njemu.
                      Ova utakmica je za nas imala dvostruku važnost. Svi su mogli da vide koliko nam je bilo teško u proteklom periodu, pa je fantastično što smo uspeli da pobedimo i dodatno se približimo plasmanu u Ligu Evrope.

Nećemo odustati od tog cilja i ja sam uveren da ćemo ga i ostvariti, a večerašnja pobeda je za našeg trenera! Mnogi su prethodnih dana spekulisali o njegovoj budućnosti u ovom klubu i želim da istaknem da je on veoma važan za ovu ekipu'', zaključio je De Jong.

Comment

• Dresovi ua narednu sezonu.

Comment

• Igraci koje je Seedorf pozvao za utakmicu protiv Atalante:

Amelia, Coppola, Gabriel, Abate, Bonera, Constant, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, Zapata, Emanuelson, Essien, De Jong, Honda, Kakà, Montolivo, Muntari, Poli, Taarabt, Balotelli, El Shaarawy, Pazzini, Robinho.

Comment

• Atalanta udaljila Milan od Evrope

Atalanta-Milan 2-1

Kakav gol Brijence

Comment

• Trebalo da od sledece godine pocnete praviti novi stadion na nekom zemljistu EXPO. Msm tu ce biti vise objekada sagradjeno, planirano je da se napravi neki sportski objeka, stadion ili nesto slicno. U febrauaru su klubovi mogli da predaju svoju prijavu za izgradnju stadiona. Inter je odstao jer valjda im se nisu svidjali uslovi. Dok se Milan nije premisljao ni sekunde i vec stupio u kontakt sa opstinskim vlastima i predao svoju prijavu.

Milan je u medjuvremenu i zavrsio svoj novi HQ

Ima i price u vezi stadiona na ovom snimku. Meni se sve cini da ce Milan za nekih godinu dana poceti izgradnju stadiona. Nisam bas nabolje upucen o svim desavanjim u Italiji, ali polako se menjaju i oni. Vec su promenili neke stvari i vec se sada lakse dobija zeleno svetlo za izgradnju stadiona.

Comment

• Milan bez Evrope prvi put od 1998. godine?

Comment

Working...
                                X